jordnötsringar. :D

nu har pappa ringt till ferrara. så nu är det snart mat. herregud vad jag är sugen idag. sjukt.
mitt i allt blev jag också sugen på jordnötsringar. så det får vi också hinna köpa minsann! ;D


nej, nu ska vi visst köra.

ta-ta



puss

film galen.

nu har jag satt in alla filmerna. och ställt tillrätta. :) ser att jag behöver ännu en till dvd hylla. suck. men den står snyggt där den står iaf, men mina nya inköpta saker på toppen. :) ni får en bild, när min hylla har kommit. eftersom den översta saknas ;b så ser lite dumt ut.
marlene och lucas var här innan ett tag. :) lucas och jag åt äppel, och sen skulle vi ut och spränga vårt pepparkakshus, men den ville inte sprängas av smällarna. haha. så den står kvar där ännu, om någon vill spränga.  jag brände tummen då också förresten, arh, så satans ont. nu har jag ont i  båda tummarna, vad kommer sen, resten av fingrarna? 
förresten så ser det inflamerat ut där jag skar mig ;s få blir på med jelonet och kompress! ut med skitet haha ;D 

nu sitter jag och väntar på pizza, och håller på att halv dö av hunger. det är iaf en halvtimme kvar. :( och jag vet inte ens vad jag ska göra, hjälp. hatar att vara rastlös ;s fan det värsta som finns, efter falska människor ;)
iaf, vid åtta kommer nog älsk. :) och antingen ska vi se den gröna milen, som jag har på film som vi sett, men vi gillade den, eller så som i himlen, som pappa har på film som jag har sett, men nicklas gillar svenska filmer, så det blir väl antagligen den, eller ska jag se om jag kan locka med en annan film ;b



puss




nästa alla mina filmer ;b
jag är rätt tokig i filmer, och måste alltid ha.

lördag

skrev ett inlägg innan i morse, innan jag skulle iväg, men när jag publicerade det, loggades jag ut från blogg.se och kom till startsidan ;s och så sprarades inte mitt inlägg, irriterande!
iaf, älsk kom igår kväll :) vi mös och gosa. han vaknade tidigit imorse som vanligt och busade ;d haha. och efter jag gjort frukost och ett tags tramsande begav han sig hemåt och jag & pappa till apoteket och sen ikea och sen allivs och till sist farmor och farfar! :) 
jag hade ingen röst innan idag, i dryga en timme en och halv. jag kunde bara prata jätte tyst, och köpte en slem lösande tablett på apoteket, och det släppte faktiskt.  jag har jätte ont i halsen :(  gör ont att svälja och hosta som jag behöver hela tiden ungefär.
ikväll kommer älsk igen. :)  ska se om han vill se någon film :$ får hoppas. :)


nu har jag och pappa byggt ihop min dvd hylla, och beställt fler hylplan från malmö's ikea, eftersom de inte hade på ikea i helsingborg. så den ska väl komma någon dag i nästa vecka. dock 90 kroner i frakt ;s och hyllan kostar 79, och jag ska ha en och pappa en. rena rånet.
så nu ska jag sätta in dvd filmerna rätt, igår satt jag och sorterade de i gengrar, och nu ska de in. :)



puss

en fredag kväll.

nu är jag hemma igen, eller har varit ett tag :) direkt jag kom in hoppa jag in i duschen, och sen la jag mig i sängen och sov ett tag :)
nu väntar jag på att älsk ska komma. :*:*   och sen blir det mysmaraton!

praktiken gick väl bra, blev nästan en tumme kortare, har ett stort jack(?) i tummen, och det  fladdrar en bra bit hud som inte går att dra av, för det gör självklart ont! men dock har jag inte ont i handen längre, som tur är. :)  och illa mår jag inte iheller mera, och inte i huvudet, det hjälpte med två ipren och lite nybakat börd ;)  men dock har jag ont i halsen, det gör så djävulskt ont när man är ute ;s och andas in. det känns som inne i halsen bara svullnar mer och mer. men det är ju en inbillning, men en läskig sådan. ;b


nej, nu får jag äta ngt.



puss

fredag.

fy satan vad ont jag hade i handen och halsen och huvudet, och jag mår illa.. detta kommer ikke bli en rolig dag på jobbet, jag redan nu längtar mig efter att slänga mig på soffan och låta min pojkvän ta hand om mig.
jag somnade tidigt tyckte jag, och sov gott. vaknade lite då & då.

fan jag vill inte iväg.. ja vi får se hur det går under dagen.
nu ska jag klä på mig och kolla bdb.




puss

godnatt

jag orkade inte se film, kännde på mig att jag skulle somna :$ haha så sket i det.
ska inte på toa och borsta tänderna nu. sen slänga mig i sängen, och prata med älsk banne mig.



puss

rörigt

just nu har jag ett riktigt röre rum. :) jag testa ju med mammas och pappas bokhylla de köpt, och den såg bra ut! nu gäller det bara att köpa in en, plus ett till hyllplan. :) det kommer nog i helgen, eller nästa vecka får vi hoppas. :)
nu ska jag äta, se film, och vänta på ett samtal från älskling. hoppas det bara kommer också :$




puss

"slut"

självklart var inte mina hyller kvar, de som jag har sen innan. suuuck. men jag hitta en vas, en plastros att ha i, och två vita krukor, med två LEVANDE blommor, än sålänge ;} haha. 
mamma och pappa hittade en liten hylla, jag tror jag tar en likadan, fast de är så djupa ;s  men pappa kom på iden att man kunde sätta en bräda, och "stoppa" eller vad man ska säga, att de inte kommer längre in. så så blir det nog ;b
attans vad jag har ont i handen, och får mer och mer ont i halsen. 

jag ska nog ställa rätt på rummet, och sen ta någon film och äta ngt. :)





puss

på väg att sjukna in.

nu är jag hemma, efter en relativt lugn dag, imorgon är där dock mer att göra fyfan. både idag och igår känndes som en fredag, varför straffa mig så :(   jag slutade tjug över två. :)  och på knutan kom kevin och höll mig sällskap, och sen hade jag en och sitta och tjabba med på bussen hem.
jo förresten, på jobbet slog jag mig på handleden, just nu är det bara en röd prick, innan var det en bubbla, men iaf! det gör ngt så djävulskt ont, jag är helt lam i tummen ;s  läskigt. 
och sen känner jag att jag börjar bli sjuk, ont i halsen och käken. man kan hoppas jag blir sjuk inatt :$  så jag inte klara imorgon. eller ngt.
snart blir det av till ikea. :)  visar er på kort hur jag ska fixa! ;D



puss

skridsko på sportlovet.

jag hade täntk avsluta min dag här, hemsk som den varit, tycker jag det räcker! 
har spelat lite guitar hero, börjar bli jävligt hej på det nu! på ps2 är jag än bara på easy, men på ps3 medium ;)  haha. :D

smsa ullis innan och fråga om alices skridsko passar henne fortfarande, och hon skulle testa, men hade glömt! haha, men hon tyckte det lät som en toppenide att åka med henne. :)

imorgon blir det ikea med pappa och mamma? iaf pappa .. ska ha en till dvd hylla. sen ska jag kolla in ngt skrivbord utan skåp och en byrå, fast det blir nog bara dvd hylla imorgon. :) jag fick 500 av pappa bara sådär. tack.


nej, städa upp på rummet sen toa och göra sig klar för sängen.



puss

-

jag känner mig helt uppgiven,
jag orkar inte längre.

vill bara skita i allt.
helt ärligt.


aldrig kännt såhär, inte på detta sättet iaf....
jag behöver ngt jag inte kan sätta ord på.

prom night.

har nyss sett hela filmen, den är faktiskt sjukt bra.
spänningen är hela tiden på topp! hjärtat slår hela tiden lite för snabbt ;b  men sen sluta den som jag verkligen inte ville, och jag börja böla. haha ;D den borde ses! 
nu sitter jag bara och längtar tills iwilight new moon kommer, dock är det i slutet av detta året. haha ;D  så då har jag att vänta på! 
just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra ;s om jag ska göra min danska läxa så den är gjord? :D skulle vatt skönt, men kommer väl inte ske. ska nog kolla på ikea, så sugen på nya möbler att jag spricker.

vet någon vad den nya låten heter, där en tjej sjunger; i'll can catch the moon osv. och vem? :D måste ha den.




puss

låt denna veckan gömas också.

äntligen hemma!
ibland blir jag så fruktansvärt arg på min handledare, idag hade jag INGET att göra den sista timmen. och istället för att säga tre små ord, "du får gå!"  ska jag stanna och kolla på! tosig blir man .. och sen på bussen hem, skrek en unge så den blev blå i anstiket kan man tro, och vad gjorde mamma?! nej just det, inte ngt. 
jag har så förbaskat ont i huvudet också idag ;s så jag ska ner och ta en ipren, sen göra lite mat och sen se på prom night! :)   älsk kanske kommer en runda sen, vem vet. möjligt han. :)   jag hoppas så jag spricker :$ saknar faktiskt honom..

nästa vecka blir det en skön vecka,
för det första; jag börjar halv elva på måndag.
för det andra; jag är ledig på tisdagen, och jag & älsk har 20 månader. :)
för det tredje; jag är ledig på onsdagen också! dock utvecklingssamtal 14,00.
för det fjärde; torsdagen är sista dagen på praktiken, WUUHU.
för det femte; på fredagen börjar jag elva, och går knappt en timme. 
bara låt denna veckan rinna iväg.




bild filla.


ta onsdagen också!

kan vi inte lika bra gömma onsdagar med?


jag börjde kolla på den dokumentären, men självklart somnade jag. och sov gott. :)  dock vaknade jag EN jävla minut innan klockan ringde. det är så sjukt irriterande ;s att jag ställde om klockan 5 minunter, och försökte somna om, men ikke!
nu ska jag packa ner i väskan, sen ska jag kila ner och läsa tidningen, och sen till bussen! må dagen gå snabbt.



puss

godnatt

aa tog hårt idag.. och inget blir bättre här hemma, och det blir inte bättre av att jag känner mig glömd.
men skit samma.  det är lättast.


nu ska jag se ngt om några som överlevde auschwis (stavning) eller som blev räddade eller ngt.
sen ska jag sova.
och sen ska jag upp imorgon, kanske.




puss

im sorry.

nu har vi varit ute och gått, även hunnit duscha, och så. :) 
det är skönt att vara klar i tid. det är 1 timme och 18 minuter tills aa börjar, och jag börjar bli smått rastlös. haha ;b
imorgon är det praktik. arrrh, orkar verkligen inte. vill verkligen inte iheller. :( dock har jag bara fyra dagar kvar där, skönt som det är iaf. hoppas det blir en vecka, med lite att göra och tidiga dagar. skulle inte alls suttit fel.
nej, ska nog lägga in ren tvätt i garderoben och lägga ut kläder tills imorgon.
förresten, märker att min blogg blivit riktigt tråkig ;s jag ska försöka skärpa mig. men kan ingeting lova. :(



puss

tisdag.

idag är en dag då jag är trött, har jag märkt!  haha.
upp tio över sex, göra v sig och så! sen var det att springa till bussen, för jag blev sen, som vanligt :)  men jag hann, den var 10 minuter sen ungefär. suck.. skolan gick bra, tråkigt bara för malin var hemma. :( eller hemma och hemma ;) haha, jag ringde och väckte stackarn, eller det var rätt åt henne ;b
sen vart det hem, gjorde snabbt remulade (stavningen) och sen åt mamma och jag middag, fiskpinnar och potatis,men då min remulade.
snart ska vi ta azzar och kila till allivs. :)
sen ikväll blir det aa. :)




puss

göm tisdagar!

spelning blev det, sen var det årsmöte. riktigt segt.. men det är över nu, jag är hemma! puf.  jag har inte ens kollat igenom danska orden, fy på mig. jag får försöka så gott jag kan imorgon!  egentligen känner jag inte alls för skolan mer. :/ helt trött på skiten nu. speciellt tisdagarna, fyfan..  kan vi inte göma tisdagen tills sommarlovet?
iaf, jag och mamma började kolla på en ny serie, stormen hette den, gick på ettan. den var halvt bra, och halvt dålig. om en kvart börjar öga mot öga. :) så då ska jag ligga i sängen. inte ha smink kvar, borstat tänderna, och kissat och bäddat ner mig gott. 
så jag får kila nu.



puss


min köttbulle är ännu på vift :(


måndag.

skolan för idag är klart.  :)  direkt hem och sen direkt och spela.  och om 20 min ska jag spela igen, puuuf. haha.  och sen blir det väl att träna lite danska ord. och halv tio ska jag se på öga mot öga. det är ett nytt program, där offer möter gärningsmannen igen. på ettan om ni också vill se! ;D 




förresten, någon i skolan som såg var min kött bulle tog vägen? :D malin & jag undrar.
(jag hade taigt två köttbullar, och sen när jag skulle kasta, för jag åt inga hatar köttbullar tog bara för det skulle se snyggt ut, så hade jag bara en köttbulle kvar :D hahah.)

sanningen blev ett slag i hjärtat, ge inte upp.

fredags; underbart.
lördags; underbart. fram till halv tre på natten. mer säger jag inte.
söndag; fyfan. kvällen blev underbar iaf.


jag kännde inte alls att skriva igår.
och nu ska jag packa och mamma ska köra mig till stationen. det blir skola i dag, skönt.
fyra dagar kvar på praktik, skönt.

nej, strumpor får jag också ta.



puss


lördag,

förresten ia, visst kan vi ha en tjej kväll tillsammans! ;D <3



godmorgon.
hur vaknade ni? jag vaknade iaf om att min pojkvän började gosa med mig, finns inget bättre sätt att vakna på. möjligt om man vaknar och det ringer och säger man vunnit en miljon. önsketänkande.     jag kom nästan nyss hem, och ingen är hemma, de är säkert på familia, mamma vill ha en likadan jacka som mig. haha ;b  så jag ska fixa med filmer igen.  det kommer ta ett tag tills de är klart! 
sen får jag göra vid mig vid halv tre, för sen är det kalas för william. :) och sen ikväll blir det älskling igen.



puss

fredag,

ursäkta för en dålig uppdaterings dag! men jag har inte hunnit. :(
jag har inte ens hunnit städa mitt rum. har fixat med filmer & så. :)
och nu ska jag gå till nille, fegisen vill inte möta för det blåser lite (han ska få igen) :):) 
vi hörs imorgon!




pusssssssssssssssss

fredag, äntligen!

vilken dag, jag har haft tur hela dagen kan man säga. eller ja! så gott som.
börja imorse. jag blev snabbt klar med sminkning och hår. så jag hade lugn och ro att läsa tidning och äta ngt. och sen fick jag ut till bussen, och här kommer det! ; den var helt tom! inte någon förutom busschauffören då såklart. herregud, ställde mig och kollade, så jag bara.. nu vet man ju inte var man ska sitta! haha.    annars brukar bussarna vara fulla, och 3 av 5 dagar får man stå!  jag blev chokad minst sagt!
sen blev det praktiken, den gick väl bra! hade väldigt lite att göra idag, och det var skönt ska jag lova. :) och sen slutade jag redan två, wihu! :) och nu kommer min andra tur historia;
fem över två kom jag iväg därifrån, små sprang till stadsbussen, för jag visste att från kopparmölle gick bussen 14.25, när klockan var 14.09 körde bussen, missa den alltså precis! och jag blev så arg.. iaf, 14.21 kommer nästa stadsbuss. jag blev stressad och ville bara att den skulle hoppa över de få hållplatserna som är på vägen. 14.25 chansar jag stort! och hoppar av på kopparmölle. jag springer över ett övergångsställe för att i hopp om att hinna med, och sen får jag stå och vänta på ett annat. och sen fick jag små springa en liten bit.  och när jag väl stod där, tickade klockan på. så jag gav upp allt hopp om att hinna med och i mina tankar som jag stod och var på väg att gå, kommer den! fem minuter sen var den, och vem ska jag tacka?!  säg bara så tackar jag. 
uh, skönt, riktigt skönt! :)
nu ska jag kolla bdb, sen duscha, sen ska jag städa upp på rummet, och sen fixa med filmer åter idag igen. :) och sen ikväll blir det hem till älskling.



puss


städaren är igång åter.

tjaaap. tillbaka. :)
dagen blev att jag körde till citygross, sen hem till farmor och farfar, inom statiol! och sen handla pappa och jag till farmor och farfar på allivs. och sen blev det bille på vägen hem. :)
just nu har jag fullt upp. jag håller på att fixa med filmer, och bilder. :)  ska rensa upp där ute nu.  riktigt jobbigt att inte veta vad det är ;s haha.
så, vi hörs senare.



puss

torsdag.

oj.. vad veckan har gått fort ;s ärligt, imorgon är det fredag. sjukt skönt! :) 
idag gick praktiken bra, och så. och på bussen hem hittade jag oliwia! :D  så vi snackade och skratta, fobbe var också med på en hörna. :)   och där kom upp minnen sen vargårsskole tiden, som det alltid nästan gör när jag och oliwia ses, det är sjukt hur kul vi hade då, jag saknar det något så in i norden. :( alltid ngt nytt skit hade vi för oss, om det inte var att hoppas på att inte fönsterdörren skulle smällas igen, var det att smyga i lärarrummet eller fika utanför biologin, eller "snorta" på mopparna. hahaha. oj vad jag saknar <3 
iaf, idag har jag inga planer!! inga alls.. eller jo jag har vissa!  som att snart ska jag gå ner och försöka tigga till mig ett nytt skrivbord samt klädbyrå samt dvd hylla! får hoppas jag bara lyckas :$  iaf nytt skrivbord. vill ha ngt nyss. och så ska där bara vara lite lådor. högst fyra! och inget skåp. :)  och så vill jag ju ha en ny kläd byrå.. sjukt sugen på den byrån min älskade har hemma, men jag vet inte vad han tycker om att jag härmar honom :$ haha, den är snygg och lådorna är djupa. :) och det behövs. och sen dvd hylla, har två. men en till behövs! så ska ner och kolla i ikea katalogen. :) 
ska försöka hitta på ngt med pappa, kanske åka till farmor och farfar. ngt måste jag göra! :D haha



puss


reflex kan bli pinsamt.

nåja, nu känner jag mig inte alls lika stressad längre! bara lite, men det är för att jag vill komma i säng i tid ;D haha. 
på praktiken var det långtråkigt på ngt sätt ;s vad jag minns nu. och varför går alltid en sista timmen så sakta?!   blir tosig på det, alltid samma visa..  sen var det bussen, och jag fick hoppa på på koparmölle platsen. (jag stör mig riktigt mycket att man ska skriva på på, ser ut som man hakar upp sig)   och självklart var bussjävlen full!  det är i den stunden, när man får stå upp, trängas bland massa folk, som luktar illa, fiser rapar you name it! det är iaf i den stunden som man längtar efter körkort och bil!  herrejesus, låte det gå snabbt nu.  iaf, på stationen efter kopparmölle platsen, är det stattena, och där hoppa en mor, men två pågar in på. och de fick sjävklat stå framför mig. och busschauffören var inte snäll idag när han körde eller starta eller bromsa! det var slänga sig på bromsen, slänga sig på gasen. jag höll på att bli tokig på honom, men iaf! dessa två pågarna var kanske vid 8 årsåldern? och de stod där, och försökte så gott de kunde stå och hålla sig. och jag gör av ren reflex när ungen närmst mig tappar balansen lite,  tar tag i hans jacka.. :$  det var rätt pinsamt.  men mamman förstod och gav mig ett leende. :) 
jag tror om jag skulle valt till gymnasium nu, skulle jag helt klart valt barn&fritid. och självklart frisör. men där skulle jag inte komma in, som vi vet.. suck. 

följde med pappa ut till maxi, han ville ha guitar hero till ps2 också ;b haha. så det blev det. :) och en present till min kusin som har kalas på lördag. :) han blir väl tre eller fyra. :$ kan inte riktigt. 
och sen var det på cyklen, och cykla hem till älskling och gosa&gulla. :)  han är så underbar ibland den pågen, att man nästan spicker. :)
nej, jag var ju stressad för sängen. jag måste borsta tänderna, slänga iväg ett godnatt sms till älskling, och sen sängen! :D



puss

onsdag

ojoj vad jag känner mig stressad nu ;s
pappa vill jag ska med honom ut till maxi, och jag vill blogga till er! samt jag ska till min älskling. 


jag får blogga bättre till er i kväll!




puss

tillbaka!

ojoj, jag försvann inte för jag var så ledsen eller ngt.. nejnej! :) min data bara dog i söndags, och ville inte starta igen, sen när älskling kom hit, fixade han så den startades. men då kom där upp ngt, så jag bara stängde av igen! och sen startade jag den i måndags, men då gick inte internet! och det är en lång historia, som jag bara har i huvudet, och som jag inte orkar skriva ner :D haha, men iaf, det var nätverkskortet, och igår kväll fick jag ett nytt, så nu är jag tillbaka.
och nu är klockan fem i sju. min buss får 07.17. och jag är klar! wihu. 
jag ska snart ner och äta. eller packa väskan först, jag vet inte. jag kommer vela om det i några minuter. så jag får springa till bussen.
igår kväll cyklade jag hem till älskling och gullade lite med honom, och sen hem och kollade på aa självklart! ;D

under tiden jag inte har haft internet, dock var det ju bara 2½dag, men så kom jag på.. att jag behöver faktiskt inte det! ;b haha. jag ska dra ner på data tiden.. men jag vet inte än vad jag ska fylla ut den med ;s hm.. kommer nog. :)

nej, ska äta eller packa väskan nu .



puss

-

visst jag har haft en trevlig dag.
men fy vad du är taskig ..
 inte på humör, bilder och berättelse kommer imorgon.
just nu orkar jag inget


azzar




bebis <3

godmorgon! ;D

uppe i tid, halv nio ringde min klocka. :)  har sovit gott i natt, fast här har vatt lite varmt, men när jag slängde mig i sängen frös jag, så då höjde jag elementet. ;b  jag somnade relativt tidigti igår ;s haha redan tio. :$ men det var skönt. :)  sen har jag vatt uppe och kissat lite hela tiden i natt tycker jag ;b och vid sju var det dags igen, och sen hade jag svårt att somna om, men det gick till sist. :)
nej, om man ska sminka sig så man har det ur vägen, sen ska jag göra v mammas hår.



puss


du glömde.

-

fy attans vad jag blev trött efter middagen :s
och sen har jag tappat humöret också ;s
vi hörs imorgon!



puss



ps. hör av dig :* om du kommer ihåg.

betty boop

såja, dressing klart, sallad klart, potatis gatängen, inne. allt är i sin ordning. :) snart ska jag börja grillsteka kycklingen. :)
ullris har även varit här en runda, och lämna kort som är till magga och kaj imorgon! :) och sen lånade hon några filmer. :) och i morgon är det ängtligen dit :D fyfan vad jag har längtat. haha, ska hämta upp alice lite innan halv tolv. :)  jag ska upp klockan 8! :) haha.
ikväll när jag har ätit och så, ska jag bädda ner mig i soffan och se betty boop filmen! ;D
nej nu är det dags.



puss

skogen

nu är det fredag, skönt! Och praktiken idag var, långtråkig.. hade knappt inget att göra. och sen blev det senare än vanligt :(  fast hann med 15,20 bussen ändå! :D  
iaf, på bussen kom jag på att på sportlovet, ska jag ta min vovve, och åka ut i skogen och gå! ;D riktigt mysigt. jag ska höra om min pojkvän vill åka med oss. :)  fast det tar jag en annan dag, fast han läser min blogg.
nu ska jag ner och skala potatis, och sen göra dressing. :) 



puss

godnatt torsdag.

jag har ända sen den första januari, tänkt på min 18årsdag! jisses vad jag längtar ;s haha.  snart bara 9 månader kvar, vad säger ni om det? :D
marlene kom aldrig, hon jobba kväll som jag kom på! haha :D men andy kom. :) och när de åkt, körde mamma och jag till allivs, och sen hem till fredrik och de. :)  gosa med alice hela tiden :D hon var så kelen och söt idag att det inte var klokt! :D
iaf, när jag kom hem var det dusch, och sen dess har jag inte gjort så mycket, kollat lite tv. plockat ner julgranen, och min adventsstjärnelampa samt ängellampa, och sen ställt allt mitt julpynt, i en hög på bordet. det känns ändå lite tomt nu ;s   us.  ja, må detta året gå snabbt! :D 
nu ska jag ställa på plats mina saker jag lagt undan, och sen blir det sängen. :) 
imorgon är det jag som lagar middag, det blir stekt kyckling, med sweety chilli dressing som jag gör själv, och potatisgratäng samt sallad, nu blev du sugen allt va ;b  
och sen på lördag blir det som sagt ut och äta med släkten, (och jag lovar ta bilder) och sen hem till moster och morbro :D   det ska bli jätte mysigt och jag längtar så fruktansvärt.  vi ska äta på margretetorp. smörgårdsbord. de har riktigt gott där. ;D



puss

hemma.

nu är jag hemma, efter en dag med saker att göra hela tiden!! haha.
oj vad jag längtar tills det är över. dock är där nog inte så mycket att göra imorgon, glömde glo :$
iaf när jag kom hem, kom lucas springandes och skrek "FIIIIILLAAAAAAAAAAAAA" :D  och så ställde vi oss och gjorde chokladpudding. :) haha, fast tror inte den blev så bra, för vi spillde halva påsen utanför :$   vi får se hur det går! ;D annars är det ju chokladmjölk :D
så det bli att leka idag, antagligen, och sen kommer väl andy och marlene, så blir väl att snacka skit med de :D
nej, jag ska ner och snacka lite skit med lucas nu. :)  och äta.

och grattis till min morbro! :D <3

puss

städat och klart

förresten, hon som har hand om apu'n kom till jobb idag, och sa att den sista fredagen skulle vi vara på skolan istället, vilket gör det till att vi slutar den 5 februari! :) vilket är bara 10 dagar på jobb kvar.  wihuu. :) 
jag har städat skafferiet nu. tog 3 timmar, puf! och mycket fick man kasta. och där är jätte tomt nu, och snyggt :)  glömde ta en före bild. så tar ingen efter, för ni vet ju ändå inte hur där såg ut innan ;b haha. :)
har nyss kollat simpson. :)  och ska snart lägga mig i sängen hade jag tänkt. jag är helt slut!
men det har jag väl all rätt att vara? ;D
upp kvart över sex i morgon! 



puss

hemma

helt ärligt är praktiken inte så farlig när man väl är där! man tanken att man ska dit, är värst! idag har jag iaf gjort pasta sallad, mums, och chokladmouse :D mums det med! ;D 
jag kom hem vid tio över fyra, jag hoppade av på stationen banne mig, och gick hem :D i rask takt, så jag känner mig på hugget. så nu ska jag städa skafferit! :D
så vi hörs ;D



puss

i love u, & that's forever.


godmorgon onsdag

arh, vill inte praktisera! :( 
men iaf, ni minns jag skrev jag skulle se de halvt dolda? ja, jag hade ju ställt klockan också :D haha, men klockan hörde jag inte ringa, utan jag måste ha stäng av den i sömnen :)  jag tror att jag inte ville se det egentligen ;b haha.
iaf, sen vaknade jag två minuter innan klockan ringde. sjukt irriterande. :(
jag har ont i magen, jag ska nog sluta äta så sent på kvällarna.. jag tar bort den ovanan nu! mmhm. :)
nej jag får kila ner åt nu. och sen till bussen så småningom.



puss

godnatt tisdag! :D

ojojoj, jag vill ha nästa tisdag nu! :D mums på aa. :* 
näst intil hela dagen har jag inbillat mig att det är torsdag.. varför kan det inte bara vara den dagen man inbillar sig? :( det skulle varit så skönt om det var fredag imorgon, men ack.. det är bara onsdag. tusan attan! 
och imorgon vet jag inte rolig som sker ;s  fyfan.
nej, jag ska gå och lägga mig nu. ska upp tio över sex, men halv tolv ska jag se tv! :D de halvt dolda, det är en svensk serie, tre delar, borde vara den tredje idag. den är jätte bra, dock har jag aldrig sett ett helt avsnitt, har alltid somnat. (A) och det lär jag väl göra idag också, men jag har satt klockan, så vi ska se hur mycket jag orkar.
ni får sova gott. jag ska ligga på min pojkväns sida av sängen i natt igen :$ det är mysigt att inbilla sig honom där ändå.


puss


snart så ..

drar aa i gång. kvart kvar! och jag ska äta ngt gott till det! :D  och jag ska inte missa inledningen, för det kan vara bra med en uppfriskare, fast man minns allt. :D arh så underbart.. nu är jag glad! :D  och inte bara för aa,
utan för älskling var här nyss. :D och vi hade det så underbart. :')  jag klippte honom för den delen med, och vi mös och prata, du är allt för mig. 
har nyss duschat också. :) imgron drar praktiken igång, 12 gånger kvar med imorgon! jag har nedräkningen.



puss

nickningar

äntligen äntligen hemma :D   har varit sjukt trött sen jag upp kom, och det blir värre när man kommer till skolan. har nickat till någora gånger under skola dagen, och på bussen hem var värst!  iaf, fick många skratt gjorda idag i skolan iaf. :) malin michaela och jag, stack hem till dawis bror och åt middag! ;D  dock var ju inte han hemma, men dawid gjorde kycklingpytt till mig, och vanlig pytt till de! ;D nöjd och så.
sjukt hungrig är jag nu :D snart middag och sen kommer älsk vid fem. :) så ska hinna röja upp på rummet innan dess, har ser ut som krigsstuga.


puss

måndag kväll.

nu sitter jag här, spelningen gick bra! :)  och ska snart ner och ta ngt litet. och sen lägga mig och glo på tv tror jag. :) 
imorgon blir det upp i tid :( dock fick jag en glad överraskning idag, har sovmorgon på måndagar till halv elva. wiihu :D  skönt som tusan! ;D 
nej, inget vettigt att säga idag. :D




puss

måndag, -tillbaka

jag var faktiskt pigg när väl klocka ringde, dels för att jag varit vaken sen 6. somnade om de sista 5-10 minuterna? klockan ringde kvart över sju, och då satte jag igång. :) och när det var en timme kvar, kännde jag mig faktiskt stressad ;s sjutk, gör alltid det. fast jag missar bussra och så, är jag jätte orolig att göra det. men det händer, för ofta ;b haha.   iaf, väl på knutan, väntade malin på mig, och sen fick vi vänta på michaela. :)   och så stack vi tsm till skolan! ;D känns skönt att ha tillbaka klassen. fast det bara är 2 gånger i veckan.
skolan gick väl bra. och jag och malin snackade på som bara den. :D vi borde nog inte ha lov ifrån varandra! ;D haha. och när vi har, borde vi snacka mer! ;D  och sen slutade vi, och bussen hem var full som vanligt, och försenad. så jag hade 5 minuter på att gå in, ta med flöjten och böckerna, och sen köra ner och spela! vilken huvudvärk jag fick :( har ännu också för den delen.
ska spela 6 igen. men det är mer lungt fram till den ;b haha. 



puss

godnatt

det blev ingen mat innan!
så nu ska jag äta lite och se på tv. :) får hoppas där är ngt bra, börjar en film på fyran nu, "a lot like love" fast den har vi hemma, och jag har sett ,b haha men kommer inte ihåg den.
imorgon ska jag vara så lat, att jag tar bussen utanför mig till stationen ;) haha. och sen tåget. så jag kan sova längre imorgon :D börjar inte förren halv nio iheller. och orkar inte sitta på skolan mellan 45-50 minuter innan, så därför tåget. :)
men det var inget intresant :s nej, mat och tv.
ni får sova gott.



puss



jag älskar dig

suck.

att man aldrig kan ha något för sig själv!!
fan

söndag kväll

det blev ingen film, och knappt ingen tv! fanns verkligen inte något på tv. jag zappade runda efter runda! med hopp om att där skulle vatt något bra nästa runda, men ack så fel jag hade! 
nu har jag tagit på mig, och väntar på älsk. :):):)   
men först! ska jag äta ngt, ett tag trodde jag inte mamma och pappa var hungrig, för de hade antagligen ätit hos mormor, men nu sa de att de var hungriga, undra om det blir pizza?! :D   jag får höra. annars tar jag makaroner. :)



puss

söndag

jaha, söndag idag.. skolan imorgon, ska bli skönt att träffa klassen igen iaf! ;D vi brukar alltid lyckas ha sjukt roligt. ;D

jag somnade under filmen igår, bara pang. haha :D så jag kollade klart den när jag vaknade, vi elva. :) den är sjukt bra, borde ses! :D  sen dess, har jag bara fördrivit tiden vid datan. mamma frågade om jag vill med till mormor, men hade ingen lust att göra v mig. så de fick åka själv, så är själv hemma. lungt och skönt faktiskt, vet dock inte vad jag ska göra ;s känner inte för ngt! 
och azzar är med, så jag kan inte ta och gå ut med honom.. och det är inte roligt att gå själv. ;b  arh varför fick jag ingen tvillingsyster?! :D  
nej, jag ska se på tv eller någon film. vi får se!



puss

and the day is over

kvällen har vatt skit kul :D dock var inte marlene med, hon jobba. :( och andy och lucas drog innan. men ändå, det har vatt en bra kväll!  :D
fast nu.. nu har jag ångest :(  jag vill inte vara själv.. menmen..
ska se på film nu, och sen sova och vara depp.

vi hörs imorgon, då jag ska försöka lova vara roligare på uppdatering.




puss

kalas!

sov hos älsk i natt :)  på kvällen tittade vi på en film, en sån föreställning, som rabalder ramlösa. :)  rolig var den! ;D haha.  och sen somnade vi inte förren närmare tre tror jag ;b och jag vaknade fem över halv tolv. så väckte älskling ett tag efter, och jag cyklade och sola. tog aldrig stå solariumet, det var för dyrt, och jag var snål idag ;b  sen hem, och duscha och göra v mig :) 
om en kvart kommer fredik m fam, och andy m fam. :)
oj, kom några redan nu ;s  haha. :D får kila ner då. :)
jag hoppas älskling kommer senare ikväll :$ vill verkligen det älskling, fast det vet du.. <3



puss

fuck allt.

jag vill flytta hemifrån nu..
jag orkar inte med detta mer.
allt kan bara dra åt helvete.


jag vill inte iheller ha någon jävla sympati
jag ville bara skriva av mig


ta-ta!

nu så har jag sovit ett par timmar, ätit middag och gjort v mig och tagit på mig. :) nu väntar jag bara på nicklas att han ska bli klar, sen blir det av till honom. :)  
jag har ingen anning om vad jag ska skriva, så för att inte bara skriva ngt utan mening, säger jag godnatt och ha det super! ;D för det bli inga fler inlägg idag. :)



puss




slänger upp en bild på min mat glada foster katt! ;D
saknar dig älskling :( <3
linn eller lina, kan inte se skillnad därifrån.

"jag sitter brevid en som sover!"

hemma efter ännu en kort dag! :D  jag är nöjd.
jag missa en buss, imorse.. så stod jag och vänta på nästa. haha :D så kom där en sån liten grön stadsbuss. :D (annars är den bussen jag åker, gul och rätt stor ;b )  men så kom den då, och där var helt frösit inne. ingen varme alls ;s  sjukt..  iaf, sen när jag satt på knutan och vänta på 2an, kom emma :D så vi snacka lite. :)  och så fick jag gratta henne ju! ;D för hon blev 18 den 6e. :)  sen kom min buss.
dagen gick relativt sakta, och där var nästan ingeting att göra! sjukt segt, men ändå skönt, för då vet man att man kommer hem efter lunchen till de äldre ;b
när jag åkte bussen hem, som förövrigt var rätt färg då! och där var varme, så somnade jag. så sitter jag alltid på den yttersta platsen, vaknade till vid väla, och kännde att jag behövde hoppa in, för där kom så mycket. så var det en lite flicka som satte sig brevid mig, och så sa hon att jag hade fin väska, och sen sa hon till sin mamma "jag sitter brevid en som sover!" haha ;D  sen när de skulle hoppa av, två stationer innan mig, frågade hon sin mamma om hon skulle väcka mig ;b haha. men hon gjorde inte det. sen var jag faktiskt vaken ;b
har nyss duchsat. :) och ska se på veronica mars om 20 minuter ungefär. :)  sen ikväll blir det älskling.


puss

godmorgon fredag!!

äntligen fredag, fast.. det har ju ändå bar gått två dagar! men det är inte för att det är sista dagen på praktiken denna veckan, utan för jag ska träffa min baby ikväll :D  iih. :* jag vi ska sova gott och LÄNGE. :)  eller hur älsk? :)
jag känner mig lite stressad, allt är klart, utom det sista på håret. och det är 15 minuter kvar. 
när jag vaknade i morse, tänkte jag bara neeej, jag somnar om. :(  var skit trött. har bara gäspat hela morgonen. sjukt jobbigt att gå upp..
nej jag får väl göra klart det sista.



puss

pappas dag bilder

det blev visst inte så många som jag hade trott jag hade tagit.



moi, helt frusen.


här dricker vi från julgransfoten!


skojar inte när jag säger att detta är världens godaste tårta!

 
moi.

pappas dag

såja, ännu en kväll över. :( ångest återigen, för imorgon är det tillbaka, fyfan.  iaf, kvällen imorgon blir med älskling. mys som vanligt. :)   så har ju något att ser framemot imorgon :)

min fabro kom bara idag, min andra fabro var sjuk. :/  men vi hade det trevligt ändå! ;D  och azzar var extremt busig idag, mer än vanligt ;b jag har tagit lite bilder, ska lägga in de senare. :)

nu ska jag tvätta av sminket, och kolla bdb lägga in bilderna, och sen gå till sängs, för idag är jag slut, känns att man somnade sent igår.



puss

jag saknar dig älskling.

skön dag.

nu är jag hemma igen, och är vrål hungrig. :$  det blev ingen frukost. verkligen inte, känndes som om jag skulle kräkas hela vägen in till stan och svimma. :(   fanns inte alls mycket att göra idag! så jag fick sluta redan halv två :D skönt som fan!  så det blev ingen middag på jobbet iheller.  dock köpte ändå en drick youghurt imorse. :) men den har jag kvar. så får ta den och en macka? :D  vi får se. jag är inte sugen på ngt direkt som är lätt lagat, svårt eller ngt. haha :D


puss

godmorgon torsdag, GRATTIS PAPPA!

nu är klockan kvart i sju, och jag är klar!  jup, klar. jag ska bara ner och äta frukost, fast jag inte alls är sugen på ngt!
jag somnde inte förren närmare ett igår.. jag hade så ont i magen, och i tanden :(  (jag hade inget hål, men början på ett hål, hade inte alls ont eller så! men så "lagade" tandläkaren, och nu, har jag bara ont. :( eller när jag dricker och äter kallt, jo du din jävel vad det ilar!)  så när jag hade borstat tänderna och skulle skölja ur munnen, var vattnet för kallt. :( och sen var jag riktigt äckligt törstig, som om jag hade en öken i munnen, och jag skulle dricka och fyfan!! :(

idag fyller min käre pappa år, det är bättre idag för han, tror jag? knappt träffat honom. sa grattis innan, och sen fråga han om jag inte var uppe lite för tidigt, jo det ser jag nu att jag är! haha.  

så grattis pappa! ;D



puss



godnatt lov.

jaha .. klockan har bara rusat iväg nu ikväll tycker jag.  jag har pratat lite med älskling också. :) jag såg filmen, när mörkret faller, skit bra! (Y)   borde ni verkligen se! ;b  
jag vet inte vad jag ska skriva, för engångs skull på länge.
så jag tror jag avslutar här för idag?! mmhm, så får det bli.
ska krypa ner i mina toma säng och se ngt på tv, om där nu är ngt bra på den dumburken!


puss






avslutar med denna bild för idag, föratt jag saknar min lugg.

hund / katt



titta vad söta båda två är! och jag skulle redan haft hunden, om jag inte vatt så satans lat! om jag hade skaffat ett sommarjobb, hade mamma betalat hälften! och om jag jobbat hade jag haft råd till andra hälften! jag vill både ha hunden och katten! så otroligt söta!  jag ska ha båda! men vet inte vilken först!?  arh, så svårt. om allt varit billigare, och pengar vatt löv.

levande och i behåll

nu har jag solat, och jag trilla inte en gång! :D men halka till ett par gånger gjorde jag ;b 
de har köpt in nya saker på oasis. :) bl.a. ett stå solarium! som var självfallet upptaget! ;b så på lördag när jag går från älskling (ja hjärtat, jag sover hos på fredag, sådeså!) så tänker jag ta det! det borde vara bra för mig, för jag får ont i ryggraden av att ligga i solariumen. så får vi se om det är ngt, om den nu inte är upptagen! ;b 
imorgon fyller pappa år också. :) så det blir väl några gäster, dock kommer inte andy m. fam. eller fredrik m. fam. för vi sa de skulle komma på lördag istället! ;D  
jag ska snart in i duschen, sen blir det att se film. :) och ladda inför i morgon, fyfan ångest jag har åter igen! vill verkligen inte, kan ni förstå det?! haha.



puss

filla på hal is

ni som bor i bjuv, kommer få en go stund om ni är ute, eftersom JAG ska ut och cykla, och det är skit halt :D haha, det kommer bli filla på hal is.
kommer ihåg när jag gick på högstadiumet, och skulle cykla till skolan, 15 minuter max?  (kom alltid försent vilken tid jag än cyklade) men iaf, på vintern när det var halt och snö. jag vet inte hur många gånger jag brukade halka, det var inte en gång på en dag nej då. det var upp till tio gånger. fyfan, alltid hade jag nya blåmärken på låren och armarna ;b haha. 
nej, jag får cykla ut nu, och försöka att INTE slå ihjäl mig.
jag skriver när jag kommer hem, så ni vet jag har överlevt.



puss


skooooor. :D



finns det något bättre än skor så säg mig :D (förutom min underbara pojkvän)  jag bara älskar skor :D har för många alleredan, och fler blir det! 
dessa snyggingarna hittade idag när jag kollade runder på internet efter skor. och jag vill verkligen ha de. :D

laddad?

kan säga "gissa bilden" är redan avslutad, mest för att det kom i samma bild vad det var, och att det var lätt.;) så det var nog annars rätt lätt att luska ut, fast det var det ändå! ;D haha, den som gissa helt rätt var sötingen sofie! :D   grattis!  fast det nu inte fanns ngt pris ;b haha. 
jag har under resten av dagen sen jag kom in med azzar, laddat mp4an med musik, skrivit ut kortet och skrivit allt i det och så, och faktiskt redan lagt fram kläder. haha :D måste vara ute i tid? ;b   lägger alltid fram kläderna kvällen innan, dels för att jag kan sova längre, för när det gäller kläder, finns det nog ingen som är mer velig (stavning?) än mig ;b  och vilka skor är viktigt till vilka kläder. haha. <; så jag är laddad för vad jag ska ha på mig an so on imorgon, men inte för att gå till praktiken :(  sen har jag även hunnit sjunga lite singstar! ;D  nu börjar jag blir hungrig, och om 10 minuter är det fläkspannkaka / ungspankaka. call it what you want 2 ;}   och sen sätter jag nog i en film som jag köpte häromdagen och glor, sen cyklar jag och solar banne mig! :D
ni får förresten ha tåla mod med min nya header, har inte hunnit alls idag! 

puss


bilder på azzar.


azzar fick en hund öl pipleksak i julklapp.


och visst har han hajjat att man ska ta av korken? ;D


"utmana mig på fotboll om du vågar" :D


profil!


lite taktiksnack?


snygging


lite till taktiksnack möjligtvis :D


gissa bilden!



det är nog rätt lätt! men det kan bli kul? ;D
och möjligt jag förtsätter med detta i framtiden om jag kommer på ngt att ta kort på, som kan vara klurigt.
Detta kortet tog jag, men det var inte alls meningen det skulle bli så.

lycka till! ;D
länkar den som gissar rätt först! ;D

gått ner

nu har jag samlat mig för stunden, men såfort jag tänker på det, kommer all ångest tillbaka, fuck.


iaf, jag har fått ett nytt favorit program, verinica mars. :D skit bra faktiskt! ;D   och frukosten har jag ätit, och nu tänkte jag ta med ut azzar, så han får leka lite i den snön som ligger. :) ska försöka knäppa någon härligt bild! 

jag vägde mig idag, som jag inte gjort sen innan jullovet började, jag har gått ner i vikt, faktiskt ett par kilo.  först vågade jag inte ens titta på vågen för jag var ju självklart bomb säger jag gått upp ett par! men oj vad jag blev glad när jag såg jag gått ner.  :D 

jag måste hinna fixa mitt busskort också ;s och så vill jag sola. vi får se vad jag hinner med.  nu ska jag ut.



puss

ångest

för en timme sen, låg jag i sängen och sov. med älskling!  vad jag inte visste då, var att klockan skulle ringa fem minuter senare, och älskling skulle försvinna. när jag släppt ut honom, och gick upp för trappan, slog det mig hur tomt allt skulle bli nu. fan, jag är inte redo för att gå tillbaka :( han börjar jobbar i eftermiddag, och imorgon börjar jag praktiken, skulle vatt bättre om jag börjart på fredag. skulle jag inte brytt mig lika mycket.
men iaf, det kommer ta tid att komma in i vardagen igen, det blir inte lika mycket älskling, och inte lika mycket sova. fanfanfan. & sen vill jag verkligen inte praktisera! arh, 14dagar ska jag praktisera till, jag kanske ska räkna ner, så det blir lättare? och kanske vara sjuk några dagar?



puss

tisdag

oj vad pinsamt :$ hahaha, hela dagen har bara åkt förbi!! jag vaknade först vid nio, och tänkte, nej! jag somnade två i natt, måste sova mer, så jag somnade igen vid tio. och vid tolv skickar älskling sms och väcker mig, antar det var på tiden jag gick upp. och sen blev det sims, och ja, det har jag spelat ända tills nu, pinsamt nog :$  så jag hoppas ni har bloggat mycket nu till mig, så jag har och läsa och bestraffas!  (för deras bloggar jag läser) 
iaf, älskling ska komma hit ikväll, vi ska se eva rydberg rabler ramlösa eller vad den heter, och senare efter vi sett den, gå ut och gå en runda. :) 
så nu måste jag även göra v mig. :)



puss

seg

det var ändå skönt ute, kallt som fasiken, men skönt. :) skulle bara haft någon att prata med.
jag har ångest, mer än för att praktiken börjar. detta är ingen bra dag för mig känner jag,
och min data är mega seg, och jag höll på att göra en header, men orkade inte, för min
data som sagt är mega seg, så jag har den i huvudet sålänge!
nej, nu stänger jag ner och ser på film. jag är inte det minsta trött idag iheller.



puss

back 2 daddy's little gril?

det blev bättre, för nu ikväll tittade pappa och jag på en av filmerna mamma och jag köpte. den var inte speciellt bra, det var dolly dearest. har sett bättre, fast den var äcklig och läskig. sak samma men ändå. 
att allt kan vända på ett par timmar? och om någon timme, är det tillbaka igen? snälla pappa..  jo, sen sa jag att jag kunde ta azzar den sista rundan, vet ni vad han sa? :')  som om jag var ett litet barn igen, "ta på dig vamrt då bara!"  ni kan inte förstå hur det kändes i mitt hjärta. 
men det går som sagt i perioder, och jag hoppas att det tar lång tid till nästa, fast jag kan nästan lova att den är där i morgon igen. we will see.
nu vet jag inte vad jag ska ta och göra, min header, kanske bra att börja ngt smått. och sen måste jag lägga in bilderna jag tog på azzar och simba, som jag skulle visa er, om där nu blev ngt bra kort ;D


puss

en gång i tiden var jag pappas flicka..

vad får en människa att gå hemma, fast han har så ont, att han kräker, han kan inte äta, och fryser hela tiden.
kan någon säga det till mig? för jag fattar inte varför! sjukhus finns, använd de.

det är min pappa som är sjuk, vatt i ett år nu.. och han äter piller, men de hjälper inte, och jag fattar inte varför han INTE går tillbaka till sjukhuset, där finns alltid någon annan medecin, men!! kan han opereras och bli bra igen! varför gör han inte det? förstår inte han hur jag känner när han går runt och skriker, darrar, skakar, klöks, inte äter, bara ligger ner, slå omkring sig. 
för jag mår banne mig inte ihellre bra av att se min pappa sådär, för två år sen, hade jag en pappa som var glad, skratta, skämta, lekte (då med alice och de andra pluttarna) spred glädje.. men nu? har någon bytat ut min pappa i hemlighet? isåfall vill jag att personen kommer och ger tillbaka min pappa, för jag står snart inte ut länge.
det är skönt när mamma är hemma, då har jag ändå någon jag kan prata med! och annars är ju nicklas här oftast, men ikväll! ikväll är han på hockey, och mamma ska jobba.. så det är jag och min såkallade pappa hemma.. jag har ångest för det! kan ni fatta, ångest för att vara med sin pappa?! jag står inte ut med att höra honom hela tiden..ibland hörs det som om han ska kvävas. och ibland eller hela tiden är jag rädd att han ska falla ihop. visar dagar ser han rent ut sagt död ut. jag står inte ut.
jag förstår inte varför han inte går tillbaka.. det kommer inte bli bättre, och han säger att de inte kan göra ngt, men läkarna har sagt de kan göra andra saker, om inte de han fick skulle hjälpa.
fanfanfan.





riktigt ful bild, men vi hade kul.

betty boop

nuuuuuuuu är jag hemma igen! :D och helt trött, jätte trött. den sista timmen gick jag bara och gäspa. ska bli skönt att få sova ut :) dock blir det jobbigt utan en pojkvän som då&då håller om en, men det ska nog gå. :) hade tänkt vara uppe länge :D fixa med ny deisgn, får se hur det blir med det. känner mig tom på ideer. hmm! sen måste jag fixa bild på mig i terminsbevistet, suck. :(  
iaf, på väla blev det foundation, rouge och tre par trosor med betty boop på. har blivit helt förälskad i henne, kan mycket väl vara fär att min moster älskar henne, och jag vill va som min moster :$  fick ju en väska av min moster med henne på! :D 
sen blev det vidare till citygross! där köpte jag två ljushållare, rosa. :)  3 filmer; pledge this, när mörkret faller, dolly dearest. och sen en till min moster, betty boop film! ;D haha.
känner på mig att jag redan har två av de filmerna jag köpte :$ ångest. fast jag hittar inte de. så får hoppas jag bara inbillar mig!
jag köpte även en påse chips, tjockis :$  ska se tv åtta, det är med eva rydberg, komedi, som jag älskar! så blir det ;b  och sen har jag filmer att se! ;D haha. 
nu är det snart middag får jag hoppas jag är jätte hungrig.

min pojkvän var här ju i natt, så gissa vad. jag måste städa! ;D haha.


puss


godmorgon måndag

ååh, snart  börjar vanlig vardag igen, villinte villinte. 
men nu är jag iaf full gång att ta på mig, sminka mig, fixa håret. för jag och mamma ska till väla! ska se om jag hittarnågra snygga ramar! ;D och sen även fat till mina snäckor, som min bror plockade för längesen till mig i greklad, de är fina, och ovanliga! ni får bild när det är klart. måste även ha lite smink ;s hm.  pengar?  mmhm tack.
iaf så sov hjärtat mitt här. :) mysigt :*  dock får jag inte träffa honom förren i morgon :(  sen börjar han jobba. :/  uh, allt har gått så gräsligt snabbt.
nej nu får jag bli klar.


puss


im mean, but i don't mean it.

ojoj, vilken långtråkig eftermiddag.. efter förra inlägget spelade jag lite sims, men jag tröttnade lite, så jag ladda ner ett spel från den hemsidan! ;D och det var roligt. men hann inte spela ut hela 60 minutrarna, för det var middag! och det var kassler med kokt potatis, kokt broccolisallad och självklart såsen som inte många kan stava till bearnaise! :D vilken stavning egentligen ;b  iaf, efter det blev jag sugen på att baka, dels för det spelet jag hade laddat ner, var att man lagade mat. men jag blev så sugen på att baka banan muffins, fast det giter jag inte idag, imorgon kanske? 
fick innan en lite nackspärr också, men den släppte rätt snabbt. ett till tecken på för mycket vid datan, mmhm. :)

som sakt har jag vatt uttråkad hela eftermiddagen, och när jag är uttråkad, brukar jag bli elak :$ jag vet inte varför, jag blir bara spydig mot folk.. pinsamt, men sant.
jag ska nog gå ner och ta EN kaka, och ett glas apelsinjuice, fast jag har hål i min läpp, eller flera stycken hål, så det kommer göra ont. men är super sugen på det! ;D   eller så kan jag ta ett glas mjölk, det är också gott till kaka. :) och nyttigt ;b

sen har jag även under eftermiddagen kommit underfund med att jag måste ha en ny header, och jag ska påbörja lite smått nu direkt efter :D men när den blir klart, det vet jag inte. :) beror helt och håller på om mitt hjärta sover hos mig i natt (som jag verkligeverkligen hoppas :$) annars blir det nog imorgon natt den nya kommer upp. :) 

jag har fångat djuren på bild idag, hoppas bara bilderna blev bra, jag ska lägga in de lite senare eller imorgon, och visa er. :)



jag kan knappt bärga mig, må tiden gå snabbt nu.





och jag saknar min balicebus. :( ska höra med mamma om vi kan ta henne och åka skridskor.
som vi pratat om innan ;b


puss

linn&lina.

förresten, jag hade en underbar dröm i natt. (eller hade fler än en, men minns bara denna riktigt) det var jag, mamma, pappa, alice, mormor och morfar!  vi var hemma hos mormor och morfar, och det var så verkligt, jag kunde se min morfar sitta där på sin plats i soffan, jag kunde prata och röra honom igen. suck, jag saknar min morfar, jag måste snart lägga en ny blomma till honom.

iaf, jag är spel sugen! riktigt spel sugen! jag har bara ett installerat på datan och det är sims 2, och det är rätt stort, så jag tycker det räcker faktiskt! ;b haha, och det kommer i perioder när man är sugen på det. men annars brukar jag gå in på olika sidor, brukar gå in på king.com, eller zylom.com  på zylom.com kan du hämta hem spel, och då kan du spela det spelet i en timme! ;b det är faktiskt rätt lagom, hela dagen försvinner inte, som den kunde gjort om du haft ngt installerat, som sims eller ngt annat! ;b  men hemsidan är faktiskt bra! ni borde testa. såklart behöver du inte hämta hem! där finns spel du kan spela på hemsidan! men inte samma spel ;b  jag tycker själv att de man kan hämta hem är roligare, eller verkar som det, ibland blir det hel missar när man har hämtat hem de och läst om det.
men nu till fråga, vad ska jag välja?! hemsidan, eller sims?  
tåls att tänka på.




lina på bilden, herregud vad jag saknar er två. :( 



puss

söndag

GRATTIS MALIN, 18 2DAY :D  <3

och där skickade jag iväg ett sms till grisen! ;D förövrigt vaknar jag när en pojkvän är på väg ur sängen och glömmer allt och undrar var han ska, men då kom jag på! han hade sagt det igår kväll att han skulle till datan, hihi :$  och efter jag somnat om ett tag, och vaknat igen, kom han tillbaka. :*  sen var det dags honom att kila hem. :( 
men vi ses ikväll igen, med hopp om filmen "this is england"  ska försöka älsk, och en STOR godis påse :$ om han inte hinner ändra sig, för han var sugen på godis igår kväll, och nästan det första jag fråga imorse, var om han ännu var sugen, och ja det var han :D så jag hoppas han inte ändrar sig ;b
jag ska nog äta frukost nu.. fast jag inte ens är sugen.


puss

visst är det en härlig sommarbild på simba i det gröna sköna gräset? :D


you need 2 love me more then ever

såja, nu är min älskling påväg hit. och jag antar han redan gått, så jag ska tända lite ljus här inne och göra det mysigt. :) synd jävlen inte bara äter godis, för då skulle jag ha haft köpt det! ;D men det är ju bara  bättre för mig, av mitt nyårs"löfte". kan erkänna det har blivit några stycken, men det är bara lite plock vi hade hemma! har inte köpt ngt, och så fort det är slut här hemma, och om lucas alice och hugo kommer ofta, är de inte länge de är kvar, men så ska jag inte köpa ngt själv ;b 
jag tänkte mest bara skriva godnatt till er! och så, för jag tror inte jag skirver mer idag ;b
nej, mys på listan.



puss

- lördag kväll

nu jävlar har jag ätit, och fy bubblan vad mätt jag är. att det kan vara sån skillnad på vitlökssås och pizzor trodde jag inte :D
jag har jätte ont i ryggen, vilket tyder på för mycket data? ;D haha, så jag ska slänga mig i sängen och invänta hjärtat. när han nu kommer!
sa jag att jag fryser, FYFAN.. fryser nu igen som en istapp.
nej jag får bädda ner mig.


puss



rota aldrig i det förflutna.





alice's fot, på stranden sommaren -07. <3

istid på rummet.

nu har jag legat i sängen två tre timmar?  minns inte när jag la mig direkt. men två är det nog, och jag kunde inte somna, men fyfan vad jag frös! och det höll i sig till för 30 minuter sen. 
jag låg och kolla på världens minsta människor,  verkligen riktigt små. och tanken slog mig, tänk om man själv får barn som lider av det? hur skulle livet bli, och för barnet, det var hemskt egentligen :(  us..

jag kom på att jag måste köpa lite ramar och skriva ut bilder och sätta upp. :)  så jag får åka ut och shopa ramar! ;D haha.
glömde ju också berätta att det snöade riktigt innan, men det var regn i, så det la sig inte. :/  vill verkligen ha snö :$ haha, älskar det! så mysigt att dra med sin pojkvän ut i snön. :)
och förövrigt börjar jag bli hungrig ;s men jag har bestämma att det blir pizza ikväll! och jag ska banne mig hålla mig! :D haha. 



puss

lördag.

åh nej, jag har ångest .. torsdag börjar praktiken igen, och jag vill verklinge verkligen inte! :( fyfan, riktigt ont i magen för detta nu .. fanfanfan.

iaf, sov hos älsk i natt. bara vändit och vredit mig hela natten. :( inte kommit till ro. jag som brukar kunna sova. ;/ jag får nog ta en lur snart, känner ögonlocken håller på att trilla ner. har nästan nyss ätit fruskot, fredrik var här också när jag kom hem. :) 
ikväll blir det älsk, han kommer vid sju åtta? :D lovat han ska få se hockey här, bara för jag vill vara med honom :$ och vi har 19 månader idag! ;D   grattis till oss älsk. :)
nej, jag ska nog banne mig ta en tupplur redan nu. :)



puss

- frost och mys

nu har jag klippt min käre bror, och det blev bra. allt sett han ändå haft relativt tunnt hår, men nu när jag klippte det, kännde jag det verkligen. han har tunnare än mig!  tecken på han närmar sig 30  ;)  haha ;D   lucas och marlene var också med. :)
nu ska jag packa ner pusslet jag hade byggt. helt meningslöst att bygga och sen packa ner egentligen, men fy vad roligt! ;D och sen ska jag städa upp på rummet. :)  och kila hem till älsk.
det är så mysigt väder ute, det är -7.5 grader ute, stjärnklart! det var som när älsk och jag gick igår kväll från mig till honom, när han skulle äta, det var underbart mysigt. önskar jag haft honom att gå nu med, och hålla i hans hand. arh, jag är så kär, och tankarna gör mig mer kär.

just nu ser jag framemot när vi ska ut och äta med släkten. den 17. :) fira min moster och morbro som båda redan blir 60! kan man inte tro när man ser de måste jag säga, jag blev helt chokad när mamma sa de  blev det, jag sa bara rätt ut, nej inte min moster och morbro, inte de inte.  jag var helt bestämd med att de inte var så gamla, men sen fick jag reda på årtalet, och ja..det stämde. jag älskar verkligen de två, och där de bor, det är så himla mysigt!! :D  jag ska ta kort när vi är där, så ni ska få se! :)  ni kommer bli helt kära, om ni har samma känslor som mig när det gäller sånna hus! ;D sen är det klart, att man måste se det i verkligheten för att verkligen förstå. :) de bor i ett rätt hus, med vita kuntar, längt upp på en kulle, och har ett uthus. det är litet och mysigt med två våningar, både uthuset och själva huset.  jag skulle mer än ngt vilja flytta in där. det skulle varit skönt att komma från hemma.. det tar verkligen kol på mig..

nej inga depp tankar. jag ska se framåt! :D
jag slänger in de tre bilderna jag snackade om nu också! ;D






visst är de mysiga?! med all frost och så. :)
 tycker det är jätte härligt att se på, men
mindre att känna på! ;D haha.
(klicka för större)



min data är jätte seg idag, jag vet verkligen inte vad det är med den ;s den har ändå vatt avstängd i natt. ;s hoppas den inte kolapsar bara!  nej, den är stark. haha ;D 
nej nu blir det att städa upp.


puss

i'm the star!

nu har jag sett det sista avsnittet, herreminhund jag måste verkligen se 6an nu! haha :D  kommer sitta och undra tills jag får se, kommer bli tosig! 
men iaf, jag har duschat och så. funderar på att göra middag nu, kycklingpytt.  men jag vet inte.. jag måste städa upp också, hur det alltid lyckas bli så stökigt, förstår jag inte ett dugg! det måste vara min käraste som gör det ;b haha.  så jag får väl städa upp efter honom. :)
jag var ute och tog ett par kort innan, och valde ut tre som jag gillade. ni ska får se de! men jag ska först märka de. men just nu, giter jag inte ;b 
nej, jag ska nog ta en runda singstar! ;b



puss

godmorgon fredag!

dags att gå upp alla sömntutor. själv har man varit vaken sen ngt över tio eller ngt i elva, jag minns inte helt ;b haha. älskling har sovit här såklart! det är alltid lika mysigt att krypa ner i sängen med honom, känna när han drar sin hand över magen på mig och håller om mig - det är i stunden, just den stunden man mår som bäst och somnar godast! ;D   iaf, sen kila pojken hem, och jag satte mig och kolla oth! har ett avsnitt kvar av säsong 5! måste ha säsong 6 nu, arh! :D helt galet bra är det, som jag sagt förr! :)
min bror ringde innan och undra om jag kunde klippa honom, och visst skulle jag kunna det! ;D  så han ska höra av sig senare idag ;b 
och sen i natt blir det att sova hos älskling.  :)  nej, sista avsnittet nu.



puss

bilder nyår -08

(klicka för större bild.)


katten får fetsa till det med att
slicka rent visparna från grädde


fina vovven posar för mig


nyårs puss från azzar till mig


och sen får han ju självfallet
en tillbaka


katten i vasken


med det nya linnet


jag tog nog ett par till, men det var mest på mig! ;D och inga roliga, men några blev det. katten heter simba och hunden då azzar. <;   hoppas ni får ett bra nytt år!

2oo9

jag har vaknat hela morgon, men jag har somnat om! och vaknade vid tio i tolv. och bestämde att nu får jag gå upp. så ringde älsk, och vi prata lite. :) sen blev det frukost. och till en kollade jag på oth! ;D och sen la jag klart pusslet. :) börjar på det andra i morgon?! :D ja, vi får se.

jag ska snart gå och duscha, och sen ska jag höra vad det är för mat ikväll. och sen ska jag träffa älskling. :) 

min går kväll var väl inte den bästa eller roligaste, men vi hade våra stunder, som när vi spelade babbel, då alla fyra satt och gap skratta. det var skönt, det känndes som om man hade en hel familj igen.  men det gick inte länge, förren de började på varsit håll igen. 
raketerna gick vi ut och smällde lagom vid tolv, vår granne, bosse, kom ut och stod med oss. :) mamma och azzar fick gå in, azzar blev lite skakis ;b
bilder kommer senare idag!

puss

RSS 2.0