im so happy, im so glad!!!!!

termometern där ute visar 25.något!  hur härligt är inte det?!
jag har legat ute i solen sen halv elva ungefär, och fått FÄRG!! :D hur härligt är inte det?!
jag har mest troligt klarat att tjata till mig en pool!!! hur härligt är inte det?!



hur härligt är inte denna dag?!?!?!  :D






vi har precis firat morsdag! :) mamma fick ett mega stort ljus, ett midre en pjamas och ett par trosor! :D (ska ta bilder när jag får min kamera tillbaka, iaf på mega ljuset ;D )  och så kom fredrik och alice. :) så vi har suttit ute i gräset, druckit kaffe och ätit kakor och myst :D   nu ska jag återigen ut i solen, och läsa min UNDERBARA bok!  



pusselipuss

kalas fin dag! :D

nu är kalaset över, och jag är helt slut. :p haha.  inte trött, bara helt slö i kroppen. har suttit i solen hela dagen. och tråkigt nog har jag fått mer färg på höger sida än vänster. :p haha.
mamma och pappa körde nyss, och azzar. ;b de är och lämnar mormor :) så jag är ensam hemma, lungt och skönt. :)
hade tänkt mig gå ut och sätta mig och läsa lite. :)  sen ska jag träfffa nicklas. :)




pusselipuss




i belive in miracles

igår kom jag hem vid två? tror jag. eller var det ett? iaf, när jag kom hem. la jag mig i sängen och sov tills det var middag. sen kom älskling så mös vi och kollade på talang!
imorse vaknade jag av att älskling vakna. :p haha.  sen efter kanske en kvart stack jag och sprang. duktig som jag är :D sen fick vi frukost ,b och så körde han hem :(
ska snart börja göra v mig, ska på kalas. för alice & miranda. :) fast vi har redan firat miranda ;b men inte alice, hon blev 6 igår! det är sjukt vad tiden går snabbt! hon är fredag sex år, jesus. känns som om det var igår jag sat på bb och höll henne ;b haha.



pusselipuss




don't worry, you will see.




jag är ren!
min säng är ren!
nu hoppas jag bara på att min pojkvän är ren!




storm, håll i hatten..

.. ja om du nu har en och om du råkar finnas där det stormar!

idag hämtade min snälla pojkvän mig ute på parapeten, det var snällt. :D slapp jag denna galna blåst, jag skulle nog flögit iväg. det var nog det han var rädd för.
nu ska jag snart och spela på badet, om jag nu ens kommer fåljud i flöjten när det blåser så mycket. tror knappt det.
sen när jag kommer hem, ska jag ut och springa, sen ska jag ren bädda! :D  och sen får jag fin besök, av en pojkvän.




pusselipuss




(v)(v)

jag tittar bort mot sängen och släpper av en tung suck, där är tomt.
hela rummet ekar av ensamhet.
min älskade är inte här och fyller upp det tomma.






sämst skärpa på bilden någonsing som skådats! dock är den gammal.

bor i andrahand och borde ta mig ut.

kom nyss in. :) varit ute och sprungit en bit! ;D  och jag orkade mer än vanligt. :) skönt som tusan var det också :) nu sitter jag med inpackning. snart in och duscha. :)  sen blir det till att se greys anatomy.  
blev inget ren bäddat idag :( för det jag köpte i ullared, luktade äckligt. så har slängt det i tvätten istället, så det får bli imorgon! ;D
förresten när jag kom hem, hade jag fått ett skärp, två par pumps (svarta och ett par vita) och en 100 kr av mormor. :D och av mamma hade jag fått en hjärte sten som jag kunde lägga på måns grav. mycket finare än den gamla stenen jag hade där ;b haha.




pusselipuss

när det blir varma sommardagar.

nu är jag i full gång med att göra v mig, och halvt plugga till sista provet i tvåan, kallkök.  jag glömde helt bort det igår när jag var med älsk, eller jag hade väl en liten glimt i huvudet av det, men jag tror jag ignorerade det. för att va med min gosegroda ;) haha. 
känner dock inte alls för att gå till parapeten idag, jag är helt seg!  onsdagen brukar ju gå fort! så varför skulle den in göra det idag? haha.
iaf när jag kommer hem, ska jag duscha läsa min bok och ren bädda och sen somna så gott jag kan utan älskling. :(



förresten, jag är kär i mina nya plånbok jag fick förra onsdagen av min pojkvän :$ haha. löjligt men sant! :D alltid velat ha en liknande sådan, svårt att förklara. och nu måste jag packa :( 




pusselipuss






åh, skulle gett hur mycke som helst för att åka utomlands. :(

dance with me, go crazy with me.

knappt ingen skoldag idag iheller, skönt som tusan!  på bussen fann jag oliwia sittandes. :)  när jag kom hem, cyklade jag och sola, somnade till ännu där en sakt som är skönt som tusan!  sen cyklade jag hem. har spelat lite på min piccolo, och även läst lite ur min bok, nu är det snart middag, nypotatis och ngt. jag ÄLSKAR nypotatis. sen blir det duschning. och sen komm nillebus!   så ser min dag ut, och har min dag sett ut.





en härlig valborg bild (från 2008) på bästisarna Alice & kajla.


pusselipuss

Num instante, corpo dado.

en timme lektion idag, lönt! (y)



 


jag säger som oliwia (<-klicka för att komma till hennes blogg)  idag är det en fin dag. :)

dop 24/5-09 julia elisabeth strandqvist. (v)











jag är helt slut i kroppen.

jag är hemma, och rätt nöjd! ;D haha. men inte med tanke på vad jag fick med mig hem.
har varit hemma ett tag, men har varit helt slut och har inte orkat, förrens nu. :)

fick med mig hem;
* ett bäddsett med tre delar (örongottx2 troligt, påslakan, lakan)
* ett par pirat joggisar, rosa ;)
* nattlinne, rosa där med ;b
* ett par nattlinnes byxer, halv rosa ;b
* en vit lång kofta.
* tror 3pack. som vanlgit var där inget snyggt. :(
* strumpor.
* en blommboll :D
* ett sällskapsspel.
* väska.
* två koftor till mamma, en tröja och ett par jeans short till pappa.
sen blev det allt småplock, som hårspary, läppsyl, skydd till håret för plattång, ansiktsmask. ja ni vet ;b


Jag hade trevligt idag och så :) det var bara lite jobbigt att gå upp i morse, eller jätte. ville bara ligga kvar hos älskling. åh underbaring!! imorgon ska jag krama i sönder honom den gullegrisen. hihi. :*


snart är det nog middag, det blir grillad kyckling idag. :)  mumma. och sen ikväll ska jag se på film, känner på mig att jag kommer somna tidigt. :)



pusselipuss



nya skor!

förresten, glömde säga att jag fick nya skor av mamma innan! ;D haha.

vi hade halvt bråkat innan hon och pappa körde, så ringer hon hem.. så såg jag det var hennes nummer, så tänkte jag först inte svara, men så tänkte jag fall något hade hänt eller så. så frågade hon mig om jag ville ha slip in skor. och varför inte?! :D prefekt och ha de imorgon ju! ;D   så gick jag in på internet och kollade, så plockade hon hem de till mig! ;D





pusselipuss från en hel nöjd filla!

saknar min prinsessa. :(

imorgon bitti, 06.00 blir det av till ullared! och jag känner mig som ett barn, hehe. synd bara jag inte har älsk med. :( det skulle varit mysigare!  ska banne mig tvinga med mig honom en dag! ;D 

det blev ingen grillning ikväll, så det blir någon löfbiggsgryta med nypotatis. :)  nypotatis är gott! mums.
ska se om jag får iväg mamma så vi kan köpa gräslök :$ fast det går nog inte. haha ;D
snart kommer älskling också! :)  vi ska busa en hel massa.



pusselipuss



 <3

Don't ever lose that light in your eyes

idag på schemat står;

*älskling kommer senare.  KARATE!!
*grillning.
*ska se någon av filmena som jag inte sett.


nä, det var inte så mycket som jag trodde det skulle vara ;D haha.  duschat har jag redan, gick direkt från sängen in i duscheluren. så har man det gjort. det blir till att göra v sig snart iaf.  jag vill övningsköra också idag, arh!  får väl vänta tills på söndag! 
imorgon är det ullared! ;D  äntligen. men har lovat mamma att hålla igen på kläd köp :( hon har rätt, jag köper för mycket som jag sen inte använder, jag måste även rensa mina garderober, hatar det.  det är som att slänga bort någon från familjen. :$ haha. 


nej, nu ska jag ta på mig (kläder ;})  och göra v mig. :)




pusselipuss



simba äter gröt. :)  blir matad av andy ;D


.


(v)

but i can't do this all on my own, no i know, i'm no nillebus. <3




you got to much talent.

nåja, tänka sig. jag ändrade bakgruden direkt.
och nu SKA jag se film. 



pusselipuss


nytt.

oj vad jag har varit duktig.. jag tror jag fick för mycket rosa ;b haha.  vad tycker ni? ;s   men just nu orkar jag inte mer vid datan. jag har så ont i skulderbladen nu att jag håller på att avlida, åh mamma.

jag ska lägga mig och kolla på fim tror jag, det förtjänar jag.




pusselipuss



nu vart det klart.

nu har jag städat hela rummet & badrummet. dammtorkat och så har jag också varit duktig. men nu är jag helt slut, och har inte den blekaste aning om vad jag ska klå mig på. har riktigt jävla tråkigt. :( fast Å andra sidan känner jag inte för att göra ngt.
sen har jag ont i hela kroppen samt vid munnen ;s har fått ngt jävla mongo sår där, och tänker fan inte gå sålänge jag har det.  jävla pinsamt.

känner ni hur negativ jag är? ha ha.




sammandragning av ett par dagar!

ursäkta för att jag inte uppdaterat sen i måndags, men jag har haft fullt upp! :D detta har varit ett jätte bra och mysigt lov. och än är det inte slut! :)
i måndags kväll, kom älsk. :) sen sov han här till tisdag, och på tisdagen, har jag glömt vad vi gjorde ;s jag tror inte vi  gjorde något speciellt på dagen iaf. på kvällen körde vi ut, till hyllingedammarna, och sen handlade vi också  på maxi, och på kvällen blev det varma mackor. :) sen sov han här till onsdagen.
som då var igår, och då åkte vi först till mölledammarna, och gick där och så. :) sen körde vi till stenbrottet och gick där. :) sen vart det hem, middag och på kvällen kollade vi på wallader - hämnden. :) 
och sen imorse väckte underbaringen mig, och sen körde han hemåt, och lucas kom. :) just nu är alla (Mamma pappa lucas) ute i trädgården, jag ska nog gå ut och kolla läget. :) azzar får inte gå ut, han har varit taskig mot lucas ;b haha.

sen måste jag verkligen städa mitt rum helt & hållet. damma och alla :S haha, komm ta tid. men jag ser att det verkligen behövs. :)


möllerdammarna.   älsks ben på bild ;b


mölledammarna.


min. :*


stenbrottet, och älsk ;D




såja, fick ni lite bilder också!  tack för ett par underbara dagar älskling. <3

This is the greatest story of all times, We met in like in a movie

första lediga dagen, underbart!

älsking väckte mig först imorse, sen åkte han hem, men hämtade mig en timme efter, då vi åkte runt till olika affärer och hade mys. :) och vi avslutade med en promenad i skogen, helt underbart! :D 
spelade nyss, och det gick skit bra!  har ikväll också, då jag ska hjälpa annelie med flöjter, eftersom det är öppet hus. så ska hjälpa de få ljud i flöjten ;b haha, skit jobbigt. :( 
sen blir det ut och springa, och sen dusch. och sen nanna med älsk?  :)



snygg bild min pappa skickade till mig i påskas va? ;D
han är så kreativ. :)





varje gång blir det fel..


ut i skogen.


en hund som mer gärna äter upp blommorna ;D


eller som ligger och latar sig och rullar i blommorna. (;



buketten jag fick ihop, jag är nöjd, och det luktar gott!


och pappa skulle visa en snabbare väg ut, och det ledde till att vi gick i
ett snår, med massa träd och skit och mög. haha ;b  halvt vilsna.



ja, som ni ser. har vi varit ute och plockat blommor, liljekonvaljer, mamma pappa jag och azzar. :) de luktar så himla gott att man blir tokig! :D  och sen lämnade vi även en bukett till farmor och farfar. :)
snart är det mat får jag hoppas, jag är hungrig som ett svin.
och jag har inte hunnit att städa, eftersom det blev iväg nästan direkt efter jag bloggat ;b haha.

ustäkta att bilderna är dåliga, tog de mobilen, och två tog jag när jag gick ;b
efter maten kommer nillebus :D  wouhu. vi ska mysa och se på någon film som går på tv idag, om vi kan komma överrens. :)




pusselipuss

snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens.





efter en hel morgon med bus och mys och tv tittande, har min kära pojkvän kilat hemåt tråkgit nog. :(    men vi ses senare idag ändå! ;D hihi. och jag hade tänkt ta tag i mitt rum och röja upp det. :)  det kan jag lova behövs  ;D haha.
framför mig har jag en vecka ledigt, skönt som tusan. :)   som det ser ut nu, kommer det bli en undebar vecka! ;DD

nej, städning och lite annat!  läsa lite av min bok möjligen, eller se film, eller lägga pussel, eller gh! jag har bestultsångest!  



pusselipuss


förresten, visst var norges låt bra? :D

en hektisk lördag.

vaknade av ett sms, där det stod bland annat vakna. haha! och det gjorde jag. sen kom mamma in och fråga om jag skulle med eller inte till väla, så det ställde jag upp på. både hon behövde smakråd av mig, och jag behövde litta till mig själv. :)  och allt kom in som vi letade efter, dock önskar jag så himla mycket att jag hade miljoner kroner, så jag skulle kunna köpa allt jag vill ha!  jag bli tokig på pengar.

ikväll blir det kyckling grill med flingpotatis, bröd och sallad och en mamma och pappa å en pojkvän. sen eurovison, HEJA SVERIG! (Y)    fast norges är bra, och arash låt. måste jag säga. :)


nej, jag har blivit beroende av att spela guitar hero, jag MÅSTE spela nu. det var inte kul att spela det i natt, för jag kunde ju inte hadet så högt, så jag hörde bara mig själv trycka på knapparna, vilket inte var ngt skoj ;b



pusselipuss




en härligt sommar bild, tycker jag :D

Oh, sweetheart, put the bottle down

jag hade ngt bra att skriva, men det är glömt ;s haha.



tack för en hel skön kväll ute. :) 
det har blivit en hel del jävla promenerande, och det är bra. eftersom jag har börjat springa, eller började.. jag måste ta upp det igen och komma i form, och få en kropp man kan ha bikini i.

nej, nu ska jag lira gh ;b haha.



pusselipuss




förresten så vill jag till stugan, nunununu!


flört flört. ;}

måste berätta en rätt söt och rolig sak som hände nyss :D

azzar ligger utanför mitt rum, och tittar på mig, och jag har självklart dörren öppen och jag tittar på honom. ingen av oss blinkar eller ngt, så rätt som det är, blinkar han med ett öga, flört du vet? ;D  så blinkar jag tillbaka då med ett öga, så svarar han likadant en gång till ;D haha.  

så himla söt han är. arh :D <3



Text me, call me I need u in my life yeah all day.


back on track.

jag vet, jag lovade att hålla igång. men allt dog ut. och imorse på bussen till skolan, så satt jag brevid oliwia. och på ngt sätt fick hon mitt bloggande att vakna till liv igen, dock denna gången ska jag skriva mindre om min dag, eller försöka. det kommer bli svårt, men jag ska försöka! ;D om jag nu ändå har taigt mig till att starta en blogg (för ett jävla bra tag sen) kan jag ju lika bra hålla den i liv. :) jag kanske har det blogg namnet en annan vill ha  ;D haha.

och hur ser livet ut nu förtiden?
-jodå, som det slutade tycker jag. :) jag har min pojkvän, sköter skolan, bor hemma med mamma och pappa, är inte gravid. ja, som det såg ut när jag slutade skriva! ;D haha.  skämt å sido. :) allt är ännu bra.

just nu sitter jag i skolan, projekt och företag A, vi ska starta ett företeg, jag malin mihcaela, och JAG förstår ingeting, även har jag ett prov efter tolv, som kommer gå åt tusan! haha.
nej, nu ska jag kolla upp stimavgiften!



pusselipuss

RSS 2.0