life you know

vissa dagar är hårdare än andra, och idag är en sån dag att man bara önskar att allt var en mardröm och man vaknade upp.





idag är det söndag, vilket innebär att imorgon är det måndag. och även min sista vecka som 17! den segaste veckan i livet kan man säga, eller den veckan innan man blir 20.
nu ska jag ta mig och se aa avsnittet som gick i tisdags, som jag missade! fy filla.. men nu ska jag äntligen se det.
sen måste jag också ta och städa upp på rummet, har är ännu stökigt sen hannah och jag fixade min garderob.. måste ha lite ork.. 
kanske ska ner och sola också, får se om jag orkar.
ja, idag är ingen bra dag..





för många minnen, som är samlade på samma bild..


'

jag lämnar ännu min högra sida av sängen tom, för att hoppas på att du ligger där på morgon och ler mot mig och säger du älskar mig.
jag har väntat i snart 4 månader, men jag ger aldrig upp hoppet.




HJÄLP!

jag är på jakt efter en svart snygg klänning / tunika tills min 18års dag.
helst vill jag att man ska se ryggen på mig, om ni förstår?!  om ni snubblar öve en, hör av er tack :D


hold a special place in your heart

jag vet jag skulle börja blogga riktigt! men jag har inte riktgt fått in rutinen ännu ;b haha.
igår kom hannis. :} så rensade vi min garderob, så fick hon lite kläder. och det som blev kvar, ska vi ge till ulrika och miranda ;D haha.   som vi snart ska till, eftersom hugo blir 3 år idag! :D stor pojke nu! haha ;D 
Nej, nu ska jag köra dit! ;D  vi hörs!


pusselipuss




snart snart snart ..

*

den som satte super lim på dig, och kastade på mig, står mig dyrt..



And I wonder, how long..

idag har vatt en rent ut sagt SKIT dag. ingeting har gått rätt, och dagen fortsätter bara att gå sämre. tur som är dagen snart slut och jag kan få sova.
äsh, jag har inte alls lust att skriva just nu! jag skriver senare när jag blivit på bättre humör.



pusselipuss.


i gott to run away.


dags för sängen.

det blev enkelt till mat, en pirog ett knäckebröd lite gurka och tre mini vårrullar som var över sen igår. jag orkade inte mer. såg även ett avnitt av oth, säsong 6!  fast jag inte ens sett avsnitt ett, men jag saknade det så mycket, och det kom precis på tv då, så jag var tvungen.
men nu ska jag leta upp min telefon som har legat och dött någonstands, sen ska jag försöka få in lite av provet i morgon i huvudet, men kommer nog inte lyckas något vidare. men annars blir det bara att sova!



pusselipuss





om jag kunnat gett bort min 18års dag mot det jag hade innan, skulle jag inte tvekat en sekund .. jag saknar dig, allt som handlar om dig, allt som hade med oss att göra. fan.



en super helg.

lovade ju hannis att börja blogga igen ;D  så jag sätter väl igång om att berätta om helgen?!

i fredags åkte jag hem till lillasyster och familjen!  när jag kom dit, drog vi ut i byn och träffade några vänner & så.  sen drog jag & lillasyster hem, och då blev det idol, mys & godis med familjen, förutom pappa som kom senare.
sen i lördags körde pappa oss hem till bjuv igen. och då blev det att jag färgade systser överhår. och sen kom eva och mats. sen efter mat och goda drinkar, drog vi ut! sen blev det att vi åkte till någon "fest" och så. och fräck som jag är lärde jag upp några ölspelet, och litta till. haha ;D
sen vaknade jag imorse av att inte syster låg i sängen, så fick springa upp och leta upp henne, när jag väl hittat henne, åkte hon hem. mamma kom och hämtade henne. :(

nu hade jag tänkt cykla ner och sola lite. sen får jag laga mat, jobbigt nog.. ska jag slå på stort eller enkelt? ;s haha. ja, det får väntas och se.
sen ikväll ska jag bara ta hand om mig själv, ansiktsmask och hårinpackning! (y) och sova i tid, om det nu blir så, blir aldrig det när jag säger det ändå. ;b haha.


pusselipuss


(nu är det såhär, att jag har fått en till mamma och pappa. min lillasyster, anya's, föräldrar. då jag kallar de också mamma och pappa, så ni kan kake bli lite lätt förvirrade när jag pratar om olika mammor och pappor, men mina riktigt föräldrar bor i bjuv, och mina extra föräldrar i ekeby! fråga på om ni inte fattar, för jag fattar inte alltid själv)





tillbaka.

jag lovade hannis att börja blogga igen!  haha.
så får se hur det går :D
men nu ska vi ut, hej :D

RSS 2.0