snorunge.

alice är min lilla prinsessa. och sen saknar jag mitt långa hår. :(





-du idiot förklarar dig själv gång på gång, så du vet.




nu är jag klar för dagen känner jag, ska ner och lämna lappen till pappa där det står telefon nummer och vilken klass jag går i, så han kan sjukanmäla mig. härligt! (Y) så nu ska jag gå ner med den, och ta en ipren på vägen, sen hoppas ner i min säng och drömma litta. som den drömmen jag hade i natt, innan älskling ringde och väkte mig, den var mysig på ngt sätt. men det var som om jag var en docka i ett dock hur fast levande, ja. det var riktigt komplicerat, men jag gillade den. fortsättningen på den idag då. :)  sov gott.
puss


överlevde natten.

efter ett par timmar, hade jag fått ordning på den lilla röran jag hade på mitt rum. men med värk i hela kroppen. var det bra gjort av mig :) sen vid fem, slängde jag mig i soffan, och kollade på en film på tv'n. :) bring it on all or nothing :)  skit bra. :) älskar de filmerna ;b haha. sen pussade jag lite på nicklas, så jag smitta nog han lite också :$  och nu väntar jag på att klockan ska bli åtta, då är det en prinsessas dagbok 2. :D  haha ;b fast ettan är bäst! :)
men jag ska sammanfatta lite lördag, menar lite då.
god mat hos mig för anya mig mamma pappa eva mats maria ste william. god dricka till.
byta om, och ta på värma kläder. 
gå ut i bjuv.
när man kommer ut, tar polisen en direkt. 
gick vidare,  träffa fler.
senare på kvällen blev det en gratis karusell! ;D haha.
sen blev det hem, ont i hela kroppen, ont långt ner i mellangärdet.
trodde inte jag skulle överleva natten. men jag gjorde det.
tack för igår ni som var med <3


puss

söndag.

just nu är jag så förbaskat sjuk, att jag inte orkar ngt. det är hemskt. är så täpt i näsan och har så ont i halsen, att jag tappar andan då och då. jag orkar inte.
alltså förstår ni att jag inte orkar sammafatta min lördag, men självklart var jag ute i bjuv hela dagen, eller kvällen, och en bra bit in på natten. och inte hjälpte det. nejdå, men nu ska jag ta tag i röran på mitt rum. och sen slänga mig i sängen.

puss

fredagen sammanfattning.

malin följde med mig hem från skolan, så gjorde vi v oss, även gick vi ut en runda med azzar i bjuv för att kolla. :)  sen kom emelie från min klass också :) så satte vi upp glas och så. sen kom anya (som jag hade saknat så mycket, att jag  hoppade på henne) millan och juffs, som jag också saknat.  vi började dricka litta, hade riktigt trevligt. :) sen kom emelie och camilla okså. så spelade vi twister när de kom, jag van min gång ;D haha. sen vann millan om jag inte har fel för mig. :)  sen gick vi vidare till en annan förfest, jävligt lång tid det tog. haha! :D men till sist kom vi fram, och där var skit mycket folk, i en liten lägenhet, men även en hel jävla hög man känner. :) och inte  sett på länge. :)  efter ett tag gick vi ner i bjuv, och där skilldes alla kan man säga. ;b 
tillsist hamnade jag och anya hemma hos mig, men emelie och malin skulle sova hos mig, men de hängde inte efter ;b haha. emelie har nyss vatt här och hämtat sin väska. och åkt hem, malin kommer senare tror jag, om en halv timme kanske. 
nej, nu ska jag se om jag får liv i anya eller ngt, jag ska iaf äta! det är jag bomb säker på.
tack för igår tjejer. <3



puss

:)

nu orkar jag inte kolla era bloggar, inte på bdb förrens på söndag! :)   nu är emelie och malin här. :) 
snart anya millan juffs, sen kommer emelie och camilla visst! :)   ska bli kul.
nej nu är det full fart! :D 


puss

godmorgon.

alldeles strax ska jag gå ut till bussen. :) ska ta ett äpple på vägen, och vatten. så får skynda mig. haha ;D
när jag vakna i morse, kunde jag inte prata, nu kan jag dock prata.. men ont  gör det, och sen kan jag knappt svälja, det är pain in the as att svälja. haha ;D  nej, får gå nu. :) 
kommer hem med malin! ;D


puss

nicklas persson. <3

jag lutar mig mot din axel. här stannar nuet för mig. din hand på min, jag är inte ensam.
dina ögon torkar mina tårar. du bryr dig om mig, du är här för mig.
lita på mig här;
jag behöver dig mer än vad du tror. ge mig din hand, för i din närhet
känner jag mig endast trygg.
vår kärlek kommer gro längre och högre än det älsta och längsta trädet.

fyfy.

nu ska jag göra det man inte får, äta innan man ska sova. men jag har faktiskt ont i magen, och jag har nästan inte ätit ngt, en macka, en pirog, en kanelsnäcka. fyfy. sen ska jag hoppa i sängen. :) ska se sex and the city. hoppas jag orka iaf. nej, ni får sova mega gott.


puss

smitta över msn?

jo, nog somnade jag innan, sov två timmar drygt. riktigt skönt, så nu är jag pigg och glad! :D 
ska nog snart till älsk, han ska bara komma hem typ. haha ;D klockan nio är det GHW :D naaajs, yp det bästa på veckan. :)   körde pappa till selleberga och mig till allivs. :)  jag fick överstrykningspennor.  uus, i morgon är det skolan, orkar inte. tårkigt som fan att bara i sitta och lyssna, det enda sköna är att vi är på parapeten med två andra tvåor. :)  nej nu ska jag inte bablba vidare om ingeting, ska bara säga att mina käre syster, har smittat mig över msn, har ont i halsen som en tönt. :( 

puss

think I know.

nyss hem kommen, skönt att vara hemma tidigt ändå :) och som det känns nu, mår jag mega bra, tror redan faktiskt jag vet vad jag ska välja för inriktining, servitris. :)  känns bäst så! ;D  åkte buss hem med fidde, så jag fick veta hur farligt hans jobb är. riktigt räligt. får ju hoppas allt går bra för fidde! ;D haha.
men nu ska jag sova en runda. :) sen till älskis.
imorgon åker jag inte hem själv, nej då har jag min malin med mig ;D hihi.  ska bli skit kul i helgen. :)


puss

klar i tid.

fyfan vad jag är hungirg idag, nog bara för jag tänkt jag ska äta litta. :) idag blev jag klar i tid, så jag hinner, grattis till mig. haha ;D när jag kommer hem, ska jag direkt ner i sängen och nanna ett tag, har jag bestämmt mig för. :)
nej, jag måste gå ner och äta nu om jag ska hinna.


puss

.

jag har min nickls, vad har du?
<3



back on track.

det blev sola i dag. :) alltså blir det klippa och färga i morgon, nu är jag back on track. dock blev det inte mycket mys. :(  jag mådde inte speciellt bra, blev helt nere när jag tänkte på skolan och så .. vill inte. :(  fan..  ångesten kmr tillbaka, men jag ska inte klaga för mycket, vet hur det blev i måndags.
iaf, nu ska jag sova, imogon ska jag försöka hinna äta frukost. :) för jag har öppnat min ost i smyg :$$ för den är godare än den mamma hade öppnat. haha. :) pappa får inte se den iheller. han fick visst inte äta av den?  don't get it. skti samma, den är min :*  
nej, nu ska jag sova, har jag tur. kommer jag inte somna, så får jag se sex and the city. :) 

puss

rörigt. :)

sov hos älskling i natt, det var riktigt härligt. :) han är så underbar.
vi somnade iaf gott till prinsessan dagbok. :)  så jag missa sex and the city. sen körde älskling hem mig i morse, och så körde han vidare till jobb, och jag gick och la mig. :) gick upp vid åtta. ochså. :) gjorde v mig, kännde jag hade tid, men fan heller. köpa mitt hår .. mycket billigt. nej, nu ska jag kolla genom bdb, och sen byta om. :) sen ikväll ska älsk & jag sola tror jag? eller ska jag klippa och färga hans hår, eller så var det i morgon och tvärtom, han har blandat dagarna för mig. ;b haha.


puss

tisdag.

gick upp sex, började göra v mig och så, redan halv sju var jag klar med det mesta, så kännde jag att jag kunde ta det lungt, så skulle jag fixa håret, eller hur att det ville som jag ville!! sur blev jag, och missa nästan bussen. tur har jag, den går precis utanför mig. iaf, efter skolan, som jag hade 3 lektioner, blev det dk med kevin. :)  och nu, ska jag byta om och sen åka hem till älsk och sova där. underbart. :)


puss


nattinatti måndag.

halv tolv är klockan, och jag har ett avsnitt kvar av sex and the city innan jag får sova, sen ska jag gå upp 6 (y) fan.. ångest har jag nu igen ;s dock i morgon sover jag hos älsk :) det ska bli underbart. <3 
jag skulle bara skriva god natt och sov gott till er! ;D  för jag ska lägga mig i sängen nu och så. :) 


puss.



för lite mer 15 månader sen, tvekade jag på att den rätta fanns för mig, men plötsligt stod han framför mig.



skärpa mig?

nu känner jag mig duktig, har bytat ut min musik på mobilen,vilket jag nog inte gjort på ett år? har även buytat musiken på mp3, som jag inte gjort på två år? :D hahah.  kännde det var dags. blir lättare att åka hem och till skolan med lite musik. :) har också vatt ute med azzar en mini runda ;b haha. :) 
jag har ngt i ögat, har haft det hela dagen, och jag har sprungit fram och tillbak från speglen, men får inte bort det, vad det nu är ;s och jag orkar ínte ta bort sminket, så det får va så!
imorgon blir det dk med malin och kevin. :)
förresten, jag och malin fika på ebbas, mums. jag är förälskad i ebbas, men inte i deras priser.  Emelie och micaela var också med. :)
tiden får så himla slött, så jag tror jag ska spela lite ps2 :$
förresten, jag har lovat att sköta mig i skolan nu, iaf på svenska engelska matte (verkligen) och danska ;b får se hur det går. inte för jag tror jag kommer orka, men jag gör ett försök i år igen! :)


puss

tveka inte.

idag började skolan, faktiskt hade jag bara dåliga tankar, och var rätt sur hela morgonen. men det ändrade sig rätt snabbt när jag träffa alla, jag blev glad. :) det var rent ut sakt riktigt härligt! ;D  ska aldrig tveka så mycket mer. dock gick vi bara en och en halv timme, vilket var helt onödigt! men iaf, i morgon börjar jag med danska! ;D haha. från 8,10 till 11,30. rätt länge och drygt, för hoppas det inte blir så mycket. men nu hade jag tänkt kolla igenom bdb, som jag hade 30 uppdateringar på .. suck. så får ta den andra datan, går mycket snabbre ;D  haha.  efter jag vatt och bestämt tid till när jag ska börja spela igen, ska jag hem till älsk, ska först dock försöka få med pappa till allivs, så han kan köpa block och ngt sånt till mig ;D 

puss


:* nattinatti

här sitte jag, kom hem för drygt en timme sen, och jag har strökit min skjorta, och fixat naglarna, alla. haha ;D  så ja.  det var riktigt jobbigt att cykla hem från älsk :( fanns inget mer jag ville än att stanna hos honom. :(  men ja, får leva så länge på att jag får träffa honom i morgon, och att han bara är min lilla bebis. :* hihi.
nej, men jag ska gå upp halv sju... suck. och sen GÅ till stationen för jag börjar nio, och om jag tar bussen tjugo över hinner jag inte.  så godnatt mina små vänner.

puss



älskling, du gör mig knäsvag för varje blick du ger mig,
säg att föralltid är du min. <3

verkligen hinner ifatt.

nu vill jag stoppa tiden. nu och här mår jag som bäst. kanske inte bokstavligen här.
jag har haft världen underbaraste helg, helt otrolig.
och jag blir bara gråtfärdig med tanken på att jag ska sova själv i natt,
och gå till skolan imorgon. jag vill verkligen inte.
det är som jag levt i en dröm hela sommarlovet.
och nu vaknar jag..
verkligheten springer ikapp mig, jag vill tillbaka till drömmen.


nu ska jag slänga mig i sängen och vara lite känslig.



jag tror att flugona tror att mitt fönster är någon jävla port för de att komma ut. kommer flugor hela tiden till det, så hatar jag ljudet av när flugor är mot fönster, så jag får öppna och släppa ut de jävlarna.

godmorgon söndag.

nu har älsk och jag vatt vakna ett tag, hans mamma och pappa och bror har även kommit hem. :) han sitter och spelar skit hockey nu, han ser riktigt arg ut när han koncentrerar sig haha :D  jag ska snart kila hemåt, ska duscha och lite sånt, sen ska älsk och jag ut och gå ikväll. :) mysmys. annars har min helg varit helt underbar, tack älskling för allt, och för du är så bra som du är. jag är lycklig, och som du sa igår kväll, är du också det. och det tycker jag vi ska fortsätta med. :) jag älskar dig verkligen, och inget ska gå i mellan det. lova. <3


och anya, till sist kommer den rätta att dyka upp, när du minst anar det. och han kommer att komma, fast du tvivlar på det, men han kommer. <3


lördag, jag är lycklig.

här sitter jag, jag är hemma hos älskling nu. :) jag har det mega bra, vi borde flytta ihop, undra om jag kommer få det lika bra då? (A) idag blev det nygjora frukostbullar och allt, riktigt mysigt :)  och igår kväll hade vi det mega mys, vi åt gott, det blev korv med klyftpotatis berinesås. riktigt gott. :D  aash, dock idag blir det ännu bättre, bakpotatis fläskkotletter. mums. :') 

älskling, du är mitt bästa. du är det bästa jag har i livet, lova att aldrig lämna mig, <3

äntligen.

nu har jag vatt på skolan och lämnat papper, de har gjort om där. cykelstället är borta, eller det ena, med tak.  (N)  iaf, sen körde jag till mörarp, ica. sen hem, och då började mamma på paj, som faktiskt ser god ut på bild, men paj är inte min grej egentligen.. men ska iaf smaka.  sen efter, kommer älsk och hämtar mig.
typ, äntligen har denna dagen kommit :$ värsta barnungen som längtat i år och dar känns det som. :) nej, men nu ska jag zappa lite på tv. :)
förresten, dåligt klüft!
jo en sak till, har sett värsta snygga klockan på ur & penn som jag bara måste ha.

puss

godmorgon fredag.

godmorgon fredag, jag gick upp 10.56. haha. :) vakna, tänkte klockan ringer ändå om fyra minuter, orka höra den. så ja, jag klev rakt in i duschen, höll på att somna där inne, men till sist kom jag ut därifrån. så nu sitter jag här, ska snart asa mig ner och få ngt i magen! :) ska köra till skolan vid ett eller ngt för att lämna papper. kunde man lika bra lämna på måndag, men ikke!  iaf, jag blir ju klar i tid i dag, så det blir så fort älskling kommer och hämtar mig till honom hela helgen ;D  om allt går som det ska! :)
nej, nu ska jag kila ner och käka.

puss

godnatt.

nu ska jag anrunda min dag, för jag ska ändå upp halv elva. och sen ska jag ha en dunder helg, som jag tjatar :$ men det är för jag är glad och ser framemot det. :)  men iaf, ni får sova som en katt unge, för det ska jag.

puss



ni får en bild på mig och azzar. <3

dröm.

jag måste bara berätta om min underbara dröm jag hade i natt ;D haha.
mamma hade jobbat natt, så kom hon hem på morgonen, så hörde hon skit mycket jamande från mitt rum, så hon går upp och kollar. så öppnar hon mina garderober, så bara trillar det ut tusentals kattungar.
hahahaha :D  så himla sött, jag var så glad när jag vaknade, men dock var där inga i garderoberna. :(
kanske är där i morgon, man kan hoppas ;D 

jag är snäll.

nu har jag vatt en runda hos älsk. :) lilla nemo har tratt, för han har kastrerats och han får inte va med kenny! och kenny är jätte ledsen för det. :(  haha ;b så vi hade nemo inne hos oss, men nemo bara gnällde. iaf, nu sitter jag här, lite små hungrig, men det är inte bra att äta vid denna tidpunkten på dygnet, och sen har vi säkert inget gott. men jag ska kolla för säkerhets skull! :) jag har vatt jätte snäll idag, har gjort victor's blogg. :)  rätt nöjd om jag får säga det själv. bara synd jag inte fattar mig på mitt egna photoshop ibland. haha, idag lekte det riktigt mycket med mig. men jag tar över den i morgon igen, om jag nu använder det i morgon vilket är en väldigt lite trolig chans ;b men nej, nu ska jag kopiera en grej från hans blogg, sen hjälpa steffie visst med blogg ;D hihi.

puss

lite till torsdag.

nåja, jag har ätit middag, gjort v mig och så. har även kört pappa lite hit & dit. :)  och nu väntar jag på att nicklas ska svara så jag kan träffa honom, och imorgon är det vår helg. ååh, så underbart. jag längtar sjukt mycket. :)
i morgon ska jag gå upp elva, sätta klockan får det bli, ska äta och göra v mig, sen ska jag ut med hunden också, sen ska jag köra till skolan på hälsokontroll. blä, snart är det igång. usfy, men helgen kommer få mig glad. så måndagen kommer bli en dag, då jag endast tänker tillbaka. :)

puss

horoskop.

Vågen 24/9-23/10

Torsdagen blir stillsam. Du tänker mycket på framtiden och du är lite osäker på vilken väg du skall gå.


godmorgon torsdag.

idag sov jag till tio i två. det var lite för länge.. det kommer bli svår att somna. och trean funkar inte ännu här. tur att det är GHW på fyran! men jag får be och hoppas att trean är fixad tills 23.00 ikväll. :)  iaf, under dagen ska jag se vad jag kan åstakomma. ska kanske träffa älsk, om han nu kan. han har nackspärr. annars ska jag nog ut och gå. :) ja, så får det bli.

puss

-

jag känner att jag behöver skriva av mig nu, jag har försökt tusen gånger. men varje gång jag satt den sista punkten, suddar jag ut det.
varför?
jag kanske är rädd för att trycka på "spara & publicera". men det borde jag inte vara, för jag skriver aldrig något hemskt, om saker
jag inte borde skriva om, utan prata mellan 4 ögon om, nej det gör jag aldrig.
jag kanske känner mig så himla dum bara, jag har aldrig gjort det. det kanske inte bara är min grej.
ja, jag vet inte. men nu känner jag att jag verkligen behöver.
för varje gång jag då satt den sista punkten, känns det inte bra. jag tror jag måste våga trycka på "spara & publicera".
inte för jag vill höra ngt från andra att jag inte ska känna så och att jag har det så bra, för sånt blir jag bara irriterad på.
inte för jag bryr mig om någon läser det iheller, men jag vet ju alltid att vissa gör.
jag tror bara att jag längst in i mitt hjärta vill att andra ska känna lite hur jag också känner.
fast det är helt omöjligt, för ingen människa, kan sätta sig in i en annans människa känslor, aldrig!


nu har jag skrivit så mycket, och det har flögit så många tankar genom huvudet, att jag känner
mig mycket bättre. gladare på något sätt, men jag tänker ändå skriva det jag hade från början tänk skriva.
ja, det ska jag.


varje gång jag är med nicklas, när jag är vid honom, hör honom i telefonen eller ngt liknande, mår jag så himla bra.
ja, precis som en prinsessa kan man säga.
men varje gång jag inte är vid honom, hör honom eller så, ni förstår.
mår jag inte bra, jag får en klump i magen. en klump som jag inte borde ha.
jag är rädd när jag inte är med honom, känner mig hjälplös. undantryckt på något sätt.
inte för att jag blir det, det vet jag ju. men jag känner bara så.
och det är jobbigt.
och allt kommer bli ännu jobbigare nu när skolan drar igång igen. jag vill ju inte ens gå det.
jag vill bara ta studenten, jag vill ha den härliga känslan i kroppen, att jag har klarat mig igenom skolan.
men frågan är om jag verkligen kommer klara mig igenom den. jag vet inte. fall jag inte gör,
vet jag att jag kommer bli grymt besviken på mig själv. fan
Hotell och restuarang är verkligen ingeting för min del. jag menar, första dagen i ettan när vi var i ett kök,
jag stod som ett frågetecken! alla kunde allting, nästan iaf, och jag.. ja vad kunde jag? inte ett skit.
nu tänker ni, varför bytar hon inte linje eller ngt istället för att sitta här och pipa.
det är för jag inte vet vad jag vill egentligen, mer än frisör. och där platsar jag visst inte.
jag vet verkligen inte vad jag vill.
när jag valde till gymasiumet, så var det i sista sekunden, det var ngt jag slänge in bara för att få det gjort.
och för stunden kan jag säga det känndes bra, och under sommarlovet känndes det bra. när jag fick intagnings
brevet känndes det ännu bättre! men nu, var har den känslan tagit vägen? den är puts väck.
jag får väl bita mig i läppen, och le igenom två år.


nu tänker jag inte beklaga mig mera.
nu tänker jag vara glad för stunden, och se på allt bra i livet jag har.
som en pojkvän, som jag verkligen inte kan leva utan.
och om ni nu läser detta, har jag verkligen för engångs skull, vågat trycka.


måste låna ett citat från Josefin.
-mina fingrar bara flyger över tagentbordet som det vore en vals.
orden är ju inte direkt från henne, men innehållet i meningen är det samma.
jag kännde likadant, nu när jag skrev detta inlägget. och det var skönt.
och Josefin? tack. <3





nu är klockan 02.20
och jag har försökt sova en stund, men det gick verkligen inte. så jag skrev av mig lite, vilket vissa kanske har läst.
och jag vet det blev långt, kanske för långt?  skit samma, ingen tvingar någon att läsa. nu ska jag försöka sova, ihop
om att jag klurar ut hur jag ska göra idag för att somna.


puss


Die Firma - Die Eine.

hur kan man tycka en låt är så fin,
när man inte ens förstår ett ända ord?

:@

jag blir så arg, så förbannat arg!! tv3 är cp, och nej det är inte bara min tv, utan älskling också. ARH, det är ju förfan sex and the city nu. fan.. hela kvällen är förstörd och jag vet inte vad jag ska ta mig till. FAN

tillbaka till ensamheten.

Nu är jag åter igen hemma, i min ensamhet. det var mysigt hos älskling, fast det bara var ett par timmar. vi kollade på sverige campar, eller jag åtminstone. jag tycker det är mysigt att se, det var det sista för detta året. vilket fick mig att må dåligt. jag vill inte att sommaren ska vara över, jag vill inte att skolan och allt skit ska sätta fart återigen. iaf, han körde mig hem sen. :) han är så snäll. :*  ja, han har en ny bil, en saab. :) han hämtade den igår, och den är faktiskt fin ;D  fast jag inte förstår mig på bilar eller någoting.

puss


väntan är tråkig.

här sitter jag som ett litet barn, och har gjort hela dagen, jag väntar på att älskling ska komma och hämta mig! när jag får tag på honom ska jag pussa halvt sönder honom! :D
jag måste beställa tid till klippning.. helst innan nästa helg. jag får höra med mamma om hon kan ringa, och pappa betala ;b haha. men lär väl ändå inte bli av. haha, jag är rätt lat med att klippa mitt hår. men jag älskar de mer än allt.
nej, jag ska göra v mig nu. och sen vänta på älskling igen ;b haha.


puss


bortkastad dag.

idag har jag inte gjort mycket av dagen. spelat sims hela dagen kan man nog säga ;s bortkastad dag, javisst .. haha. och nu ikväll, såg jag ju självklart sex and the city. och snart  bär det av till sängs, dock är jag inte det minsta trött, och jag har en jävla mensvärk. och sen saknar jag älskling riktigt mycket. men i morgon träffas vi. :) ska bli mys. sen har vi ju helgen också. :) ännu bättre. och sen helgen efter det är det bjuvs-f. dock har jag skola imellan, men den kan väl inte vara så jobbig första veckan?! jag får hoppas, och be.


puss

tisdag, grattis kusin! :)

godmorgon. iaf för min del är det godmorgon ;b sitter här med en mugg varm oboy, och två mackor. :) ska snart spela sims hade jag tänkt :$ haha.  iaf, min kusin fyller år idag, daniel! dock vet jag inte hur mycket, 32+ vet jag iaf ;b önskar jag kunde åka till honom och gratta. :/ menmen. annars ser dagen lugnt ut, älskling kommer senare i kväll och hämtar skivan. annars inget tror jag.

puss


jag saknar dig.

sex and the ctiy är på tv nu. :)  dock är det reklam. carrie har klippt av sitt långa hår, och det blev riktigt fint ;D  önskar jag hade hennes hår. iaf volymen. jag hade mest tänkt säga godnatt till er. :) och att ni ska sova gott och så, som ni säkert gör ;D  jo, förresten, så hade jag en mardröm i natt igen .. suck. jag ska nog köpa en drömfångare och se om den funkar. det är hemskt att vakna av att man svettas och är rädd.
puss.




<3

många om och men.

nu sitte jag här, dagen är avklarad efter många om och om, rätt skönt. :) men jag har haft skoj idag, dock lite tomt utan älsk. :( men hinner se han en snabbis i morgon när han kommer och hämtar skivan, men var jobbig att bränna. det kunde jag inte, allt fitta sig, så jag fick kalla på pappa, så fitta det sig för honom med, men till sist så! :) haha. nej, nu ska jag snart gå och tvätta av sminket, och tvätta anstiket och så. sen ska jag vänta på klockan, sen ska jag göra någon macka, och kolla på sex and the city! helt underbart att det är måndag egentligen, och det kommer igen, men torsdagar är ännu bäst! ;D haha. nej, nu ska jag kolla runder på internet lite. Puss







den kom, och den försvann.

nu har jag vatt hemma hos oliwia :) kul att träffa henne, menar, det var innan sommarlovet sist jag såg henne! och förr, träffades vi fem dagar i veckan i 10 år! så ja. iaf, hon tog lite bilder, för jag skulle va hennes modell. haha ;D  lägger in bilderna när jag fått de av henne. :)  men det var iaf mys, och vi ska göra om det när det är fint väder, så man kan va ute. :)  nu är det snart middag luktar jag. sen kommer kevin, matte sa han skulle hänga med!? men det vettefan om han får ;D haha. sen ska jag också vara så snäll så jag ska bränna en cd skiva till älsk. :)  om jag nu har någon musik som passar han ;b haha.  nej, nu är det mums middag.  puss


förresten, sommaren är borta återigen. den kom och den försvann.

måndag, en vecka kvar.

en vecka kvar nu. 7 dagar lugnt, sen fifan. vill verkligen inte.. dock ska det bli kul att träffa alla igen :D  jag gick upp halv elva, duscha och åt och gjorde v mig. :) sen körde vi ut till ikea, och sen en lite runda in på väla. :) det blev ett skohängande ställ till mig. :)  så ska snart sätta in den och fixa i garderoben. sen ska jag hem till oliwia. :) 

time's runs away from me.

nu ska jag dra mig tillbaka, ska gå upp tio! för jag ska först till IKEA. :) sen blir det antagligen väla med. :) sen blir det oliwia. :) och sen på kvällen blir det kevin. :) så full dag i morgon. dock utan älskling, som jobbar, och sen ska kolla hockey! :( dock ska vi ha världens mysigate helg, vi är ensamma hos honom. :)  ska bli riktigt mys, riktigt peppad för det. :) det ska nog hålla mig på spår tills söndag, då jag har ångest över skolan. fifan..
sov gott sötnosar. puss



det är sorligt vad tiden har gått snabbt bebis.  <3

min söndag.

idag har min söndag vatt toppen! :) vakna, åt frukost och sen duscha jag och gjorde v  mig. :) sen cykla jag hem till älskling ett tag. mysigt. :)  och sen var det hem, och köra och hämta alice, så körde vi på circus i billesholm ;D  riktigt kul var det faktiskt! :) och från vanligheten, hade de katter med som ett nummer. och jag som älskar katter, blev så himla glad. :) och söta katter var det! dock tog jag inga bilder eller ngt. circus olympia tror jag det hette ngt?  iaf, värt att se! den var riktigt bra. :) nu sitter jag här, nytt gjort klart bloggen, eller nästan. ska snart se någon bra film, om vi har, och sen sova gott. och hoppas på IKEA i morgon istället! behöver verkligen ;b  sen blir det leka med oliwi?! hoppas jag. :) hört jag ska va hennes modell ;b haha. nej, men jag uppdaterar er senare. puss.

* nytt

nu har jag ändrat om lite i bloggen som ni ser. dock ska jag ändra bakrunden, men det orkar jag inte trixa med nu. så det kommer lite senare. :)

återigen godmorgon, söndag.

förlåt för det inte blev mer uppdaterade igår, fast jag var inte hemma på hela dagen, eller vid en data! :) iaf, efter inlägget igår, åt jag frukost, sen snacka jag lite med bästis. så fick hon ut mig till bournouten i bjuv, riktigt trevligt faktiskt, och för att bo i bjuv.. var de FÖRSTA gången jag var där ;b vad jag kan minnas. haha, nej men nästa år ska jag dit igen ;b  sen körde hennes pappa mig hem :) sen blev det byta skor, och fixa till håret, sen hem till mats & eva och äta lite, kräftor. kan ju inte säga det är min favorit. jag vägrar dock dela på de stackarna, så det blev en lite kräfta, och mätt blev jag på börd och sallad och dricka ;b men det var trevligt, sen kom anyas pappa och hämtade mig på allivs, sen åkte vi in till stan och kollade på bilar. :) riktigt trevligt det med ska jag meddela! :) men nu ska jag äta frukost, och mer uppdateringar kommer idag! ;D

godmorgon.

nu är jag uppe. orkar inget, trött och allt.
vad är det med mig? skit i det, nu ska
jag gå och äta frukost. hoppas ni sov gott
i natt, för det gjorde inte jag. puss

.

Like the stars in the sky,
I am calling to you.

From the heavens above,
I am looking for you.

In the depths of my soul,
I will live and breathe for you.



fredag kväll.

min fredagskväll, eller rättare sakt dag! har varit rätt enformigt om vi ska säga så ;b haha.  jag har inte varit på bra humör, och har haft ont i huvudet och magen, så jag orkade inte klippa kevin idag, det gör jag i morgon istället. :) han vill ju va snygg inför skolstarte på rönnowska ;b haha. nej men, jag ska avslöja vad jag har gjort idag.. jo jag har spelat sims. nördfilla. 8-)  men vadådå, jag gillar det :D haha. vänta bara tills trean kommer ut. har pratat lite med älsk också under dagen. :) 
det börhar en film 00.00 på 6an, hade tänkt se den! :) sen fem i fyra i natt, börjar där en bra film på 4an, hade tänkt se den med. :) men vi får ju se om jag orkar, vilket är tveksamt ;b haha. 
ni får kanske ett godnatt inlägg.


suck.

det enda bra idag har vatt att jag vakna brevid älsk och va med honom. :) dock slog jag huvudet i fönsterbrädan. :(:(  och och jag blir så trött på allt annat.. nu ska jag pipa av mig lite, för vissa piper hela tiden. trött som fan på det. men egentligen är jag inte den typen som hela tiden springer runt och piper till alla. så jag skiter i det.
iaf, jag ska snart springa in i duschen, och sen äta ngt litet. :) sen får jag se. ska försöka få med mamma och pappa till IKEA sen när vi ätit. :) behöver en låda med lock för, och en sån sak man hänger i garderoben och har skor i. men vi får se, ser lite mörkt ut med det just nu ,b haha. nej, vi hörs senare. :)

öööh

nu har jag ont i huvudet och är trött och ar nyss kommit hem.
jag orkar inte. 
puss

torsdag.

godmorgon! :)
idag blir det som sakt mormor. så jag ska kila och göra v mig. :)  sen ska jag köra till henne.
så jag uppdaterar er när jag kommer hem igen. :)

lovade inlägget.

nu kan ni sova gott. :) för nu säger jag godnatt till er mina små änglar.

och förresten lyckades jag se hela sex and the city! (y)

dock ser jag litta mullig ut på bilden. och sen är den gammal.


kämpar.

det kan man lugnt säga jag gör. dock kämpar jag inte med livet, för det är underbart. :D inget känns fel just nu, dock en lite depp känsla för skolan, och jag får gå HR. :( men skit i det, jag blir pensionär en gång också. men vad jag kämpar med, är att hålla mig vaken! hahaha, om 30 min eller 28 precis nu, börjar sex and the city, måste se det. annars får jag ångest för jag missat det, haha. får nog gå ner och äta ngt så jag piggnar.
älskling slutar snart jobba, :) skönt för han. haha ;D skulle egentligen hem till han, men ska till mormor imorgon, och då blir det av, helt klart ;b haha. ska bli skönt att få träffa henne igen. :) mormor är den bästa gamligen jag vet, vet inte vad jag ska ta mig till om hon dör. :( uuuh vill inte tänka det ens. nej, men jag ska nog går ner och äta ngt, sen ska jag nog spamma sönder kevin på msn, det är alltid lite roande. :) ger er ett godnatt inlägg sen! ;D

uppdatering.

nu är jag hemma, eller ja.. har vatt ett bra tag. men haft fullt upp! :D som att lägga in alla nya kläder, ställa ordning på rummet, köpte ljus och en snittblomma också, sen har jag städat min "vinterlåda" där jag har mössa halsduk och vantar och sånt, sen har jag fått stryka en blus ;b haha, sen fick jag städa vasken efter mig ;b  iaf, nu sitter jag här, ny duschad, precis haft ansiktsmask, och rakat bennen med VET - rasera. det är den gummiskrapan. :) var tvungen och testa, eftersom jag skurit mig sjukt mycket, och djupt på benen. men helt ärligt, tyckte jag inte den var speciellt bra ;s ooch sen var det mer krångligt. :) vet ni ngt bättre sätt, som är snabbt och enkelt?  nej, nu ska jag välja ut en film, och se den, sen sex and the city :)  jag slänger in en bild på mina super söta pjamas jag hitta idag. :D  eller på byxan ;b





onsdag. BYE BJUV TJA ULLARED.

herregud, klockan är alldeles strax halv nio. här sitter jag, nästan helt klar. lite till med håret och en macka i magen så är jag nöjd. :) hoppas bara marlene är på bra humör :D annars blir det jobbigt därbak, ja, simon också för den delen ;b haha. (simon är min kuin, marlene är min brors tjej.)   nej, nu ska jag bli klar. öörk, ska be mamma göra mat till mig, men jag hatar att prata på morrgen när jag blivit väckt av väckarklocka. :)  haha. ni får ha en bra dag, för det ska iaf jag ha! :D

tidig onsdag.

klockan är halv ett, och jag ska upp om 5 och en halv timme ,yippi?  gud vad trött jag kommer bli. iaf, kom nyss hem från älsk. :)  det blev mys med godis popcorn och tv. :)  och efter sex and the city, cykla jag hem, och det gick undan. haha. fifan, mjölksyra. fråga mig inte varför jag cykla så snabbt, jag träna antagligen ,b nej, men nu ska jag sova, ger er ett hejdå sms i morgon innan jag åker ;b

tisdag.

nu har jag ätit och kommit hem från älskling. :) har precis  varit så snäll så jag fyllt på hans mp3 med nya låtar. ;D  sen får han säga vad han vill om låtarna ,b haha. :)  iaf, när vi vakna, och efter han gjort mega god frukost, mums, kolla vi på kraftverk 1347, hahaha, sjuk film? det är en svensk skräckfilm. måste säga, sverige suger på att göra skräckfilmer. den var så komplicerad och man blev helt yr.. ni borde se den för att förstå, sen vara den över 2 timmar. nej, skärpning sverige på skräck fronten!  iaf, nu sitter jag här, och ska snart spela litta sims :$ sen ska jag träffa älsk igen. :)  lämna mp3 och så, sen hem och se sex and the ctiy & sen sova, för jag ska upp sex i morgon! :) ullared 4 the wind. nej, jag uppdaterar er lite senare. :)
puss

natt natt måndag.

nu är jag stressad, riktigt mycket. jag spela sims för länge, och nu sitter jag här och skriver ett godnatt inlägg till er, för snart ska jag cykla hem till älsk, eller vi ska gå tsm mys, och sen ska vi se film, och sen ska jag få en god natts sömn! :D  jaap, så vi hörs i morgon. sov gott. puss

horoskop.

Vågen 24/9-23/10

En ganska händelselös dag som får en riktigt fin guldkant om du kryddar den med lite extra humor.


-jo men humorn tappa jag precis... tänk vad personer kan få en att känna.


måndag.

gissa vem som väckte mig i morse.
om ni gissa på nicklas, fick ni rätt. annars fel ;b haha.  men det var nog ändå på tiden. klockan var ändå tjugo över två. men jag låg kvar i sängen till dryga ett och kolla litta os! :) simon fick nytt svenskt rekord i fjäril tror jag det var, grattis. haha. och sen blev det frukost, sen skulle jag gå ut med azzar, men då komma mamma upp, så tyckte jag det var lika bra hon gick ut med sin egna hund :b haha. så jag hamna här. :)  har spelat kort över msn med bästis matte ;b igår var det hans dag, idag var det min dag ,b haha. men nu har jag fått ont i ryggen och allt igen, så jag ska lägga mig i sängen ett tag och kolla vidare på os. :) 

söndag kväll/natt.

det blev inte så mycket jag gjorde, satt nog kvar vad jag kan komma på. haha. ;b iaf, snart kommer älsk, så ska jag pussa på honom lite, och sen ska jag krypa ner i sängen. för jag har så himla ont i ryggen/axlarna/skuldrorna. gissar på att jag inte sitter rätt, får det alltid när jag sitter vid datan. "mamma pappa, jag behöver ny datastol!"  så, ja jag ser framemot att krypa ner i sängen. :) dock skulle det vatt bättre med älsk ;b menmen. förövrigt ser jag framemot ullared riktigt mycket! :) och sen har jag mega ångest, för om 14 dagar, 14, börjar jag skolan igen. :(  fifan.. i gotta keep it up! nej, men nu ska jag lägga mig ner så länge och se om det blir lite bättre, och sen pussa älskling. :) ni får sova gott. :)

söndag.

efter maten bestämde jag mig för att se en film som började då på tv. :) men gissa vad, jag somna. och i vanlig ordning ringde älskling och väckte mig, men det gör inget. :)  
och för övrigt får jag säga grattis till bästis, som har hittat sin kille nu. hoppas vi på iaf ;b och sen får vi påminna henne om att hon har en blogg, som hon borde uppdatera. :) 
nu ska jag hitta på ngt skit, inte säkert vad än. men ngt, jag är trött på att ha så här mycket fritid.

söndag - var är sommaren?

jo, det kan man ju lugnt undra ;s  regnat hela natten, så älsklings data fick lunginflamation och fick åka in idag. :( vi får hoppas den överlever ;b haha.  nej men som ni förstod, sov jag hos älskling, och det regna, ja och regna mer och lite till. vid elva, körde vi, jag nicklas, nicklas mamma och pappa, ut till hyllinge, där bittan skulle handla, och nicklas kolla Xbox 360. sen körde vi ut till pc city och lämna in hans data. :) sen efter många om och men så kom vi hem, och sen hade de fått fel, så de fick köra och byta. sen när han kom hem igen, så var det bara att spela! ;D haha.  sen blev det vila, och sen ringde pappa. :) 
så nu sitter jag har med ett häfte med 40sidor kryss frågor från SIFO (Y) men dock har jag gjort det mesta, och mamma har gjort lite till mig, men nu tar jag det sista, men kan visst vinna massa pengar sa hon, så ja ;D haha. mamma hade också fått ett häfte, men det har hon redan gjort, hon tyckte det var kul?  that's she, crazy.   nu doftar det mat, vilket betyder den snart är klar :D stuvade makaroner (vanliga för mig) och bajcon (som jag uttalar det, stavar jag det) och falukorv. :) mumsigt! 




lördag kväll.

nu är jag uppe på benen igen, eller var ;b haha. jag starta en film, men den verkade så bra, och jag kännde bara att mina ögon gick mer och mer ner, så jag stängde den. och självklart blev jag pigg då igen, så jag kolla lite på tv, och till sist somna jag. :)  sen kom mamma inte och prata, förbannad blev jag. och kort efter kommer pappa. då urartade jag :$ haha. sen kunde jag inte somna om. så jag hoppa in i duschen, och nu har jag precis tuggat i mig lite äcklig fulkorns baguette ;s  ööh.. ska nog ner och kolla om där är ngt gott, är så himla sugen på ngt, vet inte vad bara. haha! 


time to rest.

jaa, dags att vila nu för lilla filla. haha ;b
bästis åkte nyss. och jag har städat upp på rummet. och nu ska jag sätta på en film, sen sova någon timme. :)
och sen ska jag göra v mig och hem till älsk. :)  anya, tack för igår! ;D och idag. vi ses på torsdag. :)


slänger också in en gammal bild på mig  ;b

lördag.

nu har det blivit eftermiddag, lördag. jag vaknade vid tolv? och då gick jag ner och fråga pappa när de skulle till hyllinge, så sa han snart, så fick jag och anya rusa och fixa till oss lite, sen åt vi frukost på mcd ;) hahaha. sen gick vi ett varv på familia, sen var det hem igen. nu ligger hon som i vanlig ordning deckad i soffan. idag ska jag till älsk. :) ja, när han kommer hem från sin kusin ;d 
vad gjorde ni igår kväll? :)

godnatt fredag, godmorgon lördag.

ja, klockan är tjugo över två. har sitter jag och jag har en däckad anya i soffan. och fyfan vad jag fryser! det är ju inte klokt, önskar jag la i älsklings famn, mums vad härligt det skulle vatt. :) nej, men nu ska jag gå och lägga mig tror jag.

fredag kväll.

här sitter jag nu, anya har vatt här och lämnat och hämtat.
kläder då, pappa tycker vi är cp. men whatever. :)  jag är
halv klar, har bara håret kvar, och "fin putsningen" haha.
sen blir det då bille. dock går bussen om en timme,
rätt dryg tiden blir, men jag får dra ut på det på något sätt.
jag är på bättre humör nu, nu känner jag för att hitta på ngt.
dock är jag riktigt varm, så jag skulle vilja duscha, aaah.
men tänkte bara skriva godnatt inlägget nu, lika bra så ni
kan få lov och sova gott. :)
puss

långsam eftermiddag.

jag försökte sova en timme innan. men ack, det gick ju inget vidare. startade en film för att se om det gick bättre, men nej, då ville jag bara se filmen istället ;D haha, alivn och gänget. älskar den filmen riktigt mycket, de är så söta :)  (älskling, jag ska tvinga dig att se den i morgon)  iaf, jag satte mig och spela några spel på internet, men tröttna, och har gott runder i huset. är vansinigt hungrig, och det är middag om en timme. hjälp, jag kommer avlida.
och ikväll är det fest, och det känns som alla mina kläder ligger i tvätten?! ja, har tillochmed i desperat försök om att hitta kläder, frågat mamma! HAHA.  nej, jag får väl rota längst in i min garderob. suck..
tur att på onsdag  ska jag mamma eva simon till ullared. det ska bli en massa nya kläder, massa!

och förövrigt, lille löper. hahaha, aww som den gapar och har sig.



rätt gammal bild på mig och lille, nyår 06/07?



jag ska ändra min design, bara när jag får tid och ork, ny desgin innan nästa veckans slut kan jag lova iaf.

update.



inget höganäs,
och egentligen känner jag inte för att göra ngt ikväll.

raise with the sun baby.

kan man lungt säga, om det nu var sol ute när jag vakna, eller när älsk och jag vakna! 08.20 kolla jag på mobilen, och sen kunde jag inte somna om, älskling han var skit pigg han ja. haha ;D iaf, efter jag sett klart sex and the city igår, blev det att sappa mellan alla kanaler, inget kul var där ;s halv två somnade jag typ. nog trött jag kommer va ikväll.
iaf, jag cyklade hem halv tio, för mamma och jag ska till mormor, om hon nu vill svara när man ringer! :)  haha. jo förresten när jag cyklade hem, så var där en mega stor vatten pöl, djup och så, så var där två rätt stora hundar i den! hahaha, tror jag skulle dö. som de lekte där i, och matten kunde inte få bort det ;b hahahaha. 
hör att mormor har svarat nu, ska bara se så hon ska va hemma idag också! inte för hon kommer så långt, men ändå. får la se. annars blir det en film och sova. :b  men ska ta av mitt smink nu. :)
uppdaterar er senare. :*




baby, you're the greatest. <3

torsdags kväll.

nu är jag hemma hos älskling. vädret är ju inte det bästa kan jag säga, regnar för fullt och åskar och blixtrar, blixten slog ut kanal tre, precis när jag låg och kolla på sex and the city. :(:(  dålig tid att välja tor..  iaf, älskling halv sover, och jag är mega pigg. jag ska se om jag kan få lite mer liv i honom. :) nu ser jag att trean kom tillbaka, har ju missat lite, men kommer snabbt in i det igen! :D så älskling är räddad av tv tre! haha, nu ska jag lägga mig och se det, sen blir det sova, eller försöka, vaknade ju rätt sent som ni vet, men jag ska försöka. :)
hur har er dag varit?
puss.

godmorgon torsdag.

idag är det torsdag! och ghost whisperer på tv! har redan ställt klockan så jag inte missar det denna veckan, vore kattastrof.. men dock när jag var hos älsk i lördags, så gick det på tv 400 så hann jag se det ändå ;D haha. tur man har ibland! :)  nej, men jag vaknade vi ett, en minut i ett egentligen ;b och jag fick för mig klockan var en minut i två, så jag reste mig direkt. men ja, det var den inte ;b älskling ringde nästan direkt efter, när jag satt och åt frukost ;b  nu hade jag tänkt kolla bdb snabbis, och sen spela. ,b haha. och sen höra med mamma hur det blir med pannkakorna och mormor ;b haha.

avslut på onsdag.

inget rikare blev man hos farmor och farfar inte.. haha ;D
iaf, nu ska jag packa ner mina nya tandbortse, och sminkservetter, och cykla hem till älskling. :)
så, blir inget mer uppdaterande, hadet bra! ;D
puss.

lite till onsdag.

Vågen 24/9-23/10

Månen gör dig extra intuitiv, sensuell och nöjeslysten. Onsdagen passar för en fest, dans, musik.

-så var är festen? ;D  haha.
nej skämt åsido. :)  nu har jag iaf duschat och gjort v mig. :) och mår mycket bättre.  ska träffa nicklas idag. :) men ska dock försöka tvinga med pappa till farmor och farfar innan. :) får se hur de går, mamma ville inte. förresten så är min hund helt störd, varje gång jag håller simba, eller lille om jag nu gör det,  eller någon annan katt, så hoppar han och försöker ta katten ;b helst biter han i svansen. han är riktigt bad dog. haha ;b nej nu är det middag och tjat. :) uppdaterar kanske senare, annars får ni ha en bra dag. :)


onsdag.

godmorgon, eller god och god. min var inte god .. men det har gått över nu. :) ska snart in i duschen. sen ska jag göra v mig, och sen vet jag inte. egentligen är jag inte sugen på någonting. men måste fördriva tiden på ngt sätt.  nej, men nu blev bad rummet ledigt, och jag ska springa in där. 

tisdags kväll.

jävla ångest jag har nu..  jag vill va äldre, jag vill ha mer pengar, eller ha pengar överhuvudtaget. jag vill köpa nya kläder och skor, skor och kläder. smink och allt. fan alltså, jag ångrar mer än någoting annat att jag inte skaffa jobb, jag är så jävla dålig... fan, hata..
iaf nu börjar snart sex and the city. får väl pigga upp mig lite med det..

tisdag.

det var storm hela dagen igår och i natt. så vårt äppelträd i trädgården har trillat, dock inte helt. men den ligger nästan!  och det går inte att rubba, så där får det hänga. haha. :( 
iaf, vaknade vid halv ett, blev sims som vanligt. sen middag och har duschat och gjort v mig, och ska alldeles strax kila hem till älskling. :) 
Oliwia har kommit hem. skönt. :) ska tvinga henne att träffa mig en dag nu snart! :) i helgen blir det träffa bästis.

godnatt!

nu har jag bamse trött, men som vanligt när jag lägger mig i sängen, blir jag pigg. får hoppas där är ngt bra på tv. :) kvällen har bestått av data, och sex and te city såklart! ;D och massa snack med bästis faktiskt. haha, gud vad jag saknar oss. skit samma, nu ska jag sova och drömma om älskling.

puss

måns.

det är sånna här dagar jag inte tycker om att du ligger där ute, nergrävd för dig själv älskling. :(  i regn och storm. det är då jag vill ha dig hos mig, i min famn och bara kunna mysa. du var och kommer alltid vara den bästa katten man kan tänka sig. du var alltid lika pigg på att kela och leka. jag saknar dig bara så himla mycket. :( och längtar tills vi möts igen.
det har snart gått 3 år sen du lämnade mig, och jag klandrar fortfarande mig själv lika hårt som dagen du dog. förlåt. <3


du är så fin.

in låst.

läste nyss på nyhetskanelen att en man hade varit in låst i en sängkammare i ett dygn utan mat och vatten. Frun hade låst in honom för han hade surfat på sidor hon inte tyckte om. Efter ett dygn ringde sonen polisen som grep in och släppte ut mannen.
rätt sjukt att man kan låsa in en annan människa, förutom fängelser då.




nu har jag iaf duschat och gjort v mig, bara håret kvar. :)  ska hoppas på att det slutar regna så jag kan ta mig till älsk.



- Carrieu Uderwood -Do you hear what I hear.
dagens låt.


nytagen bild.
älska sportjohan tröjan :$ HAHA

måndag.

älsk väckte mig, fick jag kila hem, han skulle jobba. :(  och som det regnade när jag gick, fifan!  sen när jag kom hem, somnade jag om gott. :) dock vaknade jag vid halv ett, av att min dörr blåstes upp, och sen kunde jag inte somna om, men jag låg kvar i sängen och dega, och tillsist gick jag upp. men nu hade jag tänkt jag ska duscha, sen vet jag inte, vänta tills älsk kommer hem, och träffa han ett tag. :)

uppdaterar senare.
puss

natti natti.

sitter hos älskling nu, och vi ska lägga oss. :) han ska upp i tid och jobba, så han måste få sova ut. :) men jag är pigg, det blir väl tv hela natten, hoppas där är något bra iaf. :)
förövrigt har jag och älsk haft en riktig mysig dag :D tack för dagen, och maten älskling, du vet att du är bäst! :)
hur har er helg varit? 
sov gott. pusspuss

söndag.

godmorgon, söndag idag.
alice och jag låg och sov länge, ändå tills elva! sen kila vi upp. :)  och då var redan fredrik och ulrika här. :)  sen åkte de hem, och jag spela lite, vilket har blivit rätt tråkigt. sen öppnade himlen sig, och det regna, ja gud vad det regnade. haha. snart ska jag kila in i duschen, sen göra v mig. :) 
förresten, så hade jag världens konstigaste dröm i natt.
puss.

lördag avklarad.

ännu en lördag avklarad. nu ska jag slänga mig i min mysiga binge, dock skulle den vatt tusen gånger mysigare med en pojkvän där. :( dock kommer jag få ligga och putta in alice hela natten ,b haha.

sov gott mina vänner, och hoppas ni haft en trevlig lördag. <3




älskling, du har gjort 14 månader av mitt liv till de bästa idag, forstätt så. <3

hemma.

nu har jag då lämnat älskling, och sitter hemma. busat lite med alice. och snart ska jag spela sims. HEHE. det ska bli kul.. tror jag. känner inte helt för det, men ska ändå testa! :) nej, nu låter jag som värsta nörden. 
jag försökte skriva ett inlägg när jag var hos älsk, men det verkar inte ha funkat, hatar hans data! :D haha. iaf, jag tjata om att jag var hungrig i det, och att jag skulle tjatat efter mat, och efter inlägget fick jag lite pastasallad :D  senare, efter vi spelat chicago, så blev det grillat med potatisallad, mums :D  tack för idag älskling, du är verklinge bäst! <3  jag älskar dig.

(v)

jag tror inte det var förren i natt, tårarna kom efter er. har ju ändå gått minst tre veckor utan er. men det var när jag kollade igenom bilderna på er, som jag tårarna kom. ååw. :(  jag saknar er, jag ska tjata på mamma så jag kan få komma och hälsa på er. <3



lördag.

godmorgon, eller ja. godag kanske istället.
jag vakna vid elva av att min hund stod och skällde, arh.. det var fredrik som kom och lämnade alice och hugo. :) så nu är de här, och det är full rulle i hela huset. dock har jag bara suttit och spelat sims som vanligt. men nej, snart ska jag göra v mig och ta på mig, sen kila hem till älskling. :)  så jag uppdaterar senare, om jag inte spelar. ;} haha.

a whisper from the voice within my heart


fredag

eftersom inte bloggsidan fungerade igår kväll, blev det ingen mer uppdatering som jag lovade er, men ja jag försökte! 
iaf, går kvällen såg ut såhär ungefär;
- boll hämtning och springning i trädgården med azzar.
- datan dog återigen, men fick liv igen. (den klarar snart inte mer, suck)
- smis 2 :$$
- massa prat med älsk i telefon :D myyys.
- missa gh! JÄVLA MÖÖG .. :( det man sett framemot, klart man glömmer det!! suck..
- sex and the city x2 :)
- och sist, men inte minst! jävligt för mycket dricka! haha, toan var femte minut aka filla.. :)
nå, kvällen såg rätt bra ut ändå, dock gh missen var, ÄR en stor ångest. :( också att inte blogg sidan fungerar.


nåja, när jag vaknade, vilket var vid elva tror jag?! gick jag direkt ut och la mig i solen, blev nog två timmar där. :)
sen blev det in i duschen, litta sims :$ och sen iväg och handla med mamma, och sen blir det mer sims ;s hahaha.
och nu är klockan sex, älsk ringde mig nästan nyss! :)  och jag tror jag ska åka till bille, och säga hejdå till östen.
vet inte ännu om jag pallar, men får nog. ändå inte så ofta man ser honom längre.
nej, nu ska jag gå ner och tjata på maten, och på någon som vill åka med till bille. :) så uppdaterar jag er senare, om
det fungerar ;} haha.


RSS 2.0