trevlig resa!

nu har jag sovit,  från 05,00 - 15,00. inte illa pinkat va?  

iaf, igår. ja, vad ska man säga?! jag hade riktigt roligt iaf. då&då, mellan varven måste jag erkänna. men jag hade två toppen personer med mig, en mer än den andra!  ååh, vad skulle jag gjort utan dig anya?    
vet knappt var jag ska börja, haha!  det började som ett skämt om vad jag ville göra! jag sa jag ville till liseberg. och då sa danne, men då kör vi!    och jag trodde han skoja. :D haha. så vi satte oss i bilen. och det blev raka vägen till göteborg! haha.  men liseberg var självklart inte öppet, då vi körde vid nio halv tio? närmare tio,  jag hade inte direkt koll på klockan om man säger så. haha!  men vi körde iaf runt lite i gbg, sen vart det hem, inom borås, då jag hade komanot över bilen ;)  ååh, vill ha körkort nu! 
iaf det var riktigt kul i bilen :) sång, skit snack och trams :D haha. nej, jag trivs i ert sällskap, håll ihop turteduvor!



pusselipuss





himlen var jätte fin! men det ville inte min kamera på mobilen fatta riktigt.



göteborg.

efter en dag med bästis & några till, och sen på kvällen jag bästis & hennes grabb. blev det en spontan körtur till göteborg! och jag trodde inte på det ;b men så vart det! och även jag fick köra litta ;}   jag skriver mer i morgon, för ni förstår, jag är trött.  jag har även bilder! 
men imorgon, eller rättare sagt, senare idag! senare idag mina vänner.



pusselipuss

bilder från lucas kalas


chibbe :D


den glada födelsedags grisen, men den ouppumpade bollen som hjälm!



pappa & lucas. :)





åååh julia, så himla söt! :D <3


julia hos ulrika. :)


blåser ut ljus ;D



och denna bild får avsluta ;D
såhär ren var skit ungen på slutet av sin dag ;D

sommar är äntligen tillbaka!

finns inget värre än att vakna av mensvärk!  fyfan. & det var vad jag gjorde hela morgonen, flera gånger.  etersom jag inte iheller haft det på två underbara månader! hade jag förträngt smärtan. och det lovar jag att jag aldrig mer kommer göra. fyyyyyyyfan.


nu ska jag snart in till stan med mamma, vi ska lämna in papper igen till banken. och sen ska hon bjuda på glass, och sen ska vi köpa lite presenter till alice isaac hugo & miranda ;D
nej, nu ska jag göra v håret, inget smink idag inte! solen lyser, och litta färg i huet kan jag väl få! ;D
förresten, bilder från kalaset igår, kommer senare! :D
& GRATTIS MALIN TILL KÖRKORTET! :D

pusselipuss




två sommarfina underbara töser :D

irriterande!



jag glömde skriva det jag logga in för att skriva! ;D haha.
när jag stod på välas busshållplats, så var där en äldre utlänsk dam där också. så kom hon fram till mig och frågade vad klockan var & så, och så forstod jag att hon missat bussen.  och efter ett tag, hör jag ur ngt bakom mig börjar mumla och så! och det är något av det värsta jag vet! folk som mummlar!!  jag blir tokig på det, rikigt!
min pappa är en sån, och jag blir så förbannad på honom när han går runt och mummlar! nej, fy & skam på alla som mummlar! 


pusselipuss

kalas för lucas!

idag var jag uppe i tid. redan 9 hade jag satt klockan på.  för jag skulle hinna till väla & ta nytt id kort. hahaha :D varför ska man alltid bli så förbaskat ful på alla de korten?! jesus..  menmen, nu får det vara så. tills det är dags att uppgradera det. :D haha. inte för jag alls är nöjd eller så, men det är nog en grej att man inte ska bli ;b
nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, så ska vi hem till lucas på kalas. grabben blir 3år idag :D ååh. satans snabbt tiden går när de är små. eller hela tiden?! 
& frågan är vad som står på schemat ikväll?  :)   inte sex & and the city iaf :s det är visst slut. skit :( såg beck - hämndens pris gick. men den kommer jag för bra ihåg ;b 
imorgon hoppas jag på fint väder, så man kan steka i trädgården ;) haha.
och på onsdag ska jag till stan & träffa bästavän! :D



pusselipuss



födelsedags snyggingen! :D

ännu sleten efter midsommar, sjukt.

midsommarafton var riktigt bra! :D nej, jag är nöjd över den fredagen. :)  trevlig värd & folk där ;D  för en gång skull, när man är på ett nytt ställe. :)  dock blev kvällen tidig för min bästa vän, som blev rätt laddad efter ett par hubbar! ;D haha.  men jag hade ändå trevligt, och det får göras om i sommar!  hoppas jag.

idag är det söndag, & det enda som jag ska göra i dag är att träna. jag är helt trött i kroppen, skulle egentligen sprungit också, men det giter jag verkligen inte.
& imorgon ska jag först till väla och ta id kort, och sen på kalas på kvällen, hos lucas. :) 



pusselipuss






& tyvärr, är detta alla bilder! hahaha. :D

<3


imorgon är det midsommar, och jag får äntligen träffa dig igen.
detta är en bild på förra midsommare, william jag och anya som dansar.
den började bra, men slutade förjävla dåligt.
jag hoppas det blir en bättre midsommar i år med dig älskling.
<3

Utställningen Titanic

jag måste dit!  jag måste verkligen!
jag vill se det, jag vill jag vill! 
ååååh.   


klicka här för att läsa mer.


bilder från avslutningen.


kläderna som jag hade köpt :D hel nöjd!


malin & jag i väntan på de andra, eftersom alla åkte olika båtar.


och ännu mer väntan, tyckte det tog en jävla tid. :D haha. tur man hade trevligt sällskap.


& äntligen. ela madde julia & nere i hörnet är malin. :D


och där hade de sista kommit!  SKÅL FRUDDEN.


& eftersom vädret var så himla tråkigt, satt vi under tak. här är då;
julia madde & ela. :D


& malin ville inte va med, så det får bli på hennes snygga hår :D
& efter denna bild, gick vi till en pub, & sen blev det tullen & sen någon fest i hbg! ;D




& tyvärr blev detta de ända student bilderna, men inte så pjåkiga va? ;)
skoja. :D


& sen orkar jag verkligen inte skriva mer om dessa dagarna.  och inte alls just nu.




pusselipuss

you can never surprise me!

andra träningspasset slut, & själv är jag slut i kroppen.  snart ska jag in i duschen, och sen göra v mina naglar! ;D  sen blir det greys anatomy ikväll :D och sen ska vi se om jag kan somna tidigare ikväll.
igår somnade jag vid halv tre, och inte nog med det, jag vaknade var femte minut ungefär, fram till kvart i åtta, då jag gick upp.  och hela natten hade jag en pojkvän som sov hur gott som helst, och jag låg och kollade på honom, och var avensjuk. :(  
& nu ska jag be lite till gudarna att det inte regnar imorgon.


pusselipuss



:$

1 day left!

ett träningspass klart! och jag är på hugget, snart ett till :D  styrke nu, innan var det kondis. :) azzar var med mig ute, och! han har sämre kondis än vad jag har ! ;D haha.
eller om jag tar det senare ikväll, & läser lite nu och vilar. nja, så får det nog bli! ;D  ska även se till så pappa kan köpa på systemet ;D    imorgon blir det danmark, och jag hoppas att det kommer vara fint väder. blir ett stort tjej gäng :D  härligt. & kul ska vi ha. ;D



pusselipuss

Kiss the sea, the wind and the moon, i'm a sun

minns ni mitt "lilla" reaseri inlägg för någon vecka sen eller vad det var?  iaf, personen har iaf inte hört av sig ett knyst sen jag slutade. och det visar bara en sak? eller hur.. och det är ju tyvärr inget roligt :s eftersom jag saknade det and so on.. men jag var ju ingeting för denna personenen.. tråkigt nog är det sanningen. annars, varför ska man sluta höra av sig? :s  om jag nu inte gjort ngt dumt. men det kan ja inte ha gjort mer än i sömnen & då kan jag inte rå för det. skit samma.

 
ikväll kommer min älskade pojkvän till mig :D oh, så mysigt. :D  och vi ska se filmen, om inte.  hoppas den är bra :D haha, den är iaf svensk, & jag gillar svenska filmer lite mer än andra, dock är mina favorit filmer på engelska ;b haha.

2 dagar kvar, sen sommarlov. HÄRLIGTHÄRLIGT.




pusselipuss

från bokhatare till bokmal.




ja, som sagt. förr tre år sen hade jag inte ens läst ut en bok helt & hållet. ortoligt! men sant. och nu, nu kan jag inte sluta läsa från den tjocka boken, "det här är allt"    dock har den blivit sämre, långtråkigare, men den har sina ljusa stunder! och jag måste ju helt ärligt läsa klart den!
idag fick jag hem två nya böcker "som om ingeting" och "det fattas en tärning"   nu måste jag sätta mig och läsa.




pusselipuss

jag har hittat det, jag är nöjd! :D



här är då avslutnings kläderna! det blev inte den tunikan jag kollat på, då den inte fanns i min storlek, och var faktiskt inte lika snygg iverkligheten ;D men så igår kollade jag ut ett linne på gina, och idag körde jag och älskling dit, men ikke fanns det där inte!  så jag blev lite nere, och vi gick in på jc, där jag fann detta! :D tur. jag är helt nöjd över det.
det är en kjol och en tröja, 149 kosta det, var & en då ;b

nu kommer snart älskling. vi ska och springa litta! ;D   började ju på mitt träningsschema idag! ;D 
nu ska jag springa av helgens go saker! + dagens :$ haha.



pusselipuss

morfar. <3



3år sedan du lämnade oss.
och jag saknar dig så himla mycket.
men jag vet du är med mig, jag har märkt av dig.
jag vet du är min ängel morfar. (v)

freebra någon?

hjälp mig!
vad kan jag köpa freebra?   måste verkligen ha en helst nu till på torsdag.

one tree hill in my <3

det blev inget väla. :( det blir det imorgon, efter vi har hämtat mormor så ska vi gå där :) och eftersom mormor är med, tror jag nog att jag FÅR skolavslutnings kläderna! ;D hihi. om jag hittar! :|  
mamma och jag och azzar gick till allivs istället, och sen gjorde jag tårtan till imorgon!  :)  farfar & farmor kommer inte imorgon :(  men  mormor älskling iaf! :D  och älskling är viktigaste :$ förlåt mormor. 
nu ska vi äta, krov och hamburgare, dock äter jag inte hamburgare ;) så jag ska ha en utan kött i :D haha. 
 och jag har kommit in i ett oth-måste-se-stund.   håller på att toka loss här hemma, vill ha säsong 6 & 7 nu!  arh, får bli att kolla om alla filmer snart, men inte idag, för senare ikväll blir det chihuahuan från beverly hills! :D haha.
nej justdet, mat!



pusselipuss

I’m a killer, I kill for love, Gonna get you alone.

jag sov hos älskling igår kväll. :)  vi grillade fransk hotdog och vanlig korv med hans föräldrar och hans morbro. :D  skit gott!  arh, skulle velat äta en sån nu! :D  har  blivit helt galen i de tack vare nicklas ;b haha. 
iaf så körde han hem mig i morse, och jag har gjort v mig och så nu :) ska ner och snacka med mamma, vi ska till väla! måste ha ngt till skolavslutningen. och jag har kollat ut på gina, hoppas bara det finns nu irl, och att det är snyggt irl! isåfall får ni se bild senare ikväll! ;D 
imorgon hoppas jag det blir grillning med mamma pappa farmor farfar mormor och älskling! :D  och isåfall ska jag göra en tårta till efterrätt! :D frusen daim tårta, helt galet gott det också!
och så på måndag är jag ledig, och då drar min träning igång på allvar! jag har schema och allt klart!  så det är bara att börja på måndag filla!  nej men det gick hur bra som helst innan! med springet och det, men sen blev det godis en dag och då kände jag att jag ska ladda och ta tag i det på riktigt!
på torsdag slutar skolan! så jäkla skönt, på fredag är det student!  och sen är jag inne på mitt SISTA sommarlov, så jäkla skönt!
nej, ner till mojan nu.



pusselipuss



ett av azzars syskon  :)

bilder från vår två års dag. :) (v)


tror det heter söderåsen det vi var på, iaf så var det en jädrans fin utsikt!




även fann vi detta där, ngt rädd jag blev även älsk, och min första
tanke var att det var en människa.




sen kilade vi till fredriksdals, och där inne fann vi denna kopian av nille! :D


orginalet är förståss myket bättre!!  :D



avslutas med denna söta bild på oss tillsammans ;D 
jag älskar dig så jädrans mycket att jag håller på att bli helt tokig!
lämna mig aldrig min älskade, aldrig. (v)

en helt underbar onsdag.

två missade bussar nu! nu väntar jag på den tredje, tredje gången gilt? eller hur. hihi. :D
nej men igår hade jag en helt underbar dag med min pojkvän! :)  (& eftersom jag har tid, berättar jag)

på tisdags kvällen, somnade vi tillsammans. :) och självklart då fick jag vakna upp brevid honom. och sen fick vi gå ut, han hem & jag till bussen.  eftersom vår lärare sa till oss i torsdags (för en vecka sen) att vi började 9.00, så var jag där och några andra till från klassen i tid, men ingen lärare. så ringde vi, men hon svarade inte. så fick vi reda på att vi började 14.00! och jag hade inte fått reda på ngt om det ;s  så alla vi som var där, vi gick hem. och när jag väl kom hem, åkte jag och älskling ut. :) till h&m, och sen körde vi till ett ställe på söderåsen?  och så gick vi ut en bit, och herregud vad mycket man såg!  riktigt fräckt! det kommer blider senare idag, men nu giter jag inte lägga in och grejja. ;b  sen körde vi till allivs, köpte fika och fika. :D  sen hade vi bestämt oss för att äta ute, på någon restuarang, och innan dess tänkte vi att vi kunde gå in på fredriksdal! :D det var faktiskt rikitgt mysigt där, och jag tror min pojkvän vart nöjd över att jag tog med honom dit, eller han mig får vi nog säga, eftersom han kör ;b haha.  sen tyckte vi vädret var jätte fint, och sa att vi istället kunde grilla på åsen, där vi varit innan. och vi körde och skulle handla, men återigen ändrade vi oss till att laga mat hemma hos honom tillsammans istället! ;b och då blev det kyckling med några chips liknande pommes, och bearine? :D sås, och sallad och bröd. det blev faktiskt jätte gott, och jag var mät. är fortfarande det :$ haha. :)  sen körde vi hemåt till mig igen, där vi såg på en film och åt ostbågar och gosa. :D  

nåja, jag hade iaf en underbar dag igår, och jag tycker det är det som betyder mest! och jag var ju med älskling ;b 
och i natt åskade det så in i nordens, älsk sa att det var i tre timmar, eller han sa ngt om det i natt. :D när vi båda vaknade av en JÄTTE knall, eller bomb?!  fyfan vad jag var rädd. :D haha, och lika så han ;b  hans hjärta slog nog bara mer ;b haha.


nej, nu måste jag nog städa upp lite på rummet, här ser ut som fan.
bilder kommer senare idag!



pusselipuss


jag älskar dig nicklas persson!

idag har jag & min älskade pojkvän 2år! :D   helt underbart. & tiden går så himla snabbt!
så jag har inte tid nu, för vi ska mysa. :D
 



it's wounderful.




ännu en dag då skolan var helt onödig!  vi hade bara ungefär 2 timmars lektion idag, i danska, och det ända vi gjorde var att se en film, jag tyckte faktiskt den var bra ;b Fakrien. om ni vet? :)   sen vart det hem direkt.
just nu funderar jag på att skita i att srpinga idag, har sån träningsvärk i benen & i hela magen. och är helt trött i hela kroppen. så jag får nog springa imorgon istället. eller nej! hinner jag inte! :$ eller beror på när jag slutar.
kanske ska ut och slänga mig i solen, fast jag har bränt mig. menmen, kan ändå nog göra :)  läsa litta och sola litta!
jag längtar efter min älskling :$:$




pusselipuss


natti natti



denna snyggingen & jag säger godnatt.

nåja, det går vidare.

AH! nu skiter jag i detta. (inte bloggen) men just DET. jag överger, "bollen" är hos DIG. och jag tänker inte springa och ta tillbaka bolla jävlen. det är DIN jävla helvetes tur!  jag skiter i det nu, jag har försökt flera gånger. & nu giter jag inte truga på dig mera. helt och håller ditt spel nu! får vi verkligen se hur det går, jag tror detta kommer skita sig HELT.  
skit ner dig .....



(jag är väl medveten om att detta var ett riktigt onödigt inlägg, men jag kännde att jag behövde skriva av mig, och inget passar bättre än MIN blogg.)

they like to party like nobody.

jag hatar när mitt humör går som en berg&dal bana. fan.

nu ska jag iaf spela brännboll, och köra bil. wuhu.






pusselipuss

förresten, hade 20 minuters lektion idag, och en timmes rast, lönt?! nej.




ååh, vill inte!

jag vill INTE gå till skolan nu ;s  så himla fint väder, skulle gett hur mycket som helst för att ligga på mage ute i solen och läst min bok! dumma dumma skola, och inget vettigt gör vi dessa sista dagarna. blir så himla arg.
och älskling ligger kvar i sängen och sover. ska väcka honom när som. men jag skulle velatdra med ut honom i trädgården och solat.
skönt att skolan är snart över, härligt.
nej, dags att väcka chabo!! 



pusselipuss




RSS 2.0