-

jag bloggar inte lika ofta längre, förlåt.  har annat för mig för det mesta. :)
iaf, i går i skolan städa vi bara och idag också, så slutade tidigt. :) idag när jag kom hem, la jag mig i trädgården och sola, sen kommer mamma och väcker mig och frågar om jag lämnat in en uppgift, vilket jag inte hade, så hon körde mig till skolan. haha. sen när jag kom hem, somnade jag iaf, dock i min säng ;b  nyss ätit & har så förbaskat ont i magen. :(  ikväll blir det älskling tror jag.  mys :*   nåja, ska lägga mig i sängen nu ett tag till, sen duscha. :)  uppdaterar kanske i morgon om jag hinner ;b haha.
puss.


image53

-

igår var det fredag, vilket var som en vanlig fredag för det mesta, bästis&alko.  kan det blir bättre?  iaf, vi åkte till åstorp, till moddy. :)  riktigt kul måste jag säga! :D tack alla!  och speciellt kattungarna.  nog så jävla söta de var. och moddys mamma sa jag fick en ;} haha.  de var ritkigt söta.  men iaf, tiden gick på festen i går och det blev dags för bästis & mig att läman och åka, och nog tur var det :D haha. fifan vad vi decka direkt när vi kom hem. blev ingen gungbräda bästis. jävla skit :(   haha. 

idag blir det kalas för alice & miranda. sen barnpassning tills i natt. :) kommer nog inte bli segt eller så. en lördags kväll sitta & passa barn. haha, nej men jag får göra det bästa av situationen ;b  älskling kanske kommer! :) man hoppas ju.  nej, men ni får ringa mig & sånt i kväll! ;D 
puss&kram.




(KOLLA TJEJERNA, DE KÖR 50/50 OCH VI SÅHÄR. DE KAN DRICKA DE JA)
hahahahahha, anya <3


image52

-

jag kämpar ännu vidare för oss två. där är ingen annan för mig än dig, och det vet du egentligen. vad som än händer, kommer jag kalla dig enbart min, som du sa en gång i tiden du ville. jag tänker verkligen inte ge mig i första taget. jag vill fortfarande inte utan dig, det är för hårt och jobbigt. jag kan inte se mig utan dig, helr ärligt. jag kan inte se någon annan brevid mig än dig. och det är så det ska va, just du. jag antar att jag inte kan göra mer, så jag får vänta på tiden, och hoppas så innerligt. men vad som än händer, glöm aldrig att jag alltid kommer älska dig, och aldrig ändå kommer lämna dig på riktigt, det vet du va?


image51

 du vet att det är du som ÄR mitt hjärta va?

-

vad snabbt ens humör kan ändras..  jag orkar inte.

och tack mamma för presenterna, <3  den enda som kom ihåg min namnsdag. jag minns denna dagen förra året, den var dock hemsk, men jag blev glad när du gav mig presenter. du är ändå värdelns bästa mamma. och jag älskar dig. <3


idag blev det att träffa ellan och prata ut :D så skönt att träffa henne igen, <3
och sen blev det bästis på allting! helt underbar dag, eller vad säger ni?


.. jag är tyst.

i feel you in every single heartbeat.

jag vet egentligen inte vad jag skulle gjort utan dig. det är för smärtsamt att tänka på, egentligen. du får mig alltid att le, även under de svåraste tiderna. du har alltid funnits där, hjälpt mig upp, torkat tårarna när dom runnit som värst. jag är glad som stannade upp den dagen jag träffade dig. för jag hade precis tänkt fly, fly från verkligheten. men du höll mig tillbaka, och det är jag än idag glad över.  ärligt talat, jag hade inte suttit här idag om det inte varit för dig. du har alltid räddat mig, räddat mig från att falla tillbaka, sparkat upp mig när jag varit på väg ner, tröstat mig med din blick och dina varma ord. varje gång du kramar mig och säger att allting kommer bli bra känner jag hopp igen. varje dag med dig känner jag mig starkare. det är magiskt, hur två personer kan höra ihop såhär bra. lämna mig aldrig, det måste du lova. jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig, för försvinner du, försvinner en väldigt stor del av mig.
tack för att du gör mig lycklig, tack för att du förstår mer än vad jag egentligen själv gör.
jag älskar dig, och det gör jag med hela min själv. idag, imorgon och för alltid.
utan dig, är jag ingenting. /a.


image49

im so in love with you.

ibland blir man bara så trött på allt skit snack som går runt och rung och bara ställer till skit. far och dra.


ursäkta jag inte uppdaterat på ett tag. har haft fullt upp.. :)  
i tisdags gjorde då emma mina naglar :) tack bebo. <3  sen på onsdagen var jag i dk med mamma och lucas, mysigt värre, och brun  blev man. :)   sen i torsdags klippte jag & slingade nicklas hår. :)  och så i går, (fredags) kom bästis till mig :D  det var mysigt. saknat henne som fan. :(  och vi åkte hem till mig, käka, pappa langade smile cider från systemet till oss, sen åkte vi hem till födelsegrisen, alekz och sen blev det av till gröningen. :)  dock såg man inte mycket av alekz på kvällen, eftersom han har så långa ben och satt på puben. :) men bästis & jag roade oss sjävla med dennis & emma. :) och så träffade man männskor man inte sett på år :D som robin & kalle. :) trelivt värre. sen var det tåget hem, ont som fan i hela kroppen & trött & ont i huvudet. haha. men vi kom hem, och deckade. :)  sen väckte hon mig vid halv tolv och skulle hem. :(   ikväll blir det lugnt med pappa. :)  
puss <3



vad skulle jag gjort utan dig?  <3



tisdag.

nationella i matte i morse, skit! haha.    iaf, sen hem till älsk, sen åkte jag hem till emma.  (anya, hahahhaha <3 )  så fixa hon mina naglar, :)  sen var det hem igen.  

och jag är så himla kär, och rädd att förlora dig.  <3
och allt är bra, förutom att jag fått tillbaka mina kramper i magen. :(
orkar inte.


Då är det tid,

tid för tårar.


 

då är det söndag igen, och en hel helg har gått åter och måndag i morgon, vilket är depp. men på tisdag träffar jag emma<3 och på onsdag ska mamma lukas och jag till dk ;D iaf, helgen har vatt underbar. i fredags kom älsk hit och åt med oss, vi grilla & så :) sen gick vi hem till han och somnade där. innan dess hade vi duschat azzar ;) haha. sen i lördags gick vi hem till mig på eftermiddagen, innan dess hade jag vatt ute med nemo och kenny ;) sen när vi kom hem, gick vi ut i  trädgården och sola, sen mös vi lite, sen lagade jag middag till familjen, och de gillade den ;D  sen satt vi ute på verandan och mös. :)  jo, i fredags efter vi ätit, stanna nicklas & jag ute på verandan ett tag och låg i soffan, så kom min super gulliga mamma och la filt om oss ;D haha.  ja, sen idag så åt vi frukost ute, sen gick han hem, och jag åkte iväg till skolan med azzar, skit varmt. :p sen körde vi hem till farmor & farfar va där ett tag, mats kom också ;D  sen till allivs, och sen hem. :)  funderar på att ut och springa sen, men vill inte själv & oliwia kommer jag aldrig få med mig känner jag på mig :D men ska nog fråga ändå. förresten, så kom pappa nyss in med en blomma till mig ;D <3


tack för en helt underbar kväll älsk, allt känns som innan. och jag vill inget mer
än att va med dig resten va livet. efter allt som ändå hänt, älskar jag dig mer än
jag älskar något annat. låt mig få bli din föralltid igen ;$$  <3

-

tack. <3   jag vill inget annat än detta, det vet du.
men ändå blir jag så tokig. :(  fan, känns som om allt går emot ;s  
jag känner mig värdelös .. varför just jag? :(
nvm...



ge mig jobb.

.

livet har ingen mening utan dig, det känner jag nu och är säker på det.
jag vill inte utan dig. :( men det blir nog bäst såhär ett tag, fast orden tar hårt.
jag tror fortfarande på oss, och det vet du om älskling. jag kommer aldrig lämna dig på riktigt.
jag kämpar vidare för oss två, för jag älskar dig av hela mitt hjärta. <3


image43

Vilken färg har stjärnor, älskling?

oscar, tack för du är med mig, trodde jag aldrig. tack för alla tecken du gav!
men oscar ..  skrämm mig aldrig så igen, lova det.




efter två dygn utan sömn, sov jag i 12 timmar. det skulle nog blivit längre om inte nicklas smsat. :p  iaf, igår var jag ute och gick och tänkte, och kollade på söta igelkottar som sprang runt mig och sniffade och tuggade. haha, så jävla söta.  iaf, sen kom kevin körandes, så plocka han upp mig och körde hem. så satt vi hos mig ett tag och kollade på inspelade talang 2008.  sen efter det körde han hem, och jag gick och la mig.




When I first saw you, I saw love
And the first time you touched me, I felt love

.

jag vill veta varför..
och jag vill inte hör,
- jag vet inte.

I'm so hollow, baby.

Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts.
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

it's hard.

säger bara,  inte sovit på två dygn mer än två timmar, inte ätit på två dygn mer än en macka. fan vad jag hatar detta. inget går. iaf, igår kom kevin hit och trösta mig lite :) jag fick även köra hans crossmoppe, vilket gick enligt mig bra för att va första gången, vi körde till åstorp och hem till kim ett tag. hans granne stod och diska åt honom ;D haha.  jo förrsten, kevin klämmde mitt finger i en bil dörr! (y)   det gick inte att gå, jag bara, jag sitter fast någonstands. haha, rätt kul var det. men aj som fan när man öppnat dörren :s  iaf, sen körde vi hem från åstorp, och hämtade bästis paj. och vi bestämde att vi skulle dricka med kim och emil & hans familj, rätt soft där och så. men dock sina brister, ja. :'(    us, kan inte ens tänka på det nu. :(  iaf, kim emil anya jag gick hem till kim, alla däckade utom jag. satt och kolla på tvshop, drack kaffe, smsade med nicklas, vilket gjorde mig lite lyckligare för stunden. vid halv sju tiden gick jag in och väckte anya, och vi körde hem. när vi kom hem, däckade hon dirr, och jag kan så klart inte sova ;s fan..
jag hoppas vi ses idag <3

lista

jag snodde listan av oliwia, hata mig inte. <3




DIN OMGIVNING
1. hur många går det i din klass? kanske 16 eller ngt
2. Känner du någon som röker? Ja
3. Hur många är ni i eran familj? som bor hemma är vi 3, annars 5
4. Har ni några husdjur? ja, en hund (snart en till hoppas) och två katter
5. Känner du någon som knarkar? ja


OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän? ja, klart
2. Hur många vänner har du? tillräckligt
3. Hur ser dina bästa vänner ut? kolla på de ist
4. Vem är din bästa vän utav det andra könet? jeff & victor utan tvekan


OM MUSIK
1. Vad är musik? musik är tröst
2. Vad lyssnar du på? det jag känner för
3. Har du någon favorit artist? nej


TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? ja
2. Har du skurit dig? ja
3. Röker du? ja
4. Har du någongång försökt begå självmord? ja
5. Känner du någon som begått självmord? nej
6. Känner du någon som har tänkt begå självmord? ja
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? ja
8. Har du någon gång provat droger? ja
9. Har du någon gång provat alkohol? ja
10. Är det någon du brukar ha "djupa samtal" med? ja
11. Är det någon som har sålt alkohol till dig? ja


OM KÄRLEK
1. Är du kär? ja
2. Vad tycker du om kärlek? jag är kär i kärleken
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? kan man väl säga
4. Hur länge är det längsta du varit kär i någon? snart ett år
5. Är du homosexuell? nej
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? märker man
7. Bor dina föräldrar ihop? ja


valborgs firande slut.

detta var fan sista valborg jag firar ;s  varje valborg blir alltid lika dan, bråk, tårar, deprimerande, osv.  i år var det min tur att va i slagsmål, med en jävla emo brud som var större än mig ;s men dock fick hon mest ändå. och sen var det mot ett gäng killar, dock inga slag. så förbannad ännu. iaf, förlåt mig kim för järndörren. :) haha.  det var faktiskt inte med meningen. men dock reta du upp mig när du stod innan för den. nästan så du får skylla dig själv ;}}  nej men, annars var dagen underbar igår. :}  förutom kvällen. måste också säga att när vi titta på brasan i bjuv, va vi med alice och khaila. så jävla söta :D bild kommer senare. de är på anya kamera ;b  så hon får fick fram de. :)  nej nu ska jag  äta ngt, och se om anya vill äta, för hon ligger på min sova och sover tror jag. :)

ha det bra, puss&kram.

RSS 2.0