:$

förlåt, haha :D detta blir antagligen enda inlägget idag! :)  för nu sitter jag och väntar på älsk ska hämta upp mig, sen ska vi hem till honom se idol, sen gå hem till mig och se vem som åker ut, och mysa som attans ska vi. :) 
förresten, bild på mitt tandsmycke kommer inte, då alla bilder blir kassa, haha :D får be anya ta kort på den en dag med hennes ;b


puss


åh herre min skapare..

för första gången i mitt liv när jag går till tandläkaren är jag INTE orolig över att jag skulle ha ett hål, eller så! och för första gången jag släppt det.. visar det sig att jag har! det är inget hål dock, utan "hålet" är inne i tanden ;s hum, jaja. ska laga det den 27 .. och skoja om jag är rädd :S fifan.. det är min största skräck!  laga ett hål ;s  uuuh.
iaf överraskningen var tandsmycke :D mmhm :D  bild kommer ikväll, om jag får någon bra! ;D  efter vi vatt i stan, åkte vi till väla, blev en klocka :D som jag fick, jag vet inte. haha ;D och sen gick mamma jag alice azzar och hämtade lucas på dagis. :) så nu är här full fart, haha ;D 
ska ner och leka lite, för leksaker växer jag aldrig ifrån, jag skulle nog egentligen jobbat på ett dagis ;b hahah.
i natt kommer älskling och ordnat natten :D:D



puss

godmorgon torsdag.

uhh, redan torsdag?! jag vill ha mer lov..  iaf, uppe i tid idag. :) fan vad jag hatar att gå direkt från sängen in i duschen, arh!  iaf, ska snart ner och se om jag får ngt i magen, och sen göra v mig! :) 
tingeling filmen igår var bra ;D haha. tyckte iaf jag :$ som är ett litet freak av animerade och tecknade filmer. haha ;b  alice somnade så jag såg själv ;b



puss

tingeling

nu alldeles strax, ska alice och jag bädda ner oss i sängen och kollar på tingeling - upptäck älvornas värld! ;D  haha ;D under kvällen har vi hunnit äta, måla målarbok, äta gotte och gosat! :D  
förresten, gissa vilken sida av sängen jag ska ligga på? mmmhm, om ni sa nicklas sida och på nicklas kudde hade ni rätt :$  det luktar så himla underbart, och man kan för en liten stund tro att han ligger, skulle vatt så mysigt att ha han där nu :$   jag får hålla mig en natt.



puss



ursäkta,

men när älsk åkte i morse, satte jag mig och spela sims2 och det har jag gjort så gott som hela dagen, mellan tolv och ett var jag och mamma iväg ett tag, sen nu vid fem, hämta vi alice :)
men fan vad jag saknar älskling :S trotts han åkte i morse, men det är nog bara för jag tänker att han inte kommer ikväll. suck. ajja, i morgon blir det tandläkaren och överraskning, och sen hämta lucas på dagis! :)



puss

som jag trott.

som jag misstänkte, att när jag hade stängt ner alla rutor utan msn, så ville jag inte spela mer ;b haha. just nu sitter jag och målar naglarna, franskmanikyr, den var matt så jag fyller i den, lite svårt att skriva med tejpet bara ;d haha. nu vet jag inte alls vad jag ska göra :s det blir väl spela på denna hemsidan. ladda ner spel, och spela en timme. :)  läsa får jag göra när naglarna torkat ;b 



puss

horoskop.

Vågen 24/9-23/10

Tisdagen blir händelserik på flera sätt. Du får ett intressant förslag och din intuition ger nya idéer.


-nu ska vi se vad jag kommer på.


godmorgon tisdag.

godmorgon alla söta bloggläsare. :)  jag vaknade av att älskling vaknade, som vanligt. haha ;b   jag vakna riktigt många gånger om natten, men det är nog för att jag inte är van att ligga och trängas i min lilla säng, men det är mysigt, riktigt. <3
iaf, jag är trött. och ska snart igen lägga mig i sängen för att läsa lite, sen ikväll ska jag och sola! :)  annars vet jag inte vad som händer, kanske blir lite sims2.. känner för det riktigt mycket ;s men alltid när jag startat det, tröttnar jag direkt. haha ;b nej. ge mig sims3 :D    
just det, kom på att jag har läxa över lovet. :( näringslära och danska ;s ja, får väl ta de i morgon när alice ligger och sover. 
nej, ge mig kväll nu igen, så älskling kan komma och lägga sig brevid mig :$ <3




puss

godnatt

ja, nu ska jag stänga av datan, och lägga mig i sängen och vänta in älskling, som snart är hos mig. :D  arrh, skynda. blir tosig :D   iaf, så sov jag innan från sex till åtta? haha ;b  och nyss kollat klart aa. :)  vill ha söndag nu, så man kan se mer! ;D haha.  slutar alltid så himla spännande, men det är väl det som är meningen, nej. godnatt.


puss

Confessions of a Shopaholic



har blivit helt förälskad i denna trailern, måste verkligen se den! :)

tunika

denna fick jag av svärmor! ;D
passa mig i smak direkt, jag är inne i en tunika lucka. :D



sagosoppa

nu har jag ätit, glömde säga att det även blev efterrätt, sagosoppa! :) faktiskt gott, men jag hade som sakt glömt det, och ätit lite för mycker middag, jaja! det kommer väl fler dagar med sagosoppa ;D haha. 
nu hade jag  tänkt slänga mig i sängen, med min bok, äta upp de fyra sista chokladbitarna, och sen ringa älsk. :)   och kanske även vila en timme? :D ja, vi får helt enkelt se vad john blund har för planer för kvällen! :)



puss


tjuvlyssning lönar sig inte här.

tjuvlarh, skulle tjuvlyssna lite innan på när mamma och pappa prata i köket.
och självklart drar azzar igång och börjar skälla, så jag inte hör ett skvatt.
det var nog ett tecken på att jag inte skulle få veta, haha. ;b




bilden är lite mer än ett år, fan vad snabbt tiden går.

horoskop.

Vågen 24/9-23/10

En härligt sensuell, flirtig, rolig måndag väntar. Du är idérik till max så runt dig blir ingenting tråkigt.


mådang, lov.

nu är det höstlov, mysigare kunde det varit, om min kära pojkvän inte jobba andra skift!  men nu gör huet det, haha ;D   iaf, veckan ser bra ut. :D älsk kommer ikväll, imorgon blir det frukost bullar :D mums.  ja, sen på onsdag, hämtar jag alice på dagis, och sen blir det full fart hela den dagen, och såklart sover hon över! och på torsdagen då hade mamma och jag tänkt ta med henne till tropikariet, och sen macdonalds :$ haha alltid lika gott! :)  jo, ska till tandläkaren också på torsdag -.-  haha, sen händer ju min överraskning till er också, som anya är sjukt nyfiken på :D haha  sen blir det mycket sovande med älsk! och på fredag är det mys kväll för oss, sen på lördag blir det väla! :D  och sen på lördags kvällen, har vi halloween middag, brödrarna och deras familjer kommer. :) ska köpa dräkt på onsdag också kom jag på, som jag redan kollat ut! ;D  och sen smink :) 
iaf, så vaknade jag av att älsk skulle springa och kissa, haha ;b sen somnade vi inte igen, och sen gick jag ner ocg gjorde frukost till oss. :)  sen efter han dragit hemåt, körde mamma och jag ut :)  flower team toysarus apoteket och cg! :)  och nu sitter jag och väntar på middag, fiskpinnar med potatoismos :D haha ;D  sen blir det läsa eller sova någon timme :) 
jag ska försöka ändra min design på bloggen i veckan, hela. och sen försöka få min blogg lite roligare med mer intressanta inlägg.


puss

horoskop.

Vågen 24/9-23/10

Månen gör din söndag till en intensiv upplevelse. Här finns utrymme för kärlek, nöjen och kreativitet.


söndag.

nu är det söndag.
jag orkar faktiskte inte berätta om gårdagen! jag är sjukt trött ;s  Iaf, jag hade skoj mellan var(r?)ven, och när anya och jag skulle hem till hennes farfar, blev det en liten för stor omväg, för vi gick fel :D haha, svängde in för tidigt, men vi trodde de var där. haha. ja, jävlar vad ont i fötterna jag fick.  tack bästis för helgen. <3
iaf, jag fick bäddsoffan, sjukt skön var det ;s haha.  dock hade jag bara en kudde! och la i fosterställning hela natten. hahaha :D  och anya hade haft sin hand med stämplen på från kvällen på halsen, hahaha. <3 
sen kom tias och hämta oss :)  jag har städat upp på mitt rum, och nu ska jag in i duschen, sen ska jag nog vila ett tag, senare kommer älskling. :) 



puss

lördag.

godmorgon alla glada, själv har man vatt vaken sen 08,00! :) 
kvällen igår blev fantastisk! det blev god mat, bagge för min del. muuums :D och pizza för han, två tummar ner. haha ;D vi börja se the movie-sex and the city, men avsluta aldrig, för mat och idol kom imellan, sen blev vi trötta.  så efter kollat vem som åkte ur idol, blev det nattinatti.  han är bäst.
han väckte mig dock kvart i sex imorse! han skulle på sitt håll och jag mitt, närme bestämt, han skulle upp i värmland den jävlen och få lite värme, skämt åsiod. haha, nu har jag snart gjort klar mig, ska braa fixa håret, sen blir det att jag kör till höganäs! :) och ikväll kommer bästis dit, så blir det fart, och vi sover hos hennes fafa. :D  och kommer hem imorgon, då jag berättar allt! om det är ngt att skryta över ;D haha.
va rädd om dig min älskade. <3


puss

fredag.

arh, ge mig kväll nu!  för då är det mys med älskling, får se vad han har hittat på :$ hihi.
nej, jag blev sen imorse, gick ut till bussen, men kom på att jag inte ville ha den jackan, så jag gick hem och byta, så jag missa bussen, sen gick jag istället till tåget. satt där bara i 35 minuter :s hahaha fråga inte varför.  iaf, väl i skolan gick dagen snabbt, och som vanligt, hade jag och malin välidgt kul! ;D haha, hon är så härlig! 
och sen när vi skulle hem, så skulle hon ta samma buss som mig, så hade vi fem minuter på oss! så sa jag att vi hoppa av på GA istället, och gick/jogga/sprang ner till bibliotkeket, haha, men tur var så hann vi ;D  
och nu har jag lov! härligt!  och lovet kan ju inte börja bättre med en underbar fredag, men den man älskar mest?! :D även anya var här innan, och titta in snabbt! imorgon träffar jag henne mer, och mormor. :D  förresten så fick jag två hundra av farfar igår till marknaden, och idag fick jag två hundra till ;s haha.  nej, nu ska jag nog läsa lite ur mig bok eller ngt, måste fördriva tiden.  
jag uppdaterar er i morgon innan jag åker! :)



puss

en skrattande torsdag.

nu sitter jag med bleknings färg i håret, har nyss gjort ett av det bästa jag vet, renbäddat sängen! det finns ignet, och då menar jag ingeting, som är mysigare än att gå och lägga dig där under sen, och det luktar så himla gott med nya rena lakan, arh!   (mysigare kan självklart vara med en pojkvän där under också!)
nej, men idag kan jag säga har inte vatt en tråkig stund, möjligt på bussen till skolan. men ni förstår.  jag hann tillochmed få ner lite tvekakor i magen innan jag satte mig på bussen, menherregud vilket magknip jag fick. magen är inte van..  iaf, väl i skolan hade jag och malin roligt, så gott som hela dagen :D haha, så jävla bra vi är! ;D
sen var det hem, och kom älsk och hämta mig. så har jag och han mysit. :* var även på allivs.  arh, han är underbar, punkt slut.
nej, nu ska jag in i duschen, sen ska jag krypa ner i sängen och sova! :) sovmorgon i morgon! muuuums. 


puss

godmorgon torsdag.

kök idag igen, inte mycket att göra idag om jag inte minns fel?
just nu; sitter och lyssnar på mtv! det är den sweet homw alabama, haha, och sitter och äter en tvekaka :D  muums, mamma köper det när hon är i höganäs och tänker på det, för jag har bara sett de där?! och de är så djävulskt goda, att igår kväll fick jag klämma ner två :$ haha, tjuggis.   jag har det inte alls stressigt i morse, men jag vill bli klar, så jag skulle hinna äta min macka. :D haha. ska snart sända iväg ett godmorgon sms till älsk! mmhm. haha, jo förresten, igår när vi låg i hans säng, började jag lära han lite danska, sen började vi snacka lite tysta räkneord, (och som ni kanske vet har tyskan och danska nästan samma, de har också entalet före tiotalet) hahaha, så blev det ena dansk och det ena tyskt. det var rätt kul tyckte jag. haha, sen la vi ner det ;b 
nej nu blir det packa ner i väskan, sen blir det dricka och gå.  ush, när jag kommer hem blir det iaf älskling. <3



puss

onsdag, "check."

dagen är över, så gott som iaf! snart blir det att hoppa ner i sängen, för fyfan vad jag är trött. iaf, dagen har vatt bra! och det gick bra i skolan i köket, fast jag blev så himla sitt nödig att jag inte visste var jag skulle bli av, haha ;D sen serverade ettorna oss. :)  och maten var inte speciellt god, så det blev lite stekt potatis bara.. som inte iheller var speciellt goda.  iaf, efter skolan följde malin med mig ut på stan! ;D hitta tunika, muums. älskar köpa nya kläder. älskling det blir väla den 1 november.  iaf,  älsk kom och hämta mig i stan :D lagom mysigt. sen åkte vi till väla, och sen till familia, sen hem till honom och mös, och där blev det även middag, fiskpinnar och potatismos :D mmmhm, älska. haha ;D   sen följde han mig hem den gulle plutten. 
nej nu måste det snart bli sängen :s haha.

förresten, på bussen i morse, höll jag på att somna. så kom jag att tänka på, om man somnar på bussen, och börja snarka skit högt, eller snacka i sömmnen? hahaha. har aldrig hört det från någon, men skulle varit riktigt kul. måste få min kusin till att somna på buss, för han är en jävel på att snacka och sova ;b haha.
har ni någon gång hört snarkningar eller snack i sömmnen på en buss/tåg? ;b haha.


puss


fråga

blir man uttårkad när man gråter för mycket? haha
för jag kan inte komma undan man att jag inte grät igår, och det var inte en två tårar nejdå, mer en två spannar.
men, jag är så himla törstig idag. haha
så antagligen blir man det?! haha

godmorgon onsdag.

för en minut sen var jag mega stressad, och helt plötsligt hade jag gjort allt?! klätt på mig, sminkat mig, fixat håret, packat väskan. så nu tar jag det lugnt, äter min fruskot - en klementin! muums. dock tar jag bor allt "hår" som lucas kallar det vita ;b haha, aww sötnos.  jävla pill dock, men får gå. iaf så hållen visdomstand att växa ut, jag lär bli vis! nej skämt åsido, det kliar dock något så djävulskt! blir tokig på det. sitter och stoppar in fingrarna och kliar ;s haha. fan ska man göra annars? :(   så nu var frukosten slut, och jag ska packa ner mig i vinterkläder, nästan. 



puss



fan varkök idag, suuuuuuuuuuuuuuuuck.

tisdag.

jag har lust att skriva nu, skriva av mig helt och hållet. det skulle kanske hjälpt? inte vet jag, jag vill ändå inte skriva av mig. jag vill ha allt för mig själv, lite hemlighetsfull. 
nej, men jag kan väl sammanfatta min dag efter jag kommit hem från skolan?  ja, det kör vi med istället.
när jag kom hem, var jag sten säker på jag skulle ut och träna, och sola! men ikke, jag orkar verkligen inte, nej tvi. ännu ont i huvudet också, istället blev det två avsnitt från aa! alltid lika trevligt, och alltid lika mycket längtan till söndag! aarh, tokig blir man av att längta. :s haha.  ja, sen vid halv sex kom lucas. men så gick lucas pappa azzar ut och gick, när de väl kom hem. blev det en jädrans massa bus och skoj!  sen blev det tecknat, scooby-doo! älskar han :D haha, helt sjukt. iaf, sen kom andy och marlene då. :) de ska köpa hus vid hos nästan, eller de ska kolla på de nästa vecka, eftersom de blir en till i familjen, räcker inte deras nyrenoverade radhus nu till de ;b haha. tror iaf de är ett radhus ;s haha.  nej, men det blir väl bara att man är där mer än man är nu! :)
och nu hade jag faktiskt tänkt läsa lite ur min bok, som jag aldrig blir klar med! jag är så dålig på det om det inte är en bra bok.. och den är inte så himla bra, inte så jag måste sitta och läsa timme efter timme. det är bara få böcker som kan förtrolla mig så! och sen blir det tv, och då somnar jag antagligen! imorgon har vi varmkök på skolan, puh. hoppas man hamnar i kallköket, där är det roligare tycker jag ,b hatar stå och filéa fisk och göra sky och allt mög :s
nej, kommer kanske en liten update innan jag drar mig tillbaka.



puss

"två nere och jag förlorade"

säger bara tre ord; FETT MED HUVUDVÄRK.
haft sen igår kväll, avlider. och på detta hade vi matte prov idag, får citera han frå idol (klicka här), två nere och jag förlorade.  så kan man nästan utvärdera det möget till matte! 
nej, lucas kommer ett tag idag, mysa med honom, sen blir det nog sola! :)  ska kanske va duktig och gå dit?! eftersom jag aldrig träna min kondiotion igår. kommer en dag! haha ;b



puss

måndag, en tosig måndag!

hej alla glada, och mindre glada! (där jag är inräknad idag)
justde, fan vilken dag, skönt det är över får jag lova. imorse blev det 100m språng! fifan. och väl där framme, är den försenad, med 8 jävla minuter! aarh. håll tiderna! fick inte rätt på håret i heller i morse, gör inte dagen bättre för min dag ;s  nej, skoja gick väl ändå hyffsat?  och bussen hem blev sen såklart. fast den körde 4 minuter innan? hur lyckas man, jävla skånetrafiken! och jag fick in snabbt och slänga på mig flöjten och hoppa på cyklen och cykla i 110km/h. och min lärare var själv klart försenad! kan inga hålla tiderna?!  och nu sitter jag här, även spelat en gång till, som jag gör varje måndag, och nu när jag kom hem, tänkte jag duscha, och det gick bra! sen skulle jag se aa på internet, men fan heller att det möget ska funka, arh.. jävla dag.. och i morgon är det matte prov. skänk mig en tanke eller svar.  orka inte mer skola snart. :(:(  suuuck.



puss


-




förresten, jag vill ha den 30 oktober nu.
ni får se.

träningsdagbok.

nu har jag och min tränare, (joe) satt ihop ett tränings schema för mig. eftersom jag ska mönstra, så får jag göra en sån över internet, så hjälper han mig! :) mmmhm, dock pratar jag aldrig med honom, för det är bara internet haha.  men det ska faktiskt bli skönt. det börjar i morgon! med konditoin.
och jag tror säkert jag kommer glömma bort det ;s men har skrivit en lapp, så vi ska nog få ihop detta.


förresten, jag har tappat alla ord för att blogg. kommer väl en dag

mums

nu har jag ätit min kina mat, det blev friterade tigerräkor! mmmhm, trots jag ändå bara ätit en bulle idag, var jag inte hungrig. men jag kännde mig sugen på det ändå, så fick klämma i mig lite. :)  och nu har jag ont i magen för det, haha. nej fyfan. ska snart in i duschen, och sen ska jag lägga mig och läsa lite ur min bok.  förresten, så vill jag flytta från bjuv, jag vill hem till höganäs. där trivs jag.


puss

i gott it back for the moment.

detta med att bloggandet, kommer och går, samt hur jag mår.
just nu känns allt bra?! låt det vara så tack. och eftersom jag mår bra, har jag lust att skriva, så då är det lika bra att göra de, så jag inte tappar alla mina få tappra läsare. för jag vet ni är där ;b
iaf, igår kom jag hem till älskling, så kollade vi vem som åkte ur idol. -var det rätt tyckte ni?   hon har vatt både bra och dålig, men jag kan ju säga där är andra som jag tyckte skulle åka ut innan henne!  nu har vi iaf sett att inte svenska folket röstar efter utseendet, för då skulle aldrig hon stå där.  för hon är ändå den sötaste där tycker jag. :)  
nej, sen somnade vi gott, men min kära pokjvän drömmer alltid att han trillar, och sist han gjorde det, hoppade han i hela sängen så jag också vakna. i natt drömmde han det igen, att han åkte skidor och trilla, men han hoppa inte vad jag kännde av, men vakna gjorde jag ändå, så det blev lite tv sen somnade vi åter igen  i lugn och ro ;b och liv blev det där i morse, när deras rara vovve satte igång och skälla. mmhm, haha. :)  sen körde han hem mig vid ett. och sen dess har jag inte fördrivit tiden med något vettigt, spela bubbel shooter, som finns på kaninkul.se.  hahaha, och jag klara det äntligen!  och sen frös jag, och varm blev jag aldrig, så jag bestämde mig för att cykla och sola, så det blev det! :)
nej, snart kommer nog pappa hem igen, han är ute med azzar, så ska jag se om jag kan få kina mat istället (A) hehe, får hoppas.   sen blir det älsk ikväll.


puss

linn & lina

aarh, visst är de skönt att det fått ett eget hem nu!  men fan vad svårt det är att smälta .. såg nyss på tassebo's hemsida, där de har katterna som söker nya och hem, och de som har fått. aash, jag skulle mer än ngt velat behålla de. :(  




jag bli tosig så mycket jag saknar er.

horoskop.

Vågen 24/9-23/10

En ganska vanlig torsdag passerar. Du trivs extra bra om du kan träffa goda vänner och småprata lite.
 


det kommer nog inte bli så mycket bloggande på ett tag, kanske någon gång då och då, jag känner mig så himla nere just nu. jag orkar inget, så jag får säga förlåt för detta, men ni är nog inte många som blir ledsna över detta, men man kan ju låsas att det är flera tusen som blir.


torsdag.

förlåt för ingen uppdatering igår! kom hem vid halv fem, tänkte gamla vanor med bussen, så missa den som gick 15.35, för jag trodde den fick 15.40. grattis till mig. iaf, när jag kom hem, åt jag. sen blev det nästintill singstar hela kvällen, haha! och sen när jag inte fick sjunga mer, kom jag på hur bra nomy är ;s haha. älskar de flesta va hans låtar ;s faktiskt.  och natten tillbringade jag med nicklas. :)
fick gå hem kvart i elva i morse. och nu, ska jag snart göra v mig. :)



puss

;

nej, nu får det vara nog med all skit mat och godis!
jag vill ha tillbaka min gamla kropp ;s och jag ska kämpa!  fan..

tisdag

alltså, jag vet inte var min morgon sprang iväg? :D haha trött som ett djur var jag imorse, fyfan.  iaf, kände att jag hade bråttom till bussen, sprang. när jag väl kom dit, var inte en jävel där, och där brukar vara skit många. ;o jag bara; fan nu har jag missat den! men jag satt där själv ett tag, och där kom en till. :)   skolan gick snabbt, danskan var inte lika seg som vanligt ;b och sen hade jag bara engelska, och sen matte. och fyfan vad jag blev arg på matten, både på läraren och en i klassen som satt och stirra :s lust att slå han en jävel, äckel. och läraren bad jag förklara för jag inte fatta, och hon bara, du får tänka lite! jag bara men jag bad om hjälp för jag inte kunde! ah, jävla mög. kommer inte klara matte a :s suger. tur är det man kan smsa valon så säger han svaren :D haha. räddaren i nationella ;d  iaf, sen var det hem. och mamma kom ut i hallen när jag stod där, och vi båda fick ett gott skratt. för jag skulle lukta på mitt nya schampo som stod där, så tryckte jag lite för hårt ;s hahaha. :D  och doften sitter ännu kvar kan jag lova.
nej nu blir det middag, sen läsa klart ett kapitel(l)? i boken. sen vette fan ;s haha. :D



puss

my love.

The first time ever I saw your face,
I thought the sun rose in your eyes,
and the moon and the stars were the gifts you gave,
to the dark and the empty skies.

The first time ever I kissed your mouth,
I felt the earth move in my hands,
like the trembling heart of a captive bird,
that was there at my command, my love.

And the first time ever I laid beside you,
I felt your heart so close to mine,
and I knew our joy would fill the earth,
'til the end of time, my love.


måndag sammanfattning

jag har huvudvärk, fyfan :s haha, ska ta en ipren snart och sen se aa om jag orkar, och sen sova! sova som fan. haha :D nej, men efter jag kommit hem och spelat, och kommit hem en gång till åt jag, sen körde vi och hämta pappas bil. och sen hem. :) sen var det ju åter en gång till spelning. :) 
nej, jag orkar inte mer bloggande.

förresten, jag läste en fast i en tjejs blogg. som nu är 17 år, men när hon var 15 blev hon mamma. jag är imponerad över att hon klara det.  här är hennes blogg.  

jag har bestämt att det blir aa ändå, så jäkla nyfiken :D haha.
sovgott pluttisar.


puss

;

jag hatar verkligen folk som skryter, och folk som tror de är ngt.
jag tror jag smäller av. 
och så fort jag får chansen, trycker jag ner de. och de kan även vara en vän.
jo, sen har vi ju de folken som hela tiden klagar över allting och ingeting.
och sen finns ju de som tror de vet allt, men de har fel, men vägrar ändå ge sig.



ÅH, snälla försvinn från mig

pliktverket.

jo ni mins väl jag skrev att jag skulle fylla i den andra ansökningen om att få antagningspröva.
och jag fick svaret idag

Beslut
Pliktverket bifaller din ansökan om att få antagningspröva till grundutbildningen.


haha, så när jag blivit 18 får jag antagningespröva.
får nog börja träna om jag verkligen vill.

måndag, pigg.

det kan jag lova att jag var i morse. jag hoppade direkt ur sängen när klockan ringde! som jag har sakt, en timmes sovmorgon gör mycket! och jag blev faktiskt klar i tid, så jag hade tänkt blogg! MEN, det kom upp att jag har virus på datan ;s det är en liten ättrig trojan jävel! mmmhm som bara bytar namn så man inte kan ta bort den? jag förstår inget. får prata med pappa sen.  iaf, tillbaka till i morse;  sen helt plötsligt ropar mamma att hon gjort frukost. haha ;D mums tack mamma. :D  fast hon var sur på mig när jag gick och la mig, jag får inte ihop det. men jag är nöjd. sen bar det av till skolan, bussen var försenad som vanligt! mög buss. och skolan gick snabbt, jag och malin åt på grafitti, tror det stavas så ;s haha. har säkert fel. men det var iaf gott! sen hade vi svenska B, så sa han att alla som hade gjort klart uppsatsen fick gå hem, så satt jag och malin där. och vi har inte gjort den ännu, så efter fem minuter gick vi och sa vi hade den på datan hemma. men vi får göra den till i morgon, måste vi verkligen malla. :D 
nej, så jag ska nog börja på den nu. sen ska jag cykla och spela.



puss

hun.



<3 :$

john kom på en gång.

mjo, det kan jag lova. han kom på en gång, och snabbt gick det för honom idag! ni som inte förstår, de är john blund jag snackar om.
nej, jag gick som sakt och köpte det innan, blev batteri också. förresten så hade jag azzar med mig, och jag ragga upp juffs i bjuv, sötis. :* glad du finns i bjuv nu, vilket betyder vi kan ses tusen gånger oftare :$ hehe.  iaf, sen på hem vägen, svängde azzar och jag in på sq, azzar flörta till sig en kebab bit, lång jävel av osman :D  kevin som vanligt var där och åt, det är rätt otroligt om han INTE är där. nej nu ska vi inte vara elaka. sen när jag kom hem, såg jag att jag verkligen behövde städa upp rummet.
nej nu blir det sova.  sovmorgon i morgon som sakt, yeah.



puss

en kväll i lugn?

nåja, söndag kväll. 
har faktiskt läst lite i min bok, inte den femte syster, utan den jag läste innan. jag är riktigt dålig på att läsa. förutom när jag läste den.. som anya har nu, glömt namnet, men det var nog "om jag aldrig sett honom". den är riktigt rysligt bra! ska nog läsa den en gång till när jag får tillbaka den. jaa, så får det bli. nej, men sen kollade jag på tv lite. :)  nu har jag bestämmt mig för att ut och gå, ska gå till allivs och köpa muosé. klart jag kan vänta, för jag behöver inte det nu direkt, men jag vill ut och gå. andas ut, och sen är det en så mysig kväll. :)
skol veckan bli skön. dock har vi bytat schema så vi får alltig länge tycker jag ;S men varför måndag och fredag har jag sovmorgon, en timme. och det gör faktiskt mycket. :)  och på torsdags ska jag vara ledig hela dagen. :D skönt.
nej, nu blir det ut och gå. :) sen åtta blir det aa, sen efter det en halvtimme av singelmammor, eller ensam mamma söker. ngt av det heter det ;b 



puss

;

jag vill skriva av mig..
men som vanligt vågar jag inte.

godmorgon söndag.

jag sov gott i natt, dock många kisse pauser, men det gick. 
nej, nu ska jag sola.



puss

godnatt

nej, nu säger jag godnatt. det ska bli skönt att sova, och jag ska sova länge.
sova bort mitt illamående ska jag med! ;D haha. men det hjälper nog iprenen med. iaf, kvällen blev spenderad med kevin, men lite youtube först, sen singstar (H) och sen filmen; rec  och det är en skräckfilm, rätt sjuk. 
nej som sagt, nu ska jag nanna.  bättra dig.




puss

middag

nu har vi vatt hos min bror, pappa och azzar följde med ut. :)  nu är jag hemma, väntar på kevinfis ska komma. han kommer nog om någon timme ;b iaf, mamma och pappa börjar nog snart på maten, det var någon gryta med fläskfilé, och kan säga, gryta är inte min stora passion.  så vi får se.
förresten så har jag varit duktig och städat upp på rummet. :)




puss

"tur"

nu har jag vatt på väla, även familia, men nejdå. jag har ju min vanliga "tur" när det gäller kläder, slut.  suck..  ajja, det blir väl en dag jag springer på de igen! eller liknande, så får jag ta de då!  jag och mamma ska snart gå till fredrik c/o.  lämna ngt skit.  vet fan inte vad jag ska göra idag ;s hatar sånna här dagar .. du vet varför.   nej, nu ska jag gå visst.



puss



förresten, om någon har låten med linn eriksson - falling down. snälla skicka


lördag morgon.

fan vad jag blir irriterad på folk som hela tiden ska sitta och skryta, suck. ;s

förlåt för ett försent inlägg och för en agrresiv inledning, men jag var tvungen.  iaf, skolan igår gick jätte bra! det är skönt när det går bra sista gångner, mormor och mamma var där och åt. såja, sen blev det att vi delade upp dricksen, 15 delade vi den på, och det blev var 428, sen blev där lite kroner över, som vi som var kvar delade på, blev väl fyra kroner var till? haha och sen några 50 öringar! :D  sen på kvällen blev det hem till älskling, och så gick vi till poddy, som blev 21! grattis! kolla idol där, och sen kilade vi hemåt. :) dock somnade vi rätt snabbt, för så trött jag var ;s tråkigt när det blir så. menmen! nu är jag hemma, och ätit lite frukost som jag fick ner, och elva ska vi lämna pappas bil, sen blir det väla! :D får hoppas jag hittar jeansen jag vill ha, bild kommer senare om jag finner de! :D   nej, nu ska jag göra v mig.



puss


älskling, var rädd om dig. <3

torsdag.

nej ush vad jag har ont i magen :s känns som om jag ska kräka eller ngt.  så förvänta er inget långt inlägg. skolan idag, satt igen i kassan, i morgon ska jag servera, mor och mormor kommer. bara jag inte har så här ont i magen :s  örk! iaf, ika var och handlade två bagguetter:D hon ska ge mig en, hon brer den i morgon, hon är så söt! haha, och jag pakade ner oboy til oss, vi ska fika. :) haha.  nej, när jag kom hem från skolan var det middag, sen gick mamma jag azzar till fredrik c/o. satt där drack lite kaffe och så. sen hem, och då var andy här. :) 
har nyss duschat, ska platta håret och sen lägga mig i sängen. :)


jag saknar dig älskling.


puss

löjliga? mmhm.

förlåt för att det inte blev någon uppdatering idag! men det blev helt fel i morse, jag fick springa till bussen! fyfan och då menar jag springa på riktigt, hahaha. men hann! :) ja, och skolan gick bra! blev ingen servering för mig idag! kanske imorgon, jag vet inte. får se vilket humör jag är på. för jag var inte speciellt glad i morse.. fick stå hela jävla vägen. eller till stattena, MÖG.  jaja, tog bussen hem. och sen var det bara att äta och sen hem till älskling. :)
förresten så var pappa och jag lite löjliga när jag skulle sätta igång diskmaskinen, för han glasögon hade typ x1000 lager fett på glasen, så de behövdes verkligen tvättas, så vi slängde in de i diskmaskinen! :D haha, och nog blev det bra, javisst! som nya.  hahaha :D 
och kvällen hos älskling, var som vanligt underbar. :)  gud så kär jag är. :D  jag klippte och färga has hår också.

nej nu ska jag bege mig ner till min säng för natten. mys, skulle dock vatt x10000 bättre med en viss nicklas persson där i. men det ser tomt ut. 



puss

stjärntecknet- vågen (citat från boken)

lite citat från boken jag snacka om, som handlade om mitt stjärntecken.

"hon älskar skönhet och är romantisk på ett lättjefullt sätt som attraherar men inte håller fast"

"vågar är oftast vackra och har ett leende som kan sälta hjärtan på långt håll"

"vågen lägger ner mer tid, energi, ansträngningar och pengar på sitt utseende och på kläder än något annat tecken. Ändå lyckas hon alltid ha en naturlig och oknstlad stil som andra avundas henne."

"hon är oftast medelpunkten i sociala sammanhang, och älskar att ha folk omkring sig.

"hon kan prata i timtal, men vid andra tillfällen vara en fantasktisk lyssnare."

"den lyckligaste vågen är en gift våg!"

"vågen är verkligen ingen plugghäst, och lärarna brukar påminna henne att hon kan mycket mer än så."

"vågen har väldigt dåligt minne, och behöver anteckna allting."



älskling, kan vi gifta oss nu?


"den femte systern"

goddag alla glad, och mindre glada. haha ;D
skolan gick bra, dock var det riktigt segt på danskan, men nu när jag har valt det, och jag vill ju verkligen kunna danska, får jag stå ut! (Y)  sen var det engelska som vi kolla på en film, gjorde det nu tre gånger, det är en som medeltidisk film, med soldater på hästar som slåss och grejjar! haha, gillar jag inte. tycker riktigt synd om hästarna ;s  uus. sen var det matte, och igår gick det bra. idag mindre bra? ;s jag hatar skalor! fan ska jag kunna det för?!  herregud..  nej, sen var det hem. och jag satt som vanligt längst ut, och jag blev tröttare och tröttare, och somnade till, men lika snabbt piggna jag till när jag höll på att trilla ner i golvet. hahaha, fifan vad rädd jag blev, fick i panik ta tag i den gula grejen och klara mig. sen var jag inte nära på att somna fler gånger ;b haha.   och när jag kom hem, var det middag, och sen körde pappa och jag till familia, blev tre nya stövlar! :D mums.  (bilden där nere)   och nu har jag precis städat upp på mitt rum, bestämt kläder för i morgon, så kan jag ligga lite längre ;b haha. blir att låna mammas tunika imorgon! :D om jag nu får ;b   nej, nu ska jag slänga mig in i duschen, förresten så läser jag en bok om mitt stjärntecken! :D som jag fick av min moster i lördags :D det ska bli kul att se vad den säger, eftersom jag är beroende av att läsa mitt horoskop varje dag, så passa ju denna! :D sen fick jag en bok av mamma innan idag, den vekar bra som heter "den femte systern" 
-ett skarpt brakande ljud hördes. de kom från en lägenhets inre och lät som när torra plankor knäcks under en våldsam kraft. -shit, sa jannike. vad var det?  -det måste ha kommit från grannen, viskade elisabeth. -du sa ju att det inte fanns några grannar. alla lampor  som elisabeth hade tänt i hallen utanför biblioteket var släckta nu. någon ville att det skulle vara mörkt. en kall vinetnatt för mer än 170 år sedan lyckas en man vid namn karmelius öppna porten till helvetet med hjälp av sina fem döttrar. hans plan var att en av döttrarna ska föda djävulen i världen.men ritualerna avbryts då karmelius spärras in och avrättas. 200 år senare blir den gravida elisabeth och hennes 16 åriga praktikant jannike anfallna av en vätte. jannike dras in i en värld av levande döda och ondska som kan ta mänskliga former. allt tyder på att någon av karmelius ättlingar är i full färd med att förverkliga sin förfaders plan.
visst verkar den bra!? :D om nu  någon orkade läsa allt ;b



puss




tisdag

måndagen tyckte jag gick snabbt, iaf natten. haha.
nu måste jag springa till bussen, skulle bara säga godmorgon! :) ikväll blir det förhoppningsvis älskling och familia och nya skor, bild kommer. :)  o skor måste jag ha! 


puss


horoskop

Vågen 24/9-23/10

Du behöver få tid och möjlighet att fokusera på dig och bara dig. Ibland tänker du för mycket på andra.


horoskop

Vågen 24/9-23/10

Du tar riktigt illa vid dig av andras problem och bekymmer. Just denna måndag känner du dig trött.



som jag sa innan, PIP INTE FÖR MIG! fan.


måndag, en ny vecka, nya bekymmer.

ja, då var det återigen måndag. rätt segt, efter en sån kanon helg som jag har haft! det blir tuft. iaf, började med sovmorgon, och bara en timme, gör att det känns så mycket lättare att gå upp. men sen har vi bara teori måndagar och tisdagar, (matte svenska engelska o danskar för min del) gör att det sjunker tillbaka, och morgon börjar vi med 3h o 20minuter danska! (Y)  guess how lucky.   nej, skämt åsido. mitt humör idag har vatt upp och ner, jag blir irriterad på alla  som tar för givet, och hela tiden gnäller och piper och inte gör ngt åt det, suck. sluta gnäll och gör ngt åt det!  spelat gånger två idag, och sofie var tillbaka, det var hon förra veckan med kom jag på! men trivs mycket bättre nu :D någon att snacka litta gamla minnen med ;D haha. 
annars, har jag nyss duschat, fönat håret och plattat. och anmält mig till antagningsprövning i lumpen! haha, jo jag bestämde mig till sist för att göra det.  nej, ska se aa nu, om det nu funkar på internet, annars dör jag.



puss

söndag.

efter inlägget igår kväll, åkte jag hem till älsk. :)   den bästa känslan, är att somna tättintill honom, och höra hans andetag.  iaf, sen var det hem i tid i morse, i strom! och göra v sig, sen åkte älsk och jag ut till väla. :)  där jag köpte en mascara, underkläder, och ett tandsmycke :D  och han ett par jeans (Y)   på tisdag blir det familia. :) haha ;D   sen körde hans pappa hem oss, sen kom jag hem till älsk igen med prinsesstårta och smörgårdstårta och en öl ;b haha. :D mums.  och sen blev det tv och mys. sen fick jag kila hem. :(
och nu sitter jag här, och vill uppleva helgen återigen. detta var den bästa helgen på länge. fan så kär jag är. :D  gryyyymt.
nej nu ska jag krypa ner i min säng, och försöka somna utan älskling.



puss

lördag.

det har varit en jobbig dag idag, men jag tog mig igenom den.
tack alla för alla fina presenter, tack. verkligen fina och allt!  och mysigt att ha er här.

jag ska nog käka lite till smörgårdstårta, och se aa. :)



puss



jag är med dig i alla lägen.

fredag

jag har tappat detta med blogg. haha.
iaf dagen har varit stressad, men fick 199:- i dricks av en idag. :D 
nu väntar jag på älsk ska komma hem iaf.  ska bli mys.


jag har kommit på varför jag låter det gå ut över andra när jag är arg;
- jag har blivit uppväxt med det.

min födelsedag.

ja, nu är den snart över. och efter dagen brukar jag känner mig tom, men ikke idag. det är nog för imorgon får jag min present av älsk! och på lördag från hela släkten. :)  vi brukar alltid annars ha kalaset innan. nog därför jag inte känner mig så helt tom idag.  ajja, jag hoppas morgon dagen i skolan går snabbt, för jag vill hem till nicklas. :)  och förövrigt, förlåt att jag inte uppdaterat, men har vatt irriterad en runda, och bannad en runda (som älskling säger, som jag tycker låte så sött) och sen har jag vatt ute och kört, och fått hem min flöjt! min första, som vatt på lagning ;b haha.  glömde säga att jag fick smycken idag med. :)
och klassen sjöng två ggr för mig, dock första gången var det bara killarna, senare var det några tjejer med ;D haha.
nej nu blir det att försöka komma på när jag och mumsiga ika ska ses med våra hundar! snart får det bli, och sen sängen.


puss

grattis till mig.

idag är dagen då jag blir söt som 17 är det sakt/sagt :) haha.  dagen börjde bra, så klart vaknar jag fem minuter innan mamma och pappa kommer upp :D ligger och väntar, fick smink, hårinpackning, lösnalgar, ansiktsmask och en digitalkamera, rosa såklart! ;D im happy.  nu ska jag ta det sista, sen bege mig till bussen, man borde få va ledig på sin födelsegdag.


jag längtar till i morgon älskling.


puss

fusk.

marlene lukas andy var här innan. :) mys, lukas är så satans underbar!   ajja, jag är iaf på bättre humör nu. mest för att jag tänker på imorgon bitti. :)  ska faktiskt snart slänga mig i sängen och glo film :D ska va vaken till ngt över tolv. :) fuskar dock med att sätta mobilen :$ haha, för om jag känner mig själv rätt, kommer jag att somna. :) 


puss

dan före dan.

för löjligt, tänk på vad du själv gör.


mums imorgon fyller jag år, men ingen lust längre egentligen. visst blir det mysigt av att mamma och pappa kommer in och sjunger imorgon bitti, men det blir mysigare på fredag när jag är hos älsk. <3 och sen på lördag, när alla gäster kommer. :)  men iaf, skolan gick bra tycker jag! fick hära jag ligger på mvg i servering a och b, mums liksom!  :)  haha.  iaf när jag kom hem, var det mat och sen sola. :) ska snart städa lite, och sen duscha. :)  och ikväll idol. :)  sen blir det väl att man inte kan somna! haha :D 


puss

RSS 2.0