lördag

godmorgon alla, jag vaknade av att en pojkvän vände sig om och håll om mig och pussa på mig. underbart att vakna så. :)   sen kilade han hemåt efter ett tag. och jag åt lite frukost. :) har nyss gjort v mig, och ska ut på väla! ;D  sen blir det hem, cykla & sola, städa rummet och sen dusch och göra v sig. :)   sen kommer anya vid sex sju, lika så emmelie ;D
nej nu ska jag höra med min söta pappa om han vill köra.



puss

fredag kväll brevid en godis skål

nu sitter jag här, äter på mitt & älkslings haribo godis som jag köpte (fyra hundra grams påsar för tjugo! wuuho)  när jag var på allivs. det var jätte skönt att cykla ute. så jag cyklade lite extra, och känner mig nyttig (läs: kände)
sitter och väntar på darling, han glor hockey och skulle komma efter. men han svara inte på sms iheller. han är väl helt inne i hockeyn ;) så jag får sitta här och se snäll och söt ut och hoppas tiden tar ett skutt och WISP (getting på engelska)  är älsk här ;D haha.
jag har inte ätit middag ännu ;s mamma la undna till mig idag igen, och jag kommer känna mig taskig och skiter i det och när hon kommer hem imorgon bitti ser det stå kvar där, eller kastat, nej får gå ner och äta. trotts jag inte är hungrig och har ätit en liten del  godis. fy på mig. :(



puss

fredag.

nu är det fredag, och skol dagen är över! trotts jag bara hade 45 minuters sovmorgon, så kändes det skönt. :)  på knutan satt malin och vänta på mig :) och så kilade vi ner till parapeten, det var bara städ idag. michaela och jag och malin hade rätt kul ;) haha.  sen blev det åka hem. nu är jag hemma. ska snart cykla ner till allivs. det är jätte fint väder ute! :D åw så härligt med halv vår nu :)
imorgon blir det ut till familia. se om jag hittar något, eller redan nu. om jag får igång min moppe. :P men dock är den halvt död, så det är rätt omöjligt ;) haha.  men ska iaf cykla ner till allivs nu. :)
imorgon blir det 18års fest hos danne. :)  hoppas de blir en rolig kväll. :)


puss

bilder; jag & bästa vän.



















toa fråga!

äntligen hemma, och jag kan pusta ut! skönt som tusan!
jag har precis duschat, och vid fem i tio ska jag kila ner, värma mat och så. :)  kokt höna med ris & curry, det är faktiskt gott, men är inte speciellt sugen ;s men mamma gjorde mat till mig också, och känns så jävla sunkigt att säga att man inte villa ha ;b så jag är snäll och tyst och äter så mycket jag orkar!
förresten nu till en fråga som jag vill ha svar på!!
hur ofta kissar ni på natten? ;s
haha. sjuk fråga jag vet. men jag kan springa upp till 4 gånger på en natt och kissa. iaf två gånger kissar jag under natten,  och då är jag ändå helt sjukt kissi när jag vaknar. fast jag inte drukit ovanligt mycket kvällen innan. och detta stör mig riktigt, att jag ska flera gånger på natten (om jag sover med älskling) försöka kila mig ut ur hans underbara grepp (om han nu håller om mig) eller så ska jag om jag håller om honom, luska mig ut, och jag är alltid lika rädd att jag väcker honom. jag undrar, är det normalt att kissa så mycket på en natt?!
förresten vilket fult od, kissi? hahaha.



puss

tv tid till tio i två.

ja, helt rätt. från 22,00 - 01.50 går där på trean allt jag älskar!  eller ja, en hel del ;) haha. börjar med 2&½men, sen the mentalist, sen sex and the city navy csi och sen 2&½men x2. jag är lycklig, det roliga ska blir och se hur länge jag orkar ;) haha.
efter jag varit i ekeby, är jag nog hemma vid nio eller ngt i nio. ska springa in i duschen. och sen blir det värma middag och se på tv! ;D 
jag har ont i huvudet idag igen ;s fett jobbigt..
min gullegris till pojkvän var på ullared idag och jag är riktigt avensjuk! :(

nej ipren och tv lite.



puss


jag är tillbaka

efter en lite "bloggtorska".  senaste ni hörde från mig, (eller vissa av er) var i tisdags. efter jag har varit i skolan, och sen köpt en nya mascara som är jätte bra! kan kanske slänga in bild sen, om någon undrar vilken det är och en ansiktmask träffade jag anya älskling på knutan, och vi åkte hem till mig med fnitter i bussen :) väldigt kul i bussen med henne måste jag säga! ;D haha.  på kvällen spelade vi lite guitar hero (vissa behöver öva) och sen kilade vi ut. :)  när vi kom hem, kollade på vi aa. :) och sen möblera vi lite om i mitt rum med soffan´haha ;D och kollade på benjamin button :D  och somnade gott ;D
onsdagen ringde klockan 09.09 haha :D och så blekte vi mitt hår och gjorde vi oss, och gick till sationen och mötte upp danne och filip. sen gick vi inom blomster affären i bjuv,  så anya och jag fick våra handbuketter. och sen till kyrkan. rendan när vi kom en halvtimme innan var där fullt och vi fick ställa oss i ett hörn och stå upp, fast kom brevid orgeln så vi fick ngt sittplats då & då. det var hemst att se kortet på jesper och kistan under, jag kunde inte tro att det var jesper som låg i kistan. helt ärligt, kan jag inte tro det ännu. det var hemskt att se alla som var där också, kännde ju många av de, och de var helt förkrossade. begravningen var iaf jätte fint, och som sagt det var hur många folk som helst. "farvälet" tog ju sin tid. jag klarade inte av att se när jespers familj gick upp och när hans flickvän gick upp, jag var tvungen att titta ner. & att krama johnny (jesper lillebror) och försöka komma på ngt bra att säga samtidigt, var rent ut sagt omöjligt. det enda bra jag kom var "det kommer bli bra"  och jag hörde en snyft på min axel och från mitt öga ran en tår. (som kommer flera tusen under bagravningen, och självklart hade anya och jag glömt papper hemma)
efter begravning så var det frivilligt att komma in i församlingshemmet, men det kännde inte jag alls för. så anya och jag kilade hemåt. hennes pappa hämtade upp oss på bilisten och körde hem anya sen. :( sen på kvällen kilad jag hem till älsk, han tränade. och sen hade vi en mys promenad hem till mig :)  när vi väl kommit hem till mig, värmde jag soppa till oss. och vi åt och kollade fjorton suger.  tillsist somnade jag mysigt med en underbar pojkvän vid min högra sida.


idag är det torsdag och jag har varit i köket, brännde hela tungan och stack en kvin in i under armen! (Y)  great. det gjorde ont, men min lilla söta malin hon tog hand om mig ;D haha. snart ska jag fixa lite på rummet och sen göra klart mig. för ikväll blir det till ekeby och spela. :) jag orkar inte förklara nu varför, för jag är rätt slut i huvudet ;) haha.

imorgon börjar jag iaf nio (y) en timmes sovmorgon.  sen på kvällen är det ÄLSK :D  hihi.


puss

tisdag, långa tråkiga tisdag.

igår kväll låg jag och funderade vad jag egentligen gjorde under hela förra sommarlovet, jag hade ju inget jobb. men jag kan inte minnas, mer än vissa dagsutflyckter, (jag & bästavän var i gbg, mamma pappa jag mormor åkte runt någonstands, vi var på bakken) helt ärligt, är det de enda jag kan minnas ;s jag vet inte vad jag gjorde dagarna mamma och pappa jobbade. när alla andra jobbade, kan någon friska upp mitt minne?!
jag somnade helt klart för sent igår kväll. jag är trött, ögonen vill trilla ner. och det kommer de göra under danskan, fan vad jag trött på den nu.
tror ni jag pluggade till provet? nejdå, jag kollade på sex & the city och sen Navy CSI. :)  kanske lärde mig ngt därifrån. tror jag knappt och om jag gjorde det, minns jag inte.
klockan är tio i sju och jag är färdig! 
ska läsa lite tidning.



puss

godnatt elaka måndag.

jesus, vet ni vad jag kom på nyss? precis nyss, som jag hade i tanke hela skogången.
jo det är såhär; jag har samhällsprov imorgon :(  och jag giter inte läsa 20 sidor. satan och tre timme och tjugo minuter danska börjar jag med (y)  great.   dock imorgon kommer anya, jeff kommer och visa upp att han kan köra också ;D haha, ungen fick körkort idag :)  på tiden ;b 
jag vill ha min underbara pojkvän här hos mig nu, precis nu och krypa ner under täckte med honom och somnade i hans famn, gud det finns inget bättre.
nu ska jag avsluta denna elaka måndagen.



puss



Benjamin Buttons Otroliga Liv

OOOOOTROLIGT BRA FILM.
tårarna sitter kvar i ögonen, spåren efter runna tårar på kinderna är ännu fuktiga och syns klart och tydligt. ögonen är något röd sprängda. 
jag är kär, kär i filmen. åw, slutet var så himla hemskt. tårarna slutade inte att rinna.  varför ska vissa slut vara så otroligt hemska?  varför ska jag själv leva mig in i filmen så jag mår dåligt i slutet 
jag är slut på ord, jag vet inte hur jag ska förklara filmen. jag är helt tagen i den iaf. det enda jag har att säga nu är;
SE DEN FÖR BÖVLEN!

en lång måndag, sa jag elaka måndag?

efter en dag med stress i slutet, känner jag mig helt slut och färig! huvudvärken börja komma och ett varmt skum bad med min käraste och lite masage av honom, skulle inte varit något jag sagt nej till! tvärtom, var är du älskling?
efter jag kommit hem från skolan, blev det snabbt iväg till första spelninge. med hjärtat i halsen försökte jag spela, idag var ingen bra dag där nere tyckte jag. när jag kom hem vart det middag, och sen gick jag för att kolla klart benjamin buttoms otroliga liv, jag trodde inte där kunde vara så mycket kvar, men jodå, den är lång som ett helt godståg! jag ska försöka se klart den nu snart. :)
mitt i filmen kollade jag på klocka och den var tio i sex. och jag skulle vara nere och spela sex återigen. denna gången gick det bättre. :) men dock frös jag så det inte vart klokt! och sabina fårvånade mig kan man ju lungt säga ;) haha.
nu blir det film! förresten, min mp4a som jag fick i julklapp, vill inte vara med mig längre, den vägrar starta! jag blir tokig på alla dessa tekniska saker!

förresten, här är min snygging till snögubbe ;)  dock saknas han huvud nu för tiden, och har gått ner lite i kilo.



godmorgon måndag, elaka måndag

hatar måndagar. uh de är så himla jobbiga.
iaf, igår kväll när jag kollade på benjamin buttoms otroliga liv. knackade det på dörren, jag trodde det var ulrika som kom och skulle låna nya filmer, så jag låg kvar i soffan, men gick upp ställde mig i min dörr och kollade ner, och vem var det inte om min lilla söta pojkvän. :D jag blev helt förvånad att det var han :D eftersom han inte sagt att han skulle komma, mysigt och roligt med sådana överraskningar! vi mös och kollade på beck :)
han cyklade precis hem, och jag ska gå och ta på mig och göra klart håret, sen ta bussen till stan och sen till skolan. jävla gitande egentligen.
men nu får jag bli klar, så jag slipper stressa.



puss

humör? (n)

jag är banne mig inte på humör längre, jag var imose när älsk var här och vi hade dunder mysigt.  men nu har jag tappat allt, det får bli film snart. benjamin buttoms otroliga liv ( tror jag den hette, ska kolla upp det senare) 
jag slänger kanske in bilden på min snögubbe senare, om jag giter. förresten så har den tappat huvudet nu :(:( all snö tinar bort.  då är det dags att våren kommer nu, tycker jag.



puss


lördags kväll

nu har jag hunnit, baka, spelat guitar hero, sovit, och ätit. :) det blev fish and chip denna lördagen med. helt ärlig är jag trött på hämtmat nu igen.
precis fått filmen benjamin buttons otroliga liv ;D eller vad den heter. längtar eftert att se den helt ärligt. men jag tror inte jag får älskling att se den ;b haha.
nu ska jag och ta på mig, sen möta älskling kanske, eller så kommer snygging själv.  :):)




puss

en underbar morgon

jo, kan man lungt säga :) älskling och ja myste jätte mycket och det var så underbart. :):)  han har kilat hem nu :( men ikväll kommer han igen, hihi. :)
mamma och pappa är och handlar. jag ska spela lite guitar hero ;}  spelade hela kvällen igår tyckte jag, eller iaf två timmar ;] haha, tiden går snabbt.
sen när mamma och pappa kommer hem, ska jag baka bananmuffins. :D mums.  hoppas de bara blir goda. ;}

melodifestivalen ikväll, flipp eller flopp? det återstå att se.


puss

fredagskväll.

ännu en dag avklarad nästan. och ännu en dag närmare skolan, TWI.
andu marlene och lucas kom hit nu ikväll och stanna på middag :) tycker det är så himla mysigt och äta när det är fler än jag och mamma och pappa. :) älskar det.  nu ska jag kila iväg och möta älskling. :)



puss

besviken

när jag tog ut azzar för att visa den, stannade han till på trappan.. sen gick han och kissade på den... det var ju inte den reaktionen jag ville ha från honom men visst!
mamma och jag var nyss och beställde blommor till jespers begravning på onsdag. jag blev chokad när jag såg hela beställningsbunten som var till jesper. det var hur mycket som helst, hon kunde namnet och allt. jag sa bara att det var på onsdag så skrev hon när tiden, namnet och så. det är många som kommer, skönt på ett sätt.
nu., vet jag inte vad jag ska klå mig på. hmmmmmmm.



puss


snögubbis

jodå, nu är han klar! med mutter ögon. :) och den traditionell morots näsa. :)  jag är nöjd. jag lovar att jag ska försöka fånga han på bild. :)  nu ska jag nog ner och ta ett glas vatten och spela ps2, det får nog bli cars idag ;}} haha.




puss

godmorgon fredan, godmorgon underbara snö!

YES, snön ligger kvar :D och jag är som en uppspelt 3åring. haha ;b jag ska försöka hinna bygga upp en snögubbe, för min lilla hund, är rädd ;) eller var rädd för de. haha vill se hur han reagerar ;D
jag somnade rätt sent, men det gör ju inget. :) men det som gör ngt är att jag vaknade halv tio. :(  hatar de. menmen, jag ska snart ner och äta ngt, fast jag inte ens är hungrig ;s annars blir mamma sur, och bråka giter jag inte ;b 
idaf på för och efter middagen vet jag ikke vad som händer, har inte pratat med mamma ännu hon snackar i telefon med moster! ;D 
ikväll blir det älske.



puss

jesus

hahaha, tur jag har malin ibland. <3 tack för skratten ikväll fjällan ;D


iaf, jag kom nyss på mig själv sittandes och sjungande på en låt, jag inte kom på namnet, eller artisten. så jag sökte på en mening från låten. och vad kommer upp om inte en låt av the ark. hahaha. jag höll på att få spader. jag verkligen HATAR the ark, skjut de!  fan vad jag hatar mig själv ibland, hur kunde jag?!
nej nu har jag missat nvay csi's fem första minuter på!



puss

tips?

jag tror jag är glutenintolerant. haha, jesus om jag är det. fast vad kan jag veta? :D  får väl kila iväg till en doktor en dag. eller kan jag bara vara lite sjuk. vi får helt enkelt se.
det blev inget gitarrande, det blev mer flippande på msn, och lite cp sms till min bästa vän ;) haha. fast inget svar fick jag. hon ligger väl med razzrmus. vad vet jag, vad vill jag inte veta.
fem över tolv är det Navy CSI. det är roligt och det ska jag se :D
jag är ensam upp, jag älskar att vara det. :) jag ska ner och kolla läget, och sen borsta tänderna och kila ner i sängen. imorgon blir det familia, om mamma mår bättre. :) annars blir det att leka med azzar i snön, fast det blir det kanske ändå?! om den är kvar, som jag hoppas på. snälla snälla.   och på kvällen blir det snöbollskrig med älske.  jag kom på det, för det är kul, och man får ta vara på när det är snö ute ;)  och sen blir det  mys och gosa upp varmen ;D
nej, godnatt torsdag.
FÖRRESTEN! någon som kan ge mig lite enkla tips om hur man blir av med "kärlekshandtagen" utan någon jävla löpning och sånt mög haha :D 


puss

klappat och klart!

tacka gud för jag är en så kallas hamster. (en sån som sparar på saker)  för när jag satt och gjorde det med hygien (som jag kallade livsmedelskunskap) så kom jag på, jag hade detta i ettan, och började rota genom lite papper jag sparat, POF! där låg samma frågor med svar :D  så nu kan ni förstå att jag har det över ;b imorgon ska jag sätta min pappa på lite matte, det är sånt skit problem lösningar. helt onödigt! jävla matte kärring.  men iaf, har en uppgift kvar på det ena häftet, och ett häfte kvar ;b får kanske inkalla min bror också :D haha, vill iaf ha det över.
det snöar jätte mycket ut :D eller gjorde för 10 minuter sen? pappa sa det när han hade vatt ute med azzar, jag kan inte se riktigt från mitt rum när det är mörkt ute om det snöar eller inte. hah ;b 
jag ska kanske ta en runda på gitarren snart. jag får se vad jag känner för då, brukar kunna vara bra på att ändra vad jag känner för ;);)



puss

snö, underbara snö

så, har jag sett klart den boxen. slutade ju inte så som jag ville, jag ville alla i familjen skulle överleva och vara tsm, men det förstod man nästan att den inte skulle ;b haha. rätt bra ändå :) om man nu gillar sånna filmer ;)
nu vet jag inte riktigt vad jag ska klå mig på. inte alls trött, varm är jag. och snöar gör det ute :D myyyyysigt.
vill ha bebo här, vill ut och gå i den mysiga snön med honom ;$ men om den ligger kvar tills imorgon, drar jag ut han.



puss

för/efter bild.


& vilken som är för och efter bild, kan ni väl själva räkna ut.


här är mitt hemma gjorda ljusfat, måste nog lägga till ngt mer där.


såja, nu har jag gjort allt jag ska idag, tycker jag. jag har mina läxer i bak huvudet att jag borde göra, men jag giter inte. (det är min jävla matte som jag inte klara som skulle varit klart i ettan :$ och sen är det livsmedels ngt skit, suck.)  jag ska nog slänga mig i soffan och kolla lite på holocaust. nog ta av mitt smink innan. vi får se vad jag giter göra till.  min rygg vill ligga ner och vila iaf


puss

aj min ryggis

nu har mamma och jag vatt iväg, (fredriksdalhemmet, ikea, väla, citygross) och vi har lagat middag, samt pappa och jag har byggt ihop min byrå. :)  före samt efter bild kommer sen ;b   byrån var lite för hög bara. men det vänjer man sig vid. :) har även fått tag i ett fat/tallrik till mitt stora ljus. :)
nu blir det att vila ryggen, hundans vad ont jag har i den.
miss you darling


puss

skor.

från skopunkten.
jag vill ha.




det är inte klokt, tre år?

jesus, jag blir bara mer chokerad över denna värld för var dag som går, klicka.

nu har jag gjort v mig, så snart blir det av. hoppas jag.



puss

godmorgon torsdag.

jag skulle kunnat sova längre. men jag ville upp, för jag vill iväg! :D  när jag kollade ut, snöade det jätte mycket :D (happy filla)  
idag blir det;
ikea, väla, montera, göra om lite i rummet, sen vet jag inte ;b det börjar en film nio på tv iaf, som verkade helt ok! vi får se. kanske ngt mer, man vet aldrig ;}
nu blir det frukost, jag är hungrig, men inte sugen på ngt vi har hemma, hm :D haha.



puss



p.s. låt det snöa lika mycket heeeeeeeeeeela dagen. d.s.


-

jag älskat att gå in på denna sidan, skriva i mitt namn och läsa den första meningen som kommer. ibland får jag för mig att det är ett sortst "horoskop". och ibland passar, eller oftast, den första meningen in på dagen. idag blev det;  I'd walk a mile for filla.   någon komentar idag på den meningen då filla?  - nej

-

att tårar var varma visste jag inte,
men det kanske är när man är så arg att man kokar i huvudet?!
jo, så måste det vara.

presenter

åw min underbara mamma. :')   fick present idag för namnsdagen (visst får det varje gång, men som jag sa innan vi har blivit närmare)  men jag fick iaf ett mjölkchoklad, avsminkningsservetter, och en ljushållare i form av en lotus blomma. :) och min mormor hade skickat namnsdags present med posten! ;D det var ett present kort på h&m. tack mormor. :D
jag har jätte ont i magen ;/  har legat i soffan nu sen kanske sex halv sju, visst det har blivit bättre.
imorgon blir det ikea med mamma och hon ska testa ut kläder till sitt jobb, jag ska även in till h&m. :)
nu tillbaka till soffan.


puss

försening

haha, det blev lite försenat att åka till city gross alice sitter och bajar ;) men  mamma kom på att vi kan äta middag på macdonalds, jag är inte alls hungrig. men alice blev ju självklart glad.  så det får det bli.
men nu detta med att jag skulle tänka mig att spela hockey, ointresserad som jag är av det. men det är faktiskt kul att glida över isen, det är en härlig känsla ;) haha.
jag kanske ska baka tiden, och börja spela hockey, eller konståkning? ;D eller båda. haha :D 
nej  nu är hon klar.



puss

hemmaplan.

nu är vi tillbaka på hemmaplan. (nu låter jag som en sportfåne;) jag känner ännu inte mina fötter, det är en hemsk känsla att inte göra det, buuuur.  men alice lärde sig efter ett tag, men dock har jag inte det minsta roligt, någon mer skulle varit med så det blev lite firare för min del ;b men det gick. och helt ärligt! Om jag varit yngre, skulle jag mer än gärna, börjat på konståkning eller hockey.  det skulle varit riktigt kul.
nu ska jag köra ut till city gross.  skriver mer senare.



puss

@ åstorp.

nu är det dags för alice och mig att ge oss av. :)  mamma och jag ska göra fika ;d
dock känner jag inte alls för det ännu, men det kommer väl. man blir ju hela tiden "nedtryckt" eller vad man ska säga. skit samma.
jag & min mamma har blivit jätte bra vänner nu, och har inte bråkat på ett par veckor nu. :)


puss


onsdags morgon.

jag fattar inte varför jag inte sover längre när någon sover hos mig. haha. förresten en jävla natt har det vatt, fyfan. :(  tack och lov är den över.  nu är det nog snart frukost, får se om jag orkar gå ner. kommer bara bli överfallen av azzar, arh!
igår kväll innan jag låg och somnade, kollade jag på beck på danska ettan. :) jag har inget minne om att jag hade sett den alls, men jag har sett alla beck filmer ;) haha. 
fint väder ute idag också :) solen lyser och snön som ligger kvar glimmrar ;) 


jooo förresten, jag har namnsdag :) haha

puss


en tisdags kväll.

såja, nu har älskling varit här ett tag preics, vi gosa och busa som vanligt :) efter ett tag kommer mamma alice och azzar in, alice har satt rosa totte runt azars ena öra, haha ;D han var rätt söt! :) och sen hängde jag över nicklas jacka på azzar och satte på luvan ;b ni får se bild på när han har jackan på sig imorgon, jag orkar inte lägga in ikväll.
alice ligger just nu och kollade på dumbo ;b och jag har en jävla mensvärk. magknipet har blivit bättre! jag tänkte helt enkelt inte på det när älsk var här, jag tror han är min dagliga medicen :* (eller hur det stavas) 
jag ska snart in och tvätta av sminket, borsta tänderna och ta en ipren, sen kanske gå och lägga mig i sängen. eller spela ngt tills alice somnat, jag gillar inte dumbo filmen, fast jag älskar tecknade filmer. men dumbo, nej tack.




puss


komsikt.

kom på en liten komisk sak som hände hos farfar & farmor (jag sa det fel, det lät helt konstigt farmor & farfar såja)  iaf, så fick jag en peng för att jag följde med och hjälpte, så tog jag pengen i ena handen, och i farfars hand, la jag min äpple skrutt utan att tänka mig för. haha. :D  jag tyckte iaf det var kul ;)

vilket magknip ;s blir fan värre efter jag ätit också, och då kommer tanknar upp, är det något jag inte tål!?  jag hoppas att det går över snart.


puss


ännu mår man illa

nu har vi vatt iväg med farmor, sen blev det kaffe och kaka där :) så kom farfar och mats och simon dit, de hade varit och köpt säng ;b  sen blev det allivs på vägen hem, sen körde vi och hämtade alice :) och nu är hon här. hon sitter och kollar bolibompa, nu undrar kanske vissa varför inte jag är där, jo saken är den att jag ännu mår så jävla illa och har magknip att jag inte vet vad jag ska göra ;s  fyfan så jävla trött på all skit nu så det inte är sant. fan
det blir skridsko imorgon, kul men dock ser jag ändå inte fram emot det längre. sen blir det ikea med mamma på torsdag eller fredag. :) 



puss


vovvsen azzar.

åh vad mysigt väder. :D det skulle bara ha varit mera snö ute. den har försvunnet nästan över allt nu. :( tråkigt, jag älskar snö. lika så azzar! ;D vi var nyss ute och gick, och han åt snö, han drar liksom underläppen i marken och samlar upp, smaskar och sen rapar. haha ;D sen blev de två snöhundar ala azzar. rätt fina. :) haha.   azzar är så himla nyfiken ;) så fort någon går förbi ska han glo efter de, och om han hör ngt ljud ska han kolla vad det är ;b haha.
snart ska vi köra. jag mår illa men jag ställt upp ändå,  jagersnell.



puss

godmorgon tisdag.

igår kväll gick det inte för mig att uppdatera, så jag blev arh och gav upp och la mig i sängen.  jag har ännu då magknip, och i natt vaknade jag av ett jävla magknip, gjorde sju i hundans ont. Förresten igår när jag solade, hade jag självaklart stå-upp solariumet, men den sista tiden höll jag på att trilla ihop så ont jag fick, och fick ingen luft till sist, men snål som jag är, stod jag kvar, pausa en liten gång. men sen in igen. förresten, nämnde jag att jag ännu har magknip?  om inte, så har jag ännu magknip.
jag vaknade vid tjugo i elva, hade satt mobilen på elva, men det var skönt att sova ut, senaste dagarna har jag vaknat runt nio.
nu ska jag snart städa upp på rummet och så, sen in i och göra v mig, sen kila ut med vovven, sen köra med mamma & farmor till sjukhuset.
förresten, fryser inte hundarna om tassarna när de är ute och går i snön?


puss

snösnö

det har snöat hela dagen lite, ända sen jag åkte från älsklingen i morse, men vid middagen idag, så kollade jag ut, så snöade ännu. men det har inte alls lagt sig på marken ;s så jag börja fundera vart det tog vägen, menar, det var inte ens blött på marken fall det smälte. ja, jag vette fan. men nu när jag har kollat på film, holocaust disc 3, så kollade jag ut, och då har det lagt sig rätt så mycket :D mysigt.
just det, lovade pappa att kila ut med azzar. behövs väl inte så lång runda, eftersom vi gick genom bjuv fram och tillbaka innan.  får väl kila ut.
sen väcka mamma kvart i sju, och sen och sola.


puss


förresten, vad tråkiga alla är idag ;s suck.

efter en promenad

jag har ännu magknip! :( arh, det känns som om jag ätit för mycket, så jag mår illa och ska i vilken minut som helst kräka. men ikke! för mycket har jag inte ätit idag, fick i mig en macka sen tvär vägrade jag att äta, för det blev bara värre. :(   iaf, så mamma jag & azzar gick ut, vi gick till farmor och lämnade ett par byxor, och då medans jag var ute, mådde jag inte alls illa!  men nu gör jag igen. :(  jag får hoppas det försvinner när som.
det är middag om drygt 40 minuter, och det känner jag inte alls för ;s doften gör mig illamående, men jag får äta ändå, kanske bli värre annars.
ikväll är det solning och tv! familjen annorlunda, och öga mot öga. solningen bli sju, och sen börjar familjen annorlunda åtta, och mellan nio och halv tio duschar jag, sen är det öga mot öga. älskling kanske kommer ikväll. :) jag hoppas, det är så underbart att få somna med honom. :$
nu ska jag laga ett par byxor.



puss

godmorgon magknip.

somnade med magknip, vaknade med magknip.  jag vet ärligt inte var jag ska ta vägen ;s
iaf så sov jag hos älsk igår kväll, vi var ute en liten runda igår innan vi kilade hem till honom, det var mysigt väder ute igår. och efter ett tag, glömde jag att jag hade frösit precis. sen kom vi hem, och kollade på beck. och sen somnade vi.
jag vaknade först i igen, redan kvart i tio. så där låg jag, ville inte väcka älsk, så låg och kollade runder och funderade. :)
nu ska jag nog snart ner och se på tv, om där är ngt.. annars blir det väl en film. äta ska jag kanske också? jag vet inte. :(



puss

bilder från helgen


alice väntar på trolleriet :D


hugo väntade också, men han förstod inte hur kul det var riktigt ;)


så fick vi den "magiska bönan"


och den la vi i hett vatten, och pof. så fick vi olika figurer ;D


och där är alla figurer ;d


(alla blider är klick bara)



puss

lägga undan

jag kom nyss på mig själv med att ha för mycket prylar på rummet ;b haha.  jag skulle ställda ut de fyra ljushållarna jag fick av mamma igår, och de tre vaserna.. men jag fick ut ljushållarna. men vette fan vad jag ska ställa vaserna. haha :D jag får nog lägga undan ngt.. hjälp jag hatar lägga undan saker. haha, antingen ska man ha de framme eller kasta tycker jag :$ jag har på tok för mycket ljus också! haha. det är sjukt, när jag tänt alla, är det som om jag har taklampan tänd här hemma.. jag måste lägga undan lite nu, just nu..



puss

byrå

jag har inte röjt på rummet, jo jag kastade chipsen ;b haha. men jag har dock röjt på ena hyllan inne i min garderob. :) för det lutar åt hållet med att jag får byrån! men eftersom jag i den jag har nu, har fyra låder, och denna är där bara tre. så får jag ju lägga in spelen jag har i en låda, i garderoben. eftersom jag har spel i den andra garderobens hylla. ;b lite krånglit. men jag har två garderober, men vars en hylla i, och i den ena har jag bara spel, och den andra lite allt möjligt. så där blev lite mer plats. men jag lägger inte upp ngt i garderoberna förren jag har byrån hemma ;) haha.
pappa sitter och grejsar med ps1 och ps2 nu, för jag ska få 2an in i stället, och 1 ska vara där ute, och 3an är där nere ;b haha. krånligt detta med elektronik.
snart blir det middag, sen ska jag in i duschen, och sen kolla en skiva till av holocaust och sen till älsk :) 
sen imorgon ska jag sola ;b tisdag köra farmor till sjukhuset och sen hämta alice på kvällen. och på onsdagen skrikdsko, och sen sola på kvällen, och lämna hem alice. jag ska även en dag i veckan åka buss till stan med azzar. :)  vet inte bara vilken, älsk kanske vill med. och då får jag se vilka dagar han kan ;b haha. men med eller utan älsk får det bli :)  eller kanske någon annan ;b haha.
jag kom på att jag måste ha ett svart fat! och lådor som jag ska ha i min nya byrå, eftersom jag har underkläder i en, och de blandas lätt ihop, troros, bhar och ja. så jag vill ha lite mer ordning ;b får nog bli nästa månad. haha ;D
nu blogg läsning och middag.


puss



så vänta dig ingen kärlekssång från mig

självklart var där inget bra på tv ;b men det brukar det inte vara en söndags för/efter middag. så det blev film, holocaust disk 2 ;b  den är faktiskt bra. :)  det blir nog en till sen efter maten, som är en av moina favoriter, kassler med bearnaisesås ;D  mums, det är riktigt gott.
jag ska se om pappa kan sätta in ps2 på mitt rum idag, som han skulle gjort förra söndagen ;d och sen ska jag höra med mamma om jag får den byrån av henne. :)  hoppas verkligen :$
annars idag, ska jag nog alldeles strax börja rensa lite på mitt rum ;b  haha.  t.ex slänga en månads gamla chips, eller du vill ha de tillbaka älsk?
förresten, jag nog beställa blåa linser igen ;b i mars. :)


puss

söndag morgon.

godmorgon alla!
jag vaknade först av mig och älsk. haha ;D  lite konstigt ;b men det blir väl att vila en runda i eftermiddag, och sova hos älsk i natt. :) igår kväll fick jag av älsk en ask med noughat praliner, muuuums, :D dubbel lager ;) 1kg!  och rätt tung låda. och så fick jag en badros, han vill nog bada. :) och så fick jag kroppskräm, tidning att läsa, (han vill jag ska vara tyst) haha.  och massa mys. :* arh, han är underbar. 
nu blir det frukost, innan jag äter mig mätt på chokladen jag fick av mamma igår och noughat pralinerna.
jag vill se en film, men alla nya filmer har ullis lånat ;/  och är inte sugen på att se wall:E kanske ngt bra på tv nu?
knappast.
bilder kommer senare idag.
förresten, vad tyckte ni om går dagen melodifetsival? bättre var den, bättre låtar gick vidare. men inte markoolio, det tyckte jag va synd :(  dock bar inte låten speicellt bra till hundra, men jag gillar han! ja, det gör jag.


puss

lucas här nu.

såja, nu har vi vatt hos farmor & farfar. :)  och så har vi hämtat lucas, och därimellan fick jag mina presenter av mamma, nu skäms jag verkligen att jag inte köpt ngt :$ fick jätte fina hjärte ljus, och tre olika former vaser och choklad. :)  min mamma och jag har kommit bra överens på sista tiden, som om vi blivit tajtare? jag vet inte, men jag trivs.
jag har nyss rymt upp på rummet, placerat de på bordet, och så nu väntar jag på älsk! ska kasta lite tvätt och byta om till softe kläder ;}
förretsen, jag fick fish' and chip till middag från sibylla, riktigt gott :D
ojdå, nu har lucas fått ett raseri utbrott och gråter hysteriskt, jag får gå ner och se om jag kan fixa till det.



puss

det är paus

nu har alice och hugo åkt hem, ullis var och hämtade de. :)  fredrik var för bakfull om vi säger så ;);) haha.  nu ska vi bege oss till farfar som fyller år. :) 
så nu kan vi säga vi har en liten paus, lucas kommer senare. :) 
bilder från helgen, får ni imorgon! :D


puss

tandvärk

man känner sig faktiskt riktigt sleten, på det sättet är det skönt att inte lucas sover här, fast lucas är inte lika jobbig som hugo ändå, hugo ska på allt. man får springa efter honom om man vill veta var man har sina saker.
förresten så har jag fått jätte ont i tanden. för längesen "lagade" min tandläkaren en tand, som jag inte hade ont i eller ngt ;s och efter det har det isat så fort jag käkat kallt, och nu isar det när jag käkar varmt också! gör ont i hela munnen när jag biter ihop, som jag gör när jag sover och vaknar till lite snabbt. och sen kommer det perioder då det gör ont, utan att jag gjort ngt. :(  jävla mög tandläkare!
jag vill bara ha nästa vecka nu! det blir skridsko åkning, åka buss med vovvsen till hbg mest troligt, och så blir det övningsköra, och en massa mys med älsk. arh! så härligt.




puss

alla <3 dag.

ja, då var denna halvt överskattade dagen här ;) haha. men visst är den mysig. iaf i vår famil, hela mitt liv har jag fått present från mamma denna dag. undra var jag får idag. hmmm ;D och undra vad jag får av älsk.
dock har jag själv lite ångest, jag har inte köpt ngt till mamma eller pappa, fast det brukar jag inte, men det känns inte snällt. jag får fixa ngt senare, en tekning? ;D  skoja.
igår kväll var det rätt så lång tråkigt, och jag höll på att somna där nere i soffan, så jag fick göra ngt så jag piggnade till, och sen kom älskling.
natten var väl bra, förutom att jag kissa hur mycket som helst ;s fast jag inte drukit mycket dagen innan, ;s vid tjugo över sju var det dags att gå på toa igen, och då var alic också vaken, så hon var på väg upp med mig, men det fick bli "nej, alla andra sover!" så hon låg kvar, och jag somnade om. dock vaknade jag flera gånger denna morgon, av skrik, springandes i trappan, gråt ja jag är glad jag inte har små syskon! haha.
lucas kommer ikväll, men han sover inte här, lite synd. :( han är en rolig krabat ;D  haha. 
alice kommer på lovet och sover en natt själv, utan hugo och det må jag säga blir skönt. fast alice har kommit i den "varför, vad är det" ja den jobbiga åldern jag berättade om igår ;)
ikväll blir det pizza, och håll i er! jag är inte ett skit sugen.. mår illa bara jag tänker på det ;s örk. får se vad det blir.
nu har jag precis haft ansiktsmask och duschat och smörjt in mig, samt målat tånaglarna. nu ska jag ner till alice ett tag.


puss


jobbiga åldern

alice har kommit in i den jobbiga åldern nu, "vad är det? vad betyder det? varför gör du så?"  jag håller på att bli tokig. plus att jag är riktigt trött. vill bara sova. :(  om inte älskling skulle kommit , skulle jag mest troligt redan legat och sovit gott. fast klockan är så lite som den är! jag vet inte, börjar bli trött tidigt varje kväll nu förtiden, har inte samma fart i mig längre, haha känns som om jag är närmare 50+ än 18. :) 
nu ska jag bädda till alice och hugo. sen vänta in älskling i min säng.


puss

be in the clouds

imorse var det ljust ute, kanske det har varit ett par dagar nu? jag minns inte, men när jag tog bussen i morse, tjugo över sju. var det ljust ute, och solen höll på att gå upp. det var mysigt. och jag blev lite chokad. klockan var ju bara som sagt tjugo över sju! :) 
jag är så trött på att laga mat ;s arh, jag giter det inte. så jävla drygt. haha.
& förresten så fryser jag idag igen.


puss

underhållaren.

den filmen hade jag redan sett, den heter basketball. ;b   så när jag kännde mig jätte trött, stängde jag av, kollade på tv, och somnade. vaknade efter dryga timme en och halv timme, fem minuter senare ringer älskling. :)  
jo förresten, igår kväll hade jag blivit av med min mobil, så ringde jag den, så hörde jag den var i badrummet, men jag hittade den inte någonstands!  så ringde igen, och stod i badrummet. då visar det sig att den låg i en tröja som jag hade slängt i tvättkorgen :D haha. 
skolan idag gick bra, brände mig en gång på lilfingret, och sen stänkte 180 graders olja upp på handleden, och det gjorde svinigt ont må jag lova, har en röd pluppd är nu :(  ska visa den för älskling ikväll, så han kan tycka synd om mig.
men mer än den oturen hade jag inte idag, fredagen den trettonde, dock kommer det ju en fredagen den trettonde om en månad, och då är jag kvar i köket! 
bussen hem var rolig, jag jonna martin hade rätt skoj, det var nog jag som stod för den mesta underhållningen. jag är rätt rolig.
om cirka femton minuter kommer alice och hugo. :)  måste äta upp chokladet innan de är här ;) haha.


puss


en lugn torsdags kväll.

jag kröp aldrig ner, jag satt mig och kollade på tv. :)  snart kommer mamma och pappa hem med hårspray & choklad till mig. så ska jag ta två mackor, och varmboy och då chokladen och kolla på någon film! ;D  basket daires eller hur det stavas tror jag det blir! ;D 
imorgon är det då fredagen den 13, och JAG är i KÖKET. haha. undra hur det ska gå ;s jag brukar ha otur annars i köket. jag kanske ska stanna hemma?! nej, synd om malin ;)
nu kom mamma och pappa :D




puss


begravning 25 .. <3

brinnande däck

idag slutade vi också redan ett ;D   fett skönt. dock imorgon är det öppet. skit.
jag har skit ont i huvudet ;s arh.. jag som skulle sola ikväll.. jag ska sola om jag inte har ont i huvudet. förresten, sb12 har någon smakat det? fyfan säger jag bara. haha :D  äckligt.. och smaken sitter kvar. fyför.
imorse när jag vänta på bussen, körde den första förbi, för den var självklart full! så stannar då den andra, och där var inte speciellt mycket. så jag hoppade på, satte mig nästan längst bak. innan välas första minu rondell, hade den första bussen stannat, så stannade vår bakom, och brevid våra bussar, med hälften på den första och resten på den andra, ställde sig en 506a. och alla som hade varit på den första bussen, fyllde vår buss samt 506. det blev trångt. och jag fick hoppa in ett snäpp, eftersom jag alltid sitter på den yttersta. för det är skönast.  jo, den första buss däck hade börjat brinna, därför de fick kila av ;b haha. 
jag måste köpa tuggumi och hårspray, satan. får följa med pappa ut.
nu ska jag krypa ner och värma mig.


puss

skänker en tanke

det blev inget ps3 spel, för vi säger min pojkvän saknade redan mig så mycket att han verkligen ville jag skulle komma dit, och bara skrev en massa gulliga saker som fick mig att flyga dit direkt.  men iaf, imorgon ska jag banne mig spela det!! haha. i just skrivande stund (som jag fått av anya tror jag? ) om fem minuter, ska jag se på tv! film på 6an!  kiss kiss bang bang  heter den. :) hoppas den är bra. dock är jag jätte trött idag! så det kommer bli skönt att komma i säng i tid. för jag ska bara ta av sminket, borsta håret, borsta tänderna, på det lilla kommer jag bli pigg, satan!
nej nu får jag banne mig skynda mig.



puss

bild; jag



förresten, vad är det med alla människor!?
alla är ju för fan annorlunda ..

has to fill the silence

http://www.youtube.com/watch?v=zx8nHUBEzRg

http://www.youtube.com/watch?v=_RHjHxhU5II  
http://www.youtube.com/watch?v=gjYIwn9sTaU&feature=related

låtarna blir fler, och videona till dig.


nu har jag varit duktig och städat upp. har även hunnit ätit middag. mmhm ;D Haha.
nu ska jag ner och spela ps3, pappa fick hem råttatouille idag :$ haha nörd.



puss


du lurade mig

idag var jespers dödsannons i tidningen, det är nu man förstår att han verkligen är borta.


okej, det snöa imorse när jag gick till bussen, och snöde hela dagen i stan. och snö är där i stan på gräsplättarna! men när jag kommer till lilla bjuv, någon snö?! nehe, klart där inte är. skit alltså!! iaf, dagen gick bra. och jag fick än en gång göra min underbara korv stroganoff. jag är så bra på det, enligt mig själv. och det blev en tidig dag, redan ett! sålänge vi inte har  gäster, så blir det tidigt, dock har vi gäster på fredag redan. :( 
nu ska jag ta tag i röran på rummet, som jag aldrig orkade göra igår kväll.



puss


SNÖ!?

det snöar lite, jätte lite.  hoppas det är över snöat imorgon när jag vaknar. :D haha, det är det första jag ska kolla. :)
just nu i skrivandes stund, rör sig min pil från musen på data skärmen av sig själv, det är rätt läskigt att se på ;s haha.  älskling har vatt här, och vi har jätte mysig stund :D helt underbart. dock är här mega stökigt, lönt jag städade innan? ;S nej. haha. :D men jag ska krypa ner i min säng nu. :)  och smsa litta till älskling.



puss

snö.

jag blir så arg på människor, som låsas känna folk de inte gör, och är "jätte" ledsena.  arh fyfan.


har sett filmen nu, den borde faktiskt ses ;b  jätte bra. :)  nu blir det att städa upp på rummet, och senare kommer nog älskling. mys. :*
imorgon är det tillbaka med klassen i varmkök, yay.

förresten, har hört det ska bli snö idag / natt.  hoppashoppas :D


puss

nickande tisdags lektion.

idag har jag vatt trött ungefär hela dagen.. fyfan! och frösit har jag ;S sjukt kallt ute.. på samhälls lekitonen, höll jag på att somna och kände hur jag hela tiden nickade till, och kände även niklas (läraren) brinnande ögon på mig. haha. så jag satt och ändra mig på stolen hela tiden, för att hålla mig något så vaken. på bussen på väg ner till knutan, blev jag pigg igen. och jag malin mikaela martin danne becka, hade rätt skoj. sen fick jag malins äppel att tugga på, och när martin och jag satt på bussen hem, satte jag en äpple bit mellan tänderna, och jag blev tosig! den försvann för helvete aldrig, men till sist gjorde den, och då blev jag lättad ;b haha.
bussen  blev som vanligt full, som den blir varje gång vid tre redan på lassarettet, fattar inte varför de inte sätter in en till buss. som de hade innan. jävla skånetrafiken. 
jag ska snart smuggla upp lite choklad, och kolla på filmen som jag började på igår eftermiddag, skulle ju kolla klart den igår kväll, men jag ville inte gå upp från min sköna säng :$ det var så kallt i mitt rum igår. så det får bli nu. :)
igår kväll fick jag även ett glatt sms, av emmah <3 arh syster.



puss

bild alice

en riktigt fin sommarbild på alice på stranden.
jag längtar efter sommaren.



godnatt måndag.

varför skulle man inte få välja ut fem personer, och göra ngt hemskt med de, lås in eller ha ihjäl.. jag vet vilka jag skulle valt.  fråga inte

jag är inte trött om kvällarna längre ;s sjukt.. för en vecka sen var jag sten trött. jag vill vara trött. :(   tv om en halv timme, om det inte är ngt intressant på öga mot öga idag, vilket de inte var förra veckan, blir det filmen direkt.
min msn kluddar, någon mers msn som håller på? eller det är väl bara min haha.
imorgon blir det skola, sen på kvällen ska jag försöka få in att cykla ner och sola.
och just det, måste snacka med mig bror om han vill hjälpa mig med matten. :(  mög matte, mög matte lä



puss

du, mig lurar du inte.

jag började kolla på filmen drillbit taylor, budget bodyguard. :) den är faktiskt jätte roligt! ;D  owen wilson spelar huvudrollen. men arh, jag stör mig alltid lika mycket på hans näsa.  ;b den ser platt ut framifrån. ska se resten efter öga mot öga. :)  innan dess blir det familjen annorlunda. :) 
jag har så ont i huvudet idag ;s  och 3h 20 minuter danska imorgon! fatta vad drygt. jesus..

Förresten så har jag fått låten "zilla & totte - vaggvisan" på huvudet. haha ;D



puss


anya snorfis, jag saknar dig


måndag, tråkiga måndag

nu är jag hemma efter en lugn dag på skolan. :) vi fick sluta 45 minúter innan, jippi. :) jag ville hinna med bussen, så jag stegade iväg, hade 10 minuter på mig, efter ett tag kom martin springandes bakom mig, och ville följa min ide. haha :D men vi missade bussen, så det var bara sätta sig på tåget, tur har man en underbar mamma som kom och hämtade mig :$ 
annelie är sjuk idag, så det blir ingen spelning med henne, dock orkestern ikväll! snart är det nog middag luktar det som, sen ska jag se film. :)


puss



http://www.youtube.com/watch?v=0z85xhaUUOQ
guran's vidoe. vila i frid

stå upp!

ja, nu har jag varit där.  been there, done that, kan man säga ;)   nej, men jag tyckte det var bra, och jag blev inte så trött i benen som jag trodde jag skulle bli. och när jag kollade in, trodde jag att jag skulle få cell skräck, men den var inte så liten som den såg ut ändå :)  och sen var där handtag man kunde hålla i  ;)  dock blev jag yr i slutet, och det kännde som om hela solariumet gunga. haha ;D 
snart ska jag in i duschen, sen lägga mig i sängen. :) 



puss

martin svensson

dagen gick undan med sims spelande, skriva in filmer, äta middag, och ett chokande besked. 
trodde jag faktiskt aldrig, inte den jesper jag kände skulle göra det.. men ändå, vi kände inte varandra längre..  iaf, vila i frid jesper.

förresten, så skrev oliwia om martin svensson. och undra om någon kom ihåg honom. jag gör var jag ju tvungen att göra. för jag minns honom ;b   han var min idol när jag var liten ;b haha. förresten så kom jag att tänka på honom igår när älsk och jag kollade melodifestivalen, för scotts låt, påminde om en martin svensson låt ;b 

iaf, nu ska jag cykla ner och sola, stå solarium. se om den är  bättre som alla säger! får hoppas ;b



puss

bilder; kalas.


en hejdå puss till bebis.


charm trollet lucas


pussa min flickor!
solstrålen hugo


prinsessan alice tjurade över maten


hannah montana kom.


lucas kom tillbaka och cosade med chabo.


(alla bilder är klick bara)

söndag, heliga söndag.

idag är det söndga, ångest söndag? njaa inte direkt, ända problemet jag har är sommarjobb ;s måste verkligen fixa ett i år, förra året blev rätt tråkigt när alla jobba, och jag gick hemma.  men det ordnar väl sig.
igår kväll kollade som sagt älsk & jag på melodifestivalen, och visst är man besviken på starten! herregud.  får vi hopps det blir bättre.. annars får nog jag vara med nästa år. 
idag vet jag inte vad jag ska göra. 



puss




mina fina tekakor jag gjorde igår, mums.

lördag kväll

det blev då film, med ny bakade tekakor, just buried hette filmen. och den var helt okej! :)  förresten så kom mamma och pappa hem när jag stod och bredde mina tekakor, nog tajming de hade ;) haha, så de tog också. sen efter filmen var slut, gick jag upp på mitt rum och somnade, innan dess tittade jag på lipstick jungel! det är bra tycker jag ;D 
snart kommer älskling. och jag ska fixa lite mys.



puss


ibland kan jag.

jesus vad jag har vatt effektiv! 
jag har lagt in en tvätt i maskinen och satt igång, tagit ner tvätt och lagt in i garderoberna. städat upp på mitt rum, och gått ut med sopor, och diskat har jag, och torkat! nu ska mina bullar plattsa till tekakor, sen jäsa i 30-35 minuter. och sen ugnen, och sen  blir det "frukost". 
en rätt lång dragen frukost.
men ack vad jag känner mig duktig. ;)

puss

lördag.

igår kväll efter jag kommit hem, som var vid tio, stanna jag hemma och fick upp värmen, det blev riktigt kallt för min del på slutet hos ullis, men det var mysigt där. :)  sen när värmen hade kommit något, så cyklade jag hem till älsk, och somnade där. :)
han körde nyss hem mig. och nu hade jag tänkt baka bullar :D sen äta frukost och se på film! ;D
ikväll blir det; pojkvän, lösgodis, melodifestivalen, kan det blir bättre? <3


puss

dagens köp!



koftan; h&m - 198:-
tshirt; only - 179,90 :-

mmmums, jag gillar de

nu ska jag se om jag kan fixa till min mors hår.



puss

bolt

har nyss sett den :D åw den var så himla söt, och bra. dock hade den några minuter då den var tråkig, det var då de spelade in filmerna tyckte jag ;b men annars är den väl godkänd!
höll på att somna, och när jag väl hade tänkt att jag lika bra kunde somna, blev jag pigg ;b 
jag fryser så förbannat mycket, och tanken på att vi ska till ullis ikväll, (de bor i dubbelhus, vill säga att i ena delen av husen bor ingen, så där är svin kallt.) gör mig ännu mer frösen.
nu ska jag fixa lite på rummet, städa vill säga.



puss

fredag, im in love

nu är det fredag, och jag är så himla lycklig över att praktiken är över! och att jag har min pojkvän. arh. tusan vad jag spricker av glädje snart!
kom till skolan med malin vid kvart i tio. :) och sen åkte hon med mig till väla. öpte en koft och en tshirt, slänger in en bild senare.
för nu ska jag gå ner och kolla BOLT. :D  och mamma kommer snart hem med kaka till kaffet. :) 



puss

efter en tids vila.

jag somnade, gott också måste jag medge. dock drömmde jag en mardröm, som utspelades på praktikplatsen. det var hemskt, och jag var glad när jag vaknade. den var faktiskt riktigt rälig, orkar inte gå in på den. kanske om det kommer en efterfråga. ;b haha. men det tror jag inte ;)
iaf, jag vaknade vid kvart i sex, och det var in i duschen direkt. och sen kom älskling. :) han sitter och kollar på tv nu. han ska se hockey :(  sen ska vi se bolt ;D haha. men kan hoppas att hockeyn suger, så han inte vill se den ;b




puss

wihu, över.

nu är praktiken över, jag har aldrig trott denna dag skulle komma, men ack vad skönt :D haha. jag fick faktiskt en riktigt snygg och bra kockkniv av de! 

men som sagt, skönt att vara hemma, och ha det ur vägen :)  snart ska jag slänga mig och vila ett slag, och sen blir det att gå och sola, och möta älsk. :)
imorse när jag öppnade dörren och gick ut, så snöade det riktigt mycket, jätte mysigt :D och glad blev jag. det är ju bara för jävla synd att det inte får ligga kvar.
nej nu får jag sudda och skriva om hela tiden, jag är faktiskt trött.



puss

sista dagen ..

idag är det då sista dagen, jesus vad skönt det känns! bara en dag kvar att gå igenom, en. och den vara i drygt 6½ timmar.  jag är klar i tid idag, så jag har hunnit läsa mina bloggar jag ska, kollat bdb och nu också bloggat! och snart är det frukost.
jag somnade aldrig igår kväll, det tog tid må jag säga. och hungrig var jag igår kväll, men åt gjorde jag aldrig. jag la mig mest och störde mig på det mesta.
nej nu kilar jag.



puss

godnatt onsdag

det blev aldrig film ;b jag get inte. men jag förstår inte vad som är jobbigt, haha :D jag får banne mig tvinga älsk att se med mig imorgon! sådeså, och så får vi kolla i helgen, så jag kan lägga undan filmerna jag har framme, för de filmerna jag själv inte sett, låter jag ligga framme så jag ska se de, ;)  lite tvångstanke, att jag MÅSTE se. haha :D
men jag fixa de sista filmerna! och nu är där inga kvar! ;b sen har jag laddat ner lite skivor, zilla & totte, och Alvin & the Chipmunks  ;) haha.  så har jag då fullt på mp4an. ;b  så den är ladda för imorgon. :)
nio blir det efterlyst, och efter det, (om jag är vaken)  blir det sista chansen tror jag det hette, det är 500kg människor sista chans i livet, eller ngt ;b

så nu loggar jag. :)
imorgon är det sista praktik dagen WIIIIHU.



puss

dagens köp



Jeans; h&m - 398:-
Lösnagalar; h&m - 49,50:- (hms egna märke)
svampgrej som man har när man kletar på brunkräm; h&m - 19,50:-
Armband; glitter - 89,50:-
Pärlöronhänge; glitter - 64,90:-
Ljus; hemtex - 69:-

det var det på bilen, men det blev fyra ansiktsmaskar som jag glömde lägga till! ;D
jag är nöjd.  fått allt för bra pris dessutom tycker jag! ;D

nu blir det citygross med pappa.



puss

snöigt

lägger in bild senare på vad jág köpte idag!
nu blir det snart middag och sen vila och se på film. undra vilken bara, om jag ens giter. jo men annars vet jag inte vad jag ska göra. ;s haha. 
gått bra idag, blev dock inte så mycket som i kläd väg som jag tänkte mig, men ska ut på fredag igen efter skolan en snabbis kanske, om jag giter ,b
utvecklingssamtalet gick bra! inget att klaga på, förutom att jag visst inte hade gjort ngt ;s sega biffen eller vad han snacka om :D haha, så fick något papper att kladda på som ska va klart efter lovet, vilket är gott om tid, men kanske ändå skulle göra det nu snart. så det är gjort. förresten så hade jag bara 20 timmars frånvaro, och för ett år sen hade jag 96, lite förbättring där ;}
förresten så har det snöat idag ;D rätt mycket då och då.


puss

onsdag.

det ringde i morse, och ringde och ringde, jag var precis på väg upp, när de la på. tokig blev jag! men jag somnade om. och vaknade när mamma prata (läs skrek) i telefonen. men det var iaf från fredriks jobb de hade ringt, och visste inte var han var, men han låg hemma på soffan och hade ont i magen den stackarn. ;b

nu har jag precis gjort helt klar mig, och är redo, men mamma segar vid den andra datan! arh, vill iväg nununu. :D  ni får självklart bild på det jag hittat, fall jag nu hittar.
sen blir det utvecklingssamtal.



puss

my life would suck without you

ny favorit låt, galet bra är den! my life would suck without you med kelly clarkson.

aa har jag sett nu också, galet spännande det slutade. nu vill man snabb spola fram en vecka, minus en timme. jag känner mig faktiskt trött i kroppen för att inte ha gjort så gott som inget idag. egentligen när jag är hemma från skolan, (dock var vi lediga idag, och igår var jag hemma) så burkar jag alltid ha fullt upp. men det kan vatt för det nyss vatt helg, och så. ja, det har iaf inte varit kul att va hemma dess två dagarna. lugnt och skönt, men inget vidare. haha.
nej, det blir nog snart sängen och tv.


puss


bubbel shoter.

har ni testat detta spelet? bubbel shoter, om inte, klicka här. men måste bara säga att det är riktigt beroende framkallande ;b  har suttit och spelat det nu ett tag ;b haha.
och nu har jag lite ont i magen, och bara väntar på att aa ska börja, undra om där går något bra på tv innan. får nästan hoppas. :)

och dess små flugorna, bananflugorna, jag fattar inte var de kommer ifrån! de kommer alltid till min data skärm ,eller så är det en och samma hela tiden. håller på att bli tokig på de små jävlarna!



puss

bild, azzar

har vatt ensam i drygt två timmar nu. jag vet inte vad jag ska klå mig pååååå. satan vad jag är uttråkad nu ;s
har inget lust för ngt iheller.
iaf, har jag lagt in bilden på azzar i en stol, men mamma under.





rullande bil.

nu är det så, att varje dag, utom lördag. kommer vår äldsta katt hem, för den går bara ute, men iaf! den kommer varje dag klockan fyra! och ska äta middag med oss. vi har sen den varit liten, låtit den äta middag med oss, på köksbordet, den har sin plats, och vi andra våran.
men hur kan den, varje dag komma fyra hem? idag åt vi ett tag innan fyra, men två minuter i fyra, satt katten utan för fönstret, och ville in och ha middag ;b
det är rätt imponerande, att den kan tiden! och det är både under sommar halvåret, och vinter halvåret.
katter kommer aldrig sluta imponera på mig ;D



innan när pappa hade backat upp framför garaget, för att byta en baklampa. så står mamma och jag i köket och kolla på honom när han ska börja, så vänder han ryggen mot, så börjar bilen rulla ner mot vägen :D hahaha, och vi ställer oss och baknar på fönstret och pekar. men han bara glor på oss som om vi är tröga, men så kollar han mot bilen, hahaha :D och fick börja springa :D det var rätt kul att se,  ;}

kläderkläderkläder

sitter inne och kollar på ginas hemsidan, och innan dess var jag på hm's! detta får bli en månad av klädinköp! herregud, sitter halvt och dreglar. jag tycker de har fått in riktigt fina kläder! bara hoppas det är lika fina i affären i morgon, jag är laddad så jag nästan går sönder :D


förresten så funkar min skräm nu, jag startade om datan, och WIPS, så funkaden. (happy filla) 

dock vet jag inte ännu vad jag ska klå mig på. rätt rastlös.. vänta.. sims! :D haha, HERRÅ.




puss


tisdag.

det blev ikke familia idag, för mamma skulle iväg med marlene på ultraljud. snart är den lille här, gud vad jag längtar :D ska bli mysigt med en riktigt liten bebis igen, som man kan gosa med, och hålla i famnen, de andra vill ju inte ;b ibland vill alice lite mer än de andra ;b men hugo och lucas är det full fart på ;b så det går ikke! haha.
iaf, så kom älskling igår ngt efter nio. :) när pappa och jag höll på med hans dvd hyllor. :) ser mycket bättre ut nu, när jag fick mig lagt i ;) haha. 
sen kollade jag och älsk på öga mot öga och myste, sen somnade vi vid halv ett, eller iaf jag ;D
vi vaknade i morse av min lilla feta hund som skällde, för marlene kom. (förresten har jag två bilder på honom på min kamera, som jag tog nyss när han satt hos mamma, lägger in de senare)   och vi kilade upp, duschade och kollade klart en film, polisen i strömstad: polisen som vägrade ge upp. heter den ;b  riktigt gammal film.

min datorskärm vill inte starta, suck.. den lyser bara så som när skärmsläckaren har gått igång, om ni förstår vad jag menar. får be pappa glo på det när han kommer hem. så det blir inga bilder förren ikväll, och antaligen inte mer uppdateringar förren dess iheller. dock vet jag inte vad jag ska göra nu ;s känner mig sugen på sims! haha, men min skräm går inte. jag ska in och trixa lite, och se om jag får igång den.



idag har jag och älskling 20 underbara månader. grattis till oss! ;D snart två år. tiden bara rinner iväg. känns som om det blev vi förra månaden eller ngt ;b



puss

1, 2, 3 &&& 4

jag har fått en rakarns hosta, hemsk är den banne mig!
jag är också rastlös just nu, tv om 6 minuter dock!
och för den tredje, är jag sugen på ngt. men inte hungrig. och om jag äter när jag inte är hungrig, får jag ångest. 
&&&& jag fryyyyyser.


jag vill till familia imorgon, MAMMA.

puss

"musiklärare"

nu har jag spelat klart första omgången, och det gick jätte bra! annelie frågade också om jag ville hjälpa henne på öppet hus, ( det är folk som kommer och vill börja spela, som testar på olika instrumet) och eftersom annelie har tre instrumet, blir det jobbigt för henne själv. så fråga hon om jag kunde :) och visst kunde jag! ;D 
nu ska jag ställa in disken, sen köra till alice och de. :) istället för att ringa. :)  sen blir det ner och spela sista gången, sen kommer mitt hjärta.



puss

våren, kom hit nu.

det blev ändå att jag kollade på film, förintelsen heter den på svenska, men minns inte det andra namnet på icke svenska ;) haha. pappa börjde kolla på den i fredags om jag inte har fel för mig, visste inte ens vi hade den. så jag nappa direkt idag. :) så nu kan pappa och jag kolla tillsammans, eftersom han sa han hade sett hela första skivan, men det tvekar jag på ;} 
nu ska jag ta på mig, och sen kila ut med azzar. det blåser idag, men solen skiner, och om man kollar ut, kan man tro det är 10 grader ut, dock ligger det på 0.
jag vill verkligen ha vår nu, det är så mysigt med vår. åh.


puss

shoppning.

det blev aldrig att jag såg film, kände att jag inte orkade! nu har jag nyss duschat, och sittet med ansiktsmask. jag var sne tänkt idag, så kom på ansiktksmasken efter jag duschat.  måste köpa nya, mamma och jag ska nog till väla på onsdag, jag kanske ska dit ut imorgon, vi får se hur jag giter. men jag vill verkligen ut och shoppa. :D haha. känner en stor dragning ut och slänga bort pengar.
förresten så glömde jag ringa stackars alice igår. :( så får ringa henne idag.

min tumme är helt blodig där nu. :( alltså under skinnet. ser ut som om man klämmt. ska försöka ta en bra bild på den. nu ska jag ner och läsa tidningen.



puss

måndag.

idag är det måndag, och jag sitter i morgonrock. ingen skola nej. skönt egentligen ;b och ni minns väl hur min vecka ser ut? ;D wihu.  iaf, jag vaknade redan halv åtta av att mamma kom hem imorse. och kunde banne mig inte somna om. så nu vid kvart över åtta, kilade jag upp :) jag är inte sugen på frukost, så det blir det inte. kanske ta en film och slänga mig där nere och glo på, mmhm. det blir nog så. :)
jag vill sola också! men det får bli imorgon eller ngt istället. idag giter jag faktiskt inte.  och förresten ser jag mega brun ut här jag sitter nu ;)  haha.

idag blir det bara spelning x2.


puss


beck, holiday?

det blev aldrig att jag såg the game plan.  nu står det mellan beck -skarpt läge och holiday 21,00 och jag vet inte vilken. tror antaligen det blir beck, eftersom jag mår illa och mest troligt kommer somna, så är det bättre jag somnar till något jag sett förr, annars blir jag bara sur att jag missat haha ;D
nu ska jag snyta mig, sen borsta tänderna.



puss

dags för ny film.

nej, idag går det inget bra på tv. imorgon är det dock öga mot öga igen! som jag ska se! ;D och på tisdag, aa :D  men har iaf sett madagascar två nu. jag gillar den ;D haha. men undra om inte ettan är bättre ändå!
nu hade jag tänkt se the game plan, det är någon komedi.

min tumme ser helt blå ut där jag har skurit mig :( får hoppas det bara är blod som är under det gamla skinet, hud flörpen ni minns? ;)

och jag har hela tiden lock för mitt vänstra öra, och får då och då på det högra med, så jag sitter och försöker gäspa bort det eller vad man ska säga. och när det väl förvinner, vilken lättnad. men jag mår mycket bättre! och har nog bara lite feber kvar, men är otroligt förkyld ändå,så stannar som sagt hemma imorgon!
nu försvann båda locken för öronen förresten!


puss

bebis azzar

jag blir alltid lika förvånad över att han faktiskt varit så liten.
åh, men jag minns det så väl, man kunde lyft upp honom och gosa i timtal.





rosa byrå.

nu har jag lagt in en massa nya filmer, både till mig och pappa. :) och nu ska jag se madagascar 2 ! ;D   sen har jag några till filmer jag ska se, blir antagligen en till senare ikväll.  blir nog inte iheller skola i morgon.

mamma sa till mig igår, att jag kanske skulle få en ny byrå av de! ;D en ljusrosa. :) vi såg den på ikea i torsdags, och då sa jag att jag ville ha den. för mamma ville ha den vita byrån jag har nu, ute i tv rummet istället. för min är stadigare och så ;b så hoppas bara det blir nu :$


nu ska jag först ringa alice också!  och sen ta jordnötsringarna, som jag aldrig åt igår, och sen ta en drick youghurt, och titta på filmen!



puss


söndag, sjuk.

fyfan. :( jag har vaknat ungefär hela natten. och gått upp och ner, och vatt rädd att jag väckt älskling när jag hoppat runt, men hade visst bara väckt honom en gång av alla tusen, rätt skönt!  en stunden har jag frusit andra svettas, och vissa bara hostat och snörvlat. :( älsk gick hem vid tio. :( och jag somnade om igen, och mamma kom och väckte mig vid kvart över tre, och då det var middag. och innan dess hade jag sovit från 10 och tills mamma väckt mig, men samma nu, svettas frysa, hosta och snörvla. :(  och ont i hela kroppen har jag. antaligen feber.

alice hade ringt innan när jag sov, och velat prata med mig. så jag får väl ringa henne ikväll.

jag vet inte vad jag ska göra, har riktigt tråkigt. och svettas gör jag nu .. får väl bli en film eller ngt.



puss

RSS 2.0