fortsättning torsdag.

jag mötte älsk på netto, och vi gick in. svalt och skönt, men de hade inte det jag sökta. så älsk bjöd på glass och köpte en dricka till sig. sen cyklade vi mot slingan, och gick ner mot vege å och satte oss i skuggan och hade mys. :) gräset var lite stickigt och där va en del djur, både med och utan vingar! sen cyklade vi hem mot honom, spelade chicago. :) sen blev det jobb för han, och hem för mig. och jag körde med pappa och kasta skit och tippa och sen allivs. :) nu blir det rätt lugnt, som vanligt. men iaf, sex and the city i natt självklart! ;D men funderar på att gå ut i solen och sätta mig och läsa, men det orkar jag nog inte, har ont i magen, sims2 kanske?! javisst.  haha, uppdaterar senare.


godmorgon torsdag.

ingen strand idag nej. :) men älsk och jag ska strax ut och cykla. :)
iaf, han ringde och väckte mig vid tio över elva. hasa mig upp, och åt frukost, gjorde v mig och gick ut snabbis med azzar, på 40 minuter, grattis till mig. :) nej, men nu ska jag bege mig, ska inom netto också. :) uppdaterar när jag kommer hem.

slut på onsdag.

ja, nu är det torsdag. och jag ska gå och lägga mig. :) det ska bli skönt. ren bäddad säng och allt. :) mys, skulle dock vatt tusen gånger bättre med älsk i. men han sliter och hittar på ramsor. :$ haha. aww.  nej, men i morgon blir det att vi ses ändå. :) och det är ändå 12, mindre.
iaf, kevin kom till mig ikväll, och vi spelade chicagi, skiit kul :D älskling lärde mig det innan, och jag vann över honom ;D och nu vann jag över kevin två gånger också. haha, riktigt kul. :)  sen kollade kevin och jag på sex and the city såklart! men nu, ska jag logga ut och sova.
hur har er dag varit?
puss.



bild innan utgången i fredags med bästa vän. :)

horoskop

Vågen 24/9-23/10

Din onsdag blir både bra och dålig. Det händer mest roliga saker, ändå trivs du inte riktigt. Lite stressigt.


onsdag.

nu är jag hemma, efter en underbar kväll/natt/dag hos älskling. :) när jag kom igår kväll, fick man daim tårta, mums. sen blev det tv, och sen kom sex and the city, LOVLEY! :D  sen i morse, väckte han mig med frukost på sängen, vilkte jag alltid får, man brukar annars va vaken, men han väckte mig, och det var underbart :D sen efter vi ätit och så, gick vi ut en runda i det fina vädret. :) och satte oss en äng och mös. :) sen gick vi hem, och då blev det lite mellanmål, och kortspel. :)
han är världens gulligaste, är så glad jag har honom. :)
iaf, nu blir det snart middag hemma, och sen vet jag inte. ta det lungt antar jag. men ikväll ska jag kolla på film. dock vet jag ännu inte vilken. joförresten, igår kväll försökte älsk och jag se en film, 23 weeks later, men hans data bara la av hela tiden! :(  iaf, tillbaka till nu. sen blir det en skön dusch, och sen sova. :) och i morgon blir det förhoppningsvis stranden med älsk, och hans bror och hans tjej och älsk hund, kenny, och han brors hund, nemo, :) ska bli mys. men uppdaterar senare självfallet. :)

fortsättning tisdag.

nu har jag kommit hem, och brun har jag blivit!  dock lite mer röd än sålänge, det var kul idag. :)  dock har jag kommit på att jag leker för mycket i sanden. haha. :D  iaf, vi missa bussen hem, så vi fick ta tåget, och då får jag gå så långt. :( så ja, jag gick och gick och gick med min klännings, som bikinin hade blötat ner. men hem kom jag, och nu väntar jag på att potatisen ska komma upp i kok, så jag kanbörja steka fiskpinnarna, så jag kan börjta äta! haaa, hungrig som en varg! :)   och sen när jag ätit och duschat och så, ska jag hem till nicklas.  :) 

tisdags eftermiddag,

och idag bär det av till stranden! med bästa vän så klart, sen är där nog några billesholmare på! :)  det ska bli skönt att få svalka av sig, riktigt nice!   förövrigt vaknade jag upp brevid älsk, mys. :) 
nej, nu ska jag ta på mig och göra klart för stranden, så uppdaterar jag när jag kommer hem gurkor. :*

klart.

nuså har jag faktiskt städat hela mitt rum. plocka upp allt från golvet, nybädda sängen efter anyas och min helg i den ;}  HEHE. och sen städade jag upp i garderoben, också efter anya och mig, eller mest mig, för jag inte hitta kläder i lördags! så, nu är här snyggt och fint också. :) men jag förstår inte, alltid när jag dammsugat golvet, och ställt ut den, så ser jag alltid mera skit på hela golvet, det är ngt som jag är riktigt trött på.
iaf, nu är nog snart maten klar, låter iallafall så där nere. sen ska jag in i duschen, och sen ta på mig, sen hem till nicklas :)

ursäkta!

för mitt sena "uppdaterar i morgon"  blev en dag extra, haha. igår när jag vaknade, var jag riktigt trött, och anya såväl. men jag var tvungen att gå upp och kolla min mobil, klockan var drygt halv tolv. och ja, jag gick inte och la mig igen, satt mig vid datan, och var helt seg, båda baksmällorna kom i ett på söndagen. iaf, det blev datan, sen åkte bästis hem, och då cykla eller ja, gick hem till älskling, va hos honom till drygt fyra, då han skulle jobba, och jag vet inte hur jag lyckades, men jag var hemma fem :s hahaha. iaf, så fick man en förfrågan igen om man skulle med till stenbottet, så ja, jag ringde anya. och hon var lika på som jag. så jag åkte till henne, sen cyklade vi tsm till stenbrottet, där niklas och fjömpa hade satt igång en brasa, och de grilla. :) sen blev det bada, men bästis våga inte. haha ;D  iaf, satt vi där, micaela kom också ett tag. :) sen blev det mört, och stjärnonrna och fladdermössen börja komma, så vi låg och kolla sjätntecken, iaf de som kunde, ;} hahaha.  och räkna fladdermöss. :) sen blev det cykling hem, de andra tre till bille, och jag till bjuv. :) sen blev det jag åt när jag kom hem, mat som pappa hade grillat, och GUD SÅ GOTT MÅ JAG LOVA! ahaha, helt underbart. :)  sen cyklade jag hem till älsk, och somnade där. :)
och nyss kom jag hem, klockan är fem i fyra. och det blir grillat ikväll igen. :) och sen hem till älsk, med en bra film, och mys :)  sen blir det stranden i morgon. :) 
puss.


förresten, jag ska städa upp på mitt rum nu. :) hahaha. jävla bombnedslag det blev i fredags när anya kom!

1 sammandrag.

nu har helgen gått, och helt ärligt, älskar jag den! :D  den har vatt helt underbar, träffat människor man inte sett på år, fått nya vänner osv som en festival ska vara! :)  nej, helt lyckad. jag sitter här nu, precis hemkomen, tre på natten och det är söndag, söndag som bara bestär av vila och höra hur andras helger vatt! nej, detta borde man fira med ngt stort, men det orkar jag faktiskt inte. det räcker nu för denna helgen, tillbaka en annan gång, nu ska jag äta och se på film, så vi hörs! ;D  uppdaterar i morgon. puss.

fredag.

frukosten är avklarad, duschningen också. nu ska jag snart börja göra v  mig smått, för när anya kommer, behöver hon hjälp, för hon är 35 minuter på sig tills vi ska dra ;D haha.  ska hinna till systemet också idag. :) men ja, nu ska jag iaf börja göra v mig. det kommer nog en update innan vi drar.


ha en bra helg ! ;D


and the day is over.

nu är jag hemma. dock ville jag var kvar hos älsk. :(  iaf, klippte han och färga håret, sen fick jag två mackor till GH. :D lovley!   just nu mår jag skit, ont som fan i huvudet! :(  och ändå tog jag panodil hos älsk.. men ikke ska det hjälpa mig, jävla mög..

nu väntar jag på att klocka ska gå, helst snabbare, men om en kvart blir det sex and the city x2. sen försöka sova. mm, för i morgon ska man va utvilad och glad, det är ju inte festival var dag! :) ska  bli skoj, träffa många man inte sett på år, som millan och juffs. :) <33  anya kommer vi halv fyra? då får hon skynda sig, för vår buss går 18 över ;b  ja, det ska bara bli kul. :) jag samlar ihop min helg på söndag! blir nog inga vettiga uppdateringar i morgon. möjligt på morgonen, men knappt. nej nu ska jag gå och tömma diskmaskinen .. suck. 


hur har er dag varit?

here it comes.


eftermiddag.

nu har jag vatt och lunchat med anya. :) tog en jävla tid till hon fick lunch bara! haha. nej men så åt vi. :) sen gick vi och kolla skor, efter många om och men, hitta jag tre par, skopunkten, det tredje paret är alltid lika svårt att hitta, men jag fixa det med anyas hjälp, även hon hitta ett par råsnygga skor! :) synd vi inte har samma sko storlek bara.. :(  haha. hitta även ett par jeans! :)  har vatt hemma snart 3 timmar ändå. :)  nu är det snart middag, fast jag ska inte ha?! haha, nej jag är mätt ännu. sen blir det hem till älskling. :)))  så, uppdaterar mer i kväll, och även en bild på det jag köpte kommer! :)

uppe i tid?

jojomensan, det kan ni sätta er på. haha, anya ringde och väckte mig vid tio, så då var det upp och göra v sig. nu är klockan tjugo över elva, och jag är nästan klar. :) ska ut med hunden också ;b sen kör jag iväg till familia och äter frukost för min del, men lunch för hennes. :) och ikväll blir det hem till älskling. :***  ska bli mys. :)  sen i morgon är det festival, jaa! är rätt pep inför helgen faktiskt! :) dock var jag inte det igår kväll när jag låg och mådde hur illa som helst, känndes som om jag skulle spy! :(  men det gjorde jag aldrig.  tur det, för då skulle jag inte fått se anyas hår idag. HAHA ;D älskar dig gumman ändå! :) nej, nu måste jag bli klar. 

samla ihop.

ja, precis. nu ska jag samla ihop min dag för er.
jag vakna ju, sen blev det ju det med mack problemet, det blev ost på. jo förresten, när jag kom ner, såg jag att azzar hade tuggat sönder båda mina nya skor. suck, blir så trött på den hunden. och det är ju inte första gången, men imorgon blir det köpa 3 par nya, som jag får av mamma! :} det blir ju även att äta lucnh med anya. hon jobbar, så jag offrar mig. men iaf, efter jag ätit gjorde jag nog ingeting. reta min kusin lite. :) hehe. ja, senare bestämde jag mig för att bleka utväxten, så jag bad många, men alla nej orkar inte och min kära pojkvän våga inte, så det fick blev anya, så fick jag klippa henne. en bild på henne kommer på lördag, när jag har gjort v hennes hår och allt. hahaha. :) nej jag skoja! blev nog bra, jag tyckte det var fint, sen blir det ju alltid finare när man har gjort v det!  iaf, nu hade jag tänkte ta bort min pappa från tv'n där nere, han spelar ps3 som vanligt, så jag kan få se min film, som idag blev surf's up, där nere. :) såja, mer uppdatering hade jag inte tänkt för idag. :) så ni får sova väl och vakna lugnt. för jag kommer vakna av att anya ringer..

puss




<3



jag saknar dig min lilla prinsessa. <3


tvångstankar.

igår kväll när jag skulle lägga mig, gjorde jag min vanliga "ritual" vill säga, bädda sängen innan jag ska lägga mig. alltså, inte lägga över överkasst och kuddar och så, utan bara bädda om lakanet och "puffa" kuddarna, och lägga täcket rakt. det kvittar var jag är, om jag ska lägga mig, och inte lakanet ligger bra, måste jag bädda om allt. sjukt jobbigt, men jag tänker inte på att det är jobbigt medans jag gör det, utan det är precis innan jag ska börja, eller när jag väl lagt mig i sängen. och ibland kan det hända att jag inte är nöjd med det jag bäddat, och då måste jag göra om det. sen har jag en till tvångstanke, jag kan verkligen inte gå på brunnar, haha. bara de som ha K på. men helst undviker jag de också. det är många som inte kan, men mest är det förtillfället. men jag har haft det hur länge som helst, ändå sen jag var lite då man sa att det gav otur att gå på A brunnar och så. men det håller i sig, så fort jag går på en, eller det gör jag aldrig, men kör på en, får jag ångest till tusen :s och jag måste be någon slå mig tre gånger i ryggen. det är nog jobbigaste med brunnar.. det kan hanma i pinsamma situationer.. det får jag väl ta då ;b 

har ni några tvångsrankar, eller ritualer ni MÅSTE verkligen göra, annars får ni ångest, berätta då! :)

a new day.

då var det onsdag. vakna vid tolv, rätt skönt. :) låg kvar i sängen och glodde tv lite, men där var självklart inget riktigt bra! så nu funderar jag på gå ner och äta, idag är jag inte ens hungrig. men det är en vana att äta frukost, men mitt problem är.. jag vet inte vad jag ska som pålägg!  jävla skit. haha ;b nej men annars ser veckan bra ut, bästis kommer på fredag eller redan i morgon och lämna grejjer, sen kommer hon på fredag efter jobb, då blir det dk med henne och malin och flera! :)  sen stannar hon hos mig tills på söndag, och på lördag är det kalas 16,00. får se om jag går dit en runda ;D men blir nog så. :) det är för isaaz förresten! :)  nej, nu ska jag gå ner och ta hand om mitt mack problem.

dags att få skönhetssömn.

ut och gå blev det inte, med mina fönster vid öppna, och efter en tallrik glass (förlåt älskling, börjar i morgon.) så kännde jag hur kallt allting var. hemskt. :(  så jag kröp under täcket i sängen, och la mig och kollade på sex and the city, älska! sen blev det att ladda ner ett gratis spel, som man kan spela i en timme. nörd, i know.  det var rätt kul så länge det varade, men fan som jag körde fast ;D haha, sidan heter zylom där jag laddar ner från. :) finns faktiskt rätt roliga spel ;D
nej nu blir ipren och sen under täckte och sova. :) och idag hade jag tänkt somna till Most evil på Discovery. :)
hur har er dag varit?
sov gott gullefjun.



my baby is my whole world, and i really love him of all my heart.

hem kommen.

hemma nu, och ångrar det. :(   fifan vad tråkigt jag har, pigg som fan också :s   och inget skit på tv, dock sex and the city som alltid fem i elva, får nog se det. sen vette fan, gå ner och spela ps3? dock har vi inga roliga spel ännu.. och ps2 kan jag inte, för då väcker jag pappa. :p och ps1 suger nu när man har 3an. haha. nej, det får väl bli en film eller ngt ;s   kanske ut och gå. fan vet jag, jag uppdaterar er om vad jag ska göra när jag själv vet om det! ;D haha.


update kväll.

nu sitter jag hemma hos älskling. han tränar lite och ja, jag bloggar och kollar på x-effect. tycker det är jävligt bra, och roligt. att se hur långt människor han gå egentligen. rätt sjukt, själv så hatar jag allt med otohet. uuuh, jaja. men nu började visst next, och det tycker jag faktiskt också är riktigt kul. haha ;D såja, ska kolla det, jag bloggar mer när jag kommer hem från älskling. :) 

tisdag hela dagen.

har ätit frukost & så, nu ska jag bara asa mig in i duschen, sen gå ut med azzar. och sen blir det att göra v sig lite och cykla hem till älskling. :) det blir film i dag, ngt med footsolider och ngt annat heter den! :)  förresten, igår kväll blev det inte alls så mycket på tv som jag tänkt, somnade rätt snabbt. :) haha. och vakna av sms vid halv elva av älsk! :) som tyckte jag inte skulle sova längre.  nej, nu ska jag börja dagen.

avrunda.

nuså tycker jag dagen får ta slut.
och som mina flesta andra dagar, har denna dagen varit lång, och rätt tråkig. hatar att alla har jobb. och plus att mamma och pappa börjar jobbar nu också. kan knappt bli värre. men får trösta mig med att jag har ett riktigt lugnt sommarlov, så jag borde orka med resteradnde år i ett? nej, fifan. bara man tänker på skolan blir man skoltrött, dock måste jag erkänna att jag saknar skolan lite. men jag är inte den lyckligate att komma tillbaka till rönnowska och HR, men jag får ta det så, och sen börja jobba på netto. skämt å sido.  men jag kommer inte den andra filmen, the dead gril. det får bli tv istället. börjar på 3an, där sex and the city redan har börjat, men det gör mig ingeting. sen kommer en komedi efter det, får se om den är ngt bra, annars finns det sexan till ett, där det är srubs nu och sen 2 and ½ men. men vad jag skriver på, missar ju allt jag skriver upp. haha, nej ni får berätta hur er dag har varit.

puss




Killar!
läs & lär:

När hon verkar blyg - Säg att du älskar henne
När hon springer bort från dig - Följ henne
När hon tar sitt huvud nära ditt - Kyss henne
När hon bråkar & slår dig - Håll henne intill dig
När hon är tyst - Tänker hon hur hon ska säga "Jag älskar dig"
När hon ignorerar dig - Vill hon ha din uppmärksamhet
När hon försöker sticka iväg - Håll henne om midjan & släpp ALDRIG taget
När du ser henne när hon är som värst - Säg att hon är Vacker
När hon skriker på dig - Säg att du älskar henne; men du måste mena det!
När du ser henne gå - Smyg upp bakom henne & ta tag i hennes midja
När hon är räddHåll om henne & säg att allt kommer bli OK för hon är ju med dig
När hon ser ut som att något är fel - Kyss henne & säg att det finns inget att oroa sig för
När hon håller din hand - Lek med hennes fingrar
När hon säger att hon fryser - Kom närmre
När hon går iväg med ett långt avstånd - Gå upp brevid henne & prata med henne
När hon flirtar med dig - Ignorera henne ALDRIG!
När det är bara du & hon i ett rum - Be henne stanna lite längre


hundar som människor?

när jag var ute och gick med azzar, slog det mig plötsligt, när både han och jag kolla in i ett fint hus, men stora fönster, och dyra (ser ut iaf) möbler och saker. om vi ser samma? om han nu också tänkte som jag gjorde, vad fint de har de. samma om man ser solnedgången och har hunden med sig, och himlen är alldeles rosa, och sista solstrålarna skiner i genom det rosa, tänker du hundarna igen vad fint? eller om nu hundarna ser en annan hund, tänker hunden, fan vad snygg tik/hane. ibland önskar man sig veta allt.


Dreamer



filmen dreamer är riktigt bra tycker jag. tycker ni ska se den, ge den en chans ;b
den handlar om en flicka (cale) som bor på en hästgård med sin mamma och pappa och farfar i huset brevid. det är den enda hästgården som inte har hästar. cale's pappa ben, jobbar åt en som äger galopphästar. men när ägarens häst störtar på banan och bryter benet blir ben arg på ägaren, och ben får sparken, och ägeren ger honom 6000 och hästen, som egentligen skulle avlivas. men hästen kommer tillbaka, bättre än någonsin.


i löööööööööööööv it!

laddad kväll.

nu har jag laddat upp kvällen med två filmer, the dead girl (som jag tror jag har sett, men har inget minne till det) och Dreamer. :)  och till filmen blir det glass i lass! ;D och om jag är ritkigt snäll, poppar jag popcorn till mig själv också! ;D  det ändå som saknar är en pojkvän. :( men den typen får jag träffa i morgon efter han slutat jobba! :)  nej, men nu ska jag nog göra något vettigare än att sitta här, som jag säger ofta, fast det blir aldrig så!  men ska försöka. 




horoskop.

Vågen 24/9-23/10
Du vill ta det lugnt under måndagen. Händer det för många saker känner du inte alls att du hinner med.


om ni vill att jag ska slänga in eran horoskop också, så säg till! :)

<3

Schnuffel, jag älskar dig. :') 

typ, min låt? :')

sova är bra?

nåja, stack till älskling igår vid fem tiden! :)  så blev det tv tittande och kak ätande ;d haha. senare blev det film, men den var inte bra, så vi stängde. :) och då blev det tv istället. :)  sen somnade han, så kollade jag på en annan film, men den var lika tråkig, så jag stängde av, så kolla jag tv, och vid ett tiden vaknar älsk igen, skit pigg. haha ;D  iaf, sen somnade jag efter ett tag, och den stackaren låg vaken igen. :( sen vid kvart i sex, väckte han mig, så fick vi bege oss åt varsitt håll, han till jobb, jag hem till sängen. :)  där jag låg kvar och sov till halv ett! ;D sen blev det frukost. :)  och längre än så har jag inte kommit tycker jag ;D haha.  nej, men min bror har kommit, så jag får gå ner och säga hej! ;D 

förresten, jag sover alldeles för mycket nu förtiden tycker jag. haha. :/

:)

nu har jag ringt och väckt älsk för ett tag sen, och ätit middag & allt, och nu ska jag hem till han. :)  så ja, stannar antagligen där natten. så vi hörs i morgon! ;D 
hur har er helg varit?

just a dream.

nu har jag vaknat och ätit frukost. :)  och idag är det söndag, skönt. dock har JAG ångest för mina föräldrar börjar jobba i morgon. :(    och sen jobbar älsk, och anya jobbar, och alla jobbar?!  jag får väl leka med azzar! ;b haha.  iaf, söndagen idag ska jag tillbringa med älskling! :)  och vad vi ska hitta på får vi se, just nu sover han igen ;b haha.  


förövrigt är jag helt kär i denna låten.  




horoskop.

Vågen 24/9-23/10

Kanske blir du osams med en vän men i övrigt blir söndagen riktigt angenäm. Du har tur i kärlek nu.


let the picture talk.


kväll. :)

nu är det kväll, dagen har slungats förbi mig känns det som! :) 
vakna rätt sent som sagt, sen sola jag & så. sen duscha jag och gjorde v mig. sen cyklade jag hem till älskling. :) och hans mamma höll på att baka, typ kärleksmums. de var riktigt goda :D  så får bli dit i morgon och äta upp de! ;}  haha. :D  just nu vet jag inte vad jag ska klå mig på. får väl bli någon film? eller rita min tatuering? jag har ingenanning alls. :(    jo, måste ringa och boka tid till den också! får be paps i morgon. :) nej nu får jag göra något annat, börjar få ont i ryggen. så, ja. sov gott sötnosar. :*

går dagen/kvällen/natten.

hela dagen i går var jag på bakken med mamma pappa maria ste hannah kevin william eva mats och simon. :) måste säga det var riktigt kul! ;D speciellt i mulvaden på kvällen, hahaha. hannah aka djuret  ;D   ja, jag ska inte säga ngt, jag var inte sämre! ;D  och jag träffa ellan! ;D riktig kul. <3   sen när vi kännde oss klara, gick vi ner mot stationen, sen fick vi sitta och vänta på tåget som var sent, sen båten och sen tåget hem till bjuv, sen gick man hem från stationen ;b   rätt lyckad dag måste jag säga, nästan!  sen när jag kom hem, blev det någon film på feman som var verka bra, men jag somna ;d haha. och vakna nu vid ett! :)  och är riktigt sleten ännu. så idag blir det lugnt med film och så, någon på? nej, nu blir det frukost.
puss.

förresten, bilder kommer när jag orkar hålla på med de ;b



kärleken till dig är som en sluten cirkel.


torsdag.

nåja, dagen börjar gå mot slut, och helt ärligt tycker jag den har gått fort, utan att jag har gjort något speciellt mer än att saknat älskling.    jo, jag har klippt mamma också. och bakat negerbollar! ;D haha.  jo, sen har jag fått reda på att jag ska bli faster igen! gattis andy & marlene, och lucas som blir storebror! ;D     just nu tittar jag så klart på GH! :D  GAH, älskar det, får ångest bara att tänka det är en 15 kvar, sen får jag vänta en hel vecka! :(  ajja!   imorgon blir det bakken, mys :D och kul som fan! ;D fifan.   nej, men nu är reklamen snart slut, och jag avrundar för hela dagen! alltså, inga fler inlägg.  



älskling, jag saknar dig. :(  <3 ily.




tobbe trollkarl.

jag är helt förtrollad i tobbe trollkarl, haha. speciellt i denna videon.
herregud. haha. :)


horoskop från aftonbladet.

Vågen 24/9-23/10

Du är på dåligt humör under större delen av torsdagen. Romantik kan hjälpa lite, men irriterad är du.


godkväll

nu är klockan halv ett, torsdag också. och idag blir det minnsann träffa älskling!  jaa, det måste jag. annars dör jag. :(  nej, men jag är så himla trött efter att ha vatt hos min kusin en timme och spelat Guitar Hero.. :D   heja filla.  ja, så vi hörs efter jag sovit 10 timmar! ;D Haha. 

hur har er dag varit?

:)

nu har iaf simba vatt en runda hemma och visat upp sig, men lika snabbt han kom, stack han. men känns bättre nu. :)  nu ska jag cykla hem till min bror och gå ut med chibbe. :) 

:(

min kisemise är borta. :(  simba då, inte vatt hemma sen igår, och ni tror nog det är vanligt, men nej. simba kommer alltid hem igen på morgonen vid 9tiden och äter frukost. men han har inte vatt hemma. :(  



kom hem bebis <3

you know it

knappt på humör idag, vet inte varför. men nej.. saknar älskling också. :( blev inte att vi sågs idag iheller, eftersom vi båda sov för länge. :(   iaf,  ikväll ska jag hem till  min andra bror och gå ut med chibbe. :)  de är på bakken.   men annara vet jag inte vad som händer i dag ;s känner förståss inte för ngt. 

amy macdonald.

har blivit helt tokig i hennes låtar haha.  :)
iaf, idag va alice här ett tag först, blev aldrig älskling, för han sov förlänge. :(  sen körde jag hem alice. :)  sen gick jag med azzar hem till min farbro. :)  mamma och pappa hade cyklat i förväg, sen nu ikväll när vi skulle hem, fick jag ta pappas cykel. :)
ni ser kanske jag har grejjat lite med bloggen? inte helt nöjd, men kan inte fick texten i sidan högre upp ;s hittar inte det, vet ni säg till tack! :)   
men nu ska jag kila till sängs, blir inte LK3 ikväll, orkar inte har så förbaskat ont i magen nu. :(  kniper och har sig. såja, hoppas er dag varit bra :) berätta gärna vad du gjort! ;D  
sov gott :*

De duade kronprinsessan.

Linda Bengtzing och Brolle duade kronprnisessan Victoria.
Vilken stor uppståndelse över det, menar. vi lever ändå på
2000talet, alla duar alla nu förtiden. jag tycker verkligen det
är helt ok att dua alla, och då är det alla jag menar.
- vad tycker ni?





förresten, linda blev riktigt söt på den bilden tyckte jag. :)


:)

nu sitter jag här igen, helt färdig & så. :) nu väntar jag på att älsk ska vakna. :( men han är seg idag. har smsat, men det vakna han inte utav. :( och det känns inte bra att ringa och väcka honom, eftersom han jobbar natt. han vakna nog vilken sekund som helst ändå :) nåja, har fått numret till en tatuerare, så det närmar sig med storm steg, och jag är redan nervös. :) 

that's life.

vaken och ätit frukost och så, ska snart springa in och göra v mig, och sen till älsk när han vaknar :D
inte varit en bra morgon får jag lova, pappa har tandvärk, så han går och jämrar sig och skriker och sparkar, men nu är han hos tandläkaren, sen kom fredrik hugo och alice, och då började azzar skälla, sen stod mamma i hallen och skrek till de där ute..  och sen blev jag varm och förbannad. får sova mer i natt. haha. :)  iaf, såg aldrig klart LK3 igår. somnade, så vi får göra ett nytt försök i kväll ;D  
nej ska kila och göra v mig. 


godkväll.

nu har det blivit tisdag. måndagen startade rätt dålig, och fortsatte så ett par timme, men sen kom kevin. :)  så spela vi uno. (mästaren heter filla) och så, sen körde jag hans moppe och vi hämta film till mig henna hos han ;D lejonkungen 3 :$  ska snart krypa ner i sängen och se den. :) ska bara redigera en bild till headern. :)  har fått lite mer koll nu på saker. :)  i morgon hoppas jag få träffa älskling, saknar han. :( det är svårt utan att får träffa honom en dag helt ärligt.. :( 
iaf, det blir bakken på fredag istället för onsdag antar jag, och det blir mindre folk. :)  får reda på det mer i morgon! ;D  så hör av mig till er då. haha nej nu ska jag göra klart,  så jag kan få se min film. :)


hur har er dag varit? :) 





godmorgon! :)

ja, iallafall för min del, vissa har vatt vakna längre. :)   men iaf, jag vakna för drygt 30 mintuer sen :) har suttit nere i soffan, och ätit en macka och druckit varm oboy. :) har även klappat båda katterna, orkar inte förklara varför jag skrev det, men ja. lille är som lille är ;b  ja, idag blir det nog att leka lite med bloggen, och sen ska jag träffa kevin ett tag. :)  uppdaterar senare. :*

bad.

har inte haft tid till att uppdatera idag!  sov hos älskling, kom hem vi halv fem idag, sen har vi haft folk här! grillat och så, och nu på kvällen har jag kört hem mormor, och sen fixat med älsklings blogg, som jag får ryck på! får ta en paus, och sen höra med honom vad han tycker. hade tänkt göra om min blogg idag också, men jag orkar verkligen inte. haha!  så fort jag själv är nöjd med älsk blogg, blir det mat & någon fim, sen sova. :)  ja, så uppdaterar i morgon! 


home.

hemma nu,skönt måste jag tillägga, inte för jag inte hade kul, utanför jag känner bara så. jo, vi hade ju kul. dock vädret & att vi gick vilse i gbg var ju inte precis plus! tåget ditt upp var nog det roligaste på länge, det behövde jag. vad sakna vi bästa vän? alko! hahaha. pusspåde.  neij, men tåget hem var ok, förutom vitlöks andedräkterna från höger och vänster! :) jo, mer kommer väl i morgon, för jag orkarinte. godnatt, ska lägga mig i sängen och sova och sakna min pojkvän som har tappat förmågan att använda en mobil :( 'snyft' 
PUSS




 


 


HEJDÅ.

nu har vi fem minuter på oss att packa ner allting! :D haha
fast vi har vatt uppe sen sju.. vi hinner aldrig. men ja, så
är det, ha kul här hemma, där vi ska ha kul! :D


älskling, jag saknar dig. <3

bus

nuså sitter jag här och väntar på bästis, hon knackar alldeles strax på dörren. eller, bussen från jobbet går väl snart!  sen blir det mat, fast jag är inte hungrig. :(   och sen blir det BUS. 
har vatt hos alice nu också. :) ulrika och fredrik sa att de tyckte alla vi och några till skulle till bakken nästa vecka! och det hoppas jag! ;D haha.  där är roligt. :)   speciellt med folket! ;DD  men  nu ska jag kila vidare, kommer nog uppdatering senare.

förlåt,

för att det inte blev mer uppdateringar igår. men efter jag kommit hem, så gjorde jag v mig direkt, och sen cykla jag hem till älsk. :) 

igår, det var mysigt, dock en gnällande bästis när vi väl var i vattnet ;D  men färg fick man iaf! ;D haha.  och det var skönt på stranden, dock flög all sand upp i ansiktet och grannarna prata högt och tydligt så alla hörde, så vi bestämmde oss för att gå ner och lägga oss på gröningen istället!  men det blev bara ett litet tag, byta om, och gick och åt på ebba en gång till ;D haha. sen var det då hem för oss båda.  tack för dagen bästa vän. <3

idag blir det nog lugnt tills bästis kommer hit i huset, då sätter hon väl fart på alla i huset :D haha.  nej, men det blir mat, mys, spel, och massa skit snack! :) men nu ska jag försöka få min pappa med så jag kan få en ny fjärrkontroll, sen blir det en runda hem till alicebalice. <3 :) inte träffat henne på hur länge som helst! så det är dags. :)
lovar, kommer fler uppdateringar idag! ;D 

hur var er dag igår? :D






imorgon åker vi bästa vän! :D så sjukt kul.

stan.

nu ska jag alldeles strax ta bussen till stan och möta upp bästa vän, och vi ska ha mys. ebba's såklart! sen blir det väl stranden, som jag hoppas på :$ är så bad sugen så det inte är sant :D haha.
sov hos älsk i natt, alltid lika mysigt! jag älskar dig snutt! :D
nej, nu ska jag kila, vi hörs senare! ;D 

är man bra eller är man.

jo, för det är så här. att JAG helt själv har stor städar (och då menar jag stor städat, med pusta fönster, dammat _allting_, dammsugit, ställt allt fint, och torkat golvet) helt själv!!  ja, ni som känner mig, vet hur det brukar se ut hos mig :$$ hehe. ja, känner mig riktigt duktig faktiskt! jag antar att jag gjorde det för att jag inte skulle gå och tänka på att mamma lämna katterna, och det gick bra. för jag tänkte. men det kommer bli ensamt här. :( men som sakt, vi kommer ju ta katter från tassebo, de som är sjuka och behöver pysslas om och så. :)  såja, och linn och lina kommer få det fint i framtiden. :)  hoppas bara de kommer tsm, ååååw pluttisar. :( nu börjar jag snart gråta..

i natt blir det sova hos älsk hoppas jag :$  ska ge honom en lite sak också, som jag haft hemma ett tag, men glömt ta med. :) och i morgon blir det bästis, vilket inne bär frukost eller lunch (beror på vädret) på ebba's och om det blir frukost blir det stranden hela dagen! och om det bli lunch, vet jag inte. haha. 

nej nu står maten där nere och väntar och skriker på mig, fiskpinnar. mums  :*   såja, kommer möjligen en update senare. troligt inte.  puss.


hur har er dag varit?



uppe med tuppen.

ja, iaf nästan! ;D haha. cykla från älskling vid nio. vi kunde inte somna alls igår kväll/natt. jag hade väl lite mer tur än honom med det! men iaf, natten gick och nu sitter jag här, halft depp. ska lämna katterna idag antar jag. :(  buuhu. just nu leker de för fulla rullar i mitt rum!  rätt söta är de. funderar på och gå ner och äta frulle, egentligen är jag inte alls hungrig idag, men det är för att få det överstökat så mamma inte tjatar. ja, vi får se! 

jo, jag kollade på allsång igår kväll, amanda jensen var där! och helt ärligt, jag gillar inte hennes röst! sångrösten är hur fin som helst, men hennes röst när hon pratar, nej jag avskyr den! haha.



eftermiddag.

nu så har jag gjort v mig och allt, och nu är kevin här. :) vi ska kila
till allivs, sen ska jag posta två brev med. hehe. sen ikväll ska jag
hem till älskling och pigga upp honom. :)


godmorgon

tisdag idag. och jag längtar efter att älskling slutar jobbar,
så jag kan få trätta honom, iaf igår när jag till sist kom i säng,
så var det sex and the city, och sen efter den excorsisten! så
jag blev glad, men såg inte alls mycket, för den sov jag. haha,
och vakna sex i morse med tv på, så satte på CN :$ och kolla
lite, sen somna jag igen, och kattungarna har väckt mig lite då
och då under morgonen, men nej, jag har sten vägrat vakna, så
jag gick upp tio över tolv. :)  ja, så äre det. men nu ska jag kila
ner och äta frukost eller ngt.  :*


om 4 dagar åker vi, om 2 dagar ses vi. <3

Gavin Degraw - Jealous Guy.

så underbar låt, helt förälskad i den, som jag är i min pojkvän. (HEHE)
förutom att jag inte alls är trött och vill sova, så irriterar jag mig på alla små kryp som kryper på dataskärmen, och sen att min data är så jävla seg :s får prata med pappa i morgon, och se vad han kan göra! för så här otrolig har den aldrig vatt förr.

jag försöker klara mig i genom kung fu panda, men helt ärligt, är den inte alls bra tycker jag, och jag som brukar vara stenförälskad i _alla_ animerade filmer, men ikke denna, har ni sett den? vad tycker ni i såfall?

kattungarna håller livet uppe i rummet, med låten. men det passar inte så bra ihop, liv med den låten. haha. us, ska lämna tillbaka de i veckan. det kommer bli hårt. :( men jag visste det från början när jag sa jag kunde ta de två veckor till. have my self to blame.. :(  får cykla hem till älskling och trösta mig med honom.

nej, nu tänkte jag säga godnatt, och jag slänger in lite bilder från idag. (klicka på de) sov gott, så hörs vi imorgon! :} puss

    


- hur har er dag varit?


hemma.

ja, då var man äntligen hemma. :)  iaf, vi körde till småland runt nio i morse ju! :} och jag fick sitta bak, satan vad sur jag blev!!  men det gick iaf över när vi var framme i småland. stugan hade blivit jätte fin! :} nymålad och allt. (bilder kommer när jag orkar) iaf, sen körde vi och hälsade på alice :) mys. och sen tillbaka till stugan, och åt lite. :) jävla djur, där var tusen flygor som flög runt runt och runt oss, höll på att bli tokig! både pappa och jag blev bitna. haha ;D   och solen stekte som fan! :} hoppas jag fått mer färg nu iaf ;D  har iaf fått på axlarna känner jag och ser! :D sen blev det in till ursult och köpa massa ljus, och sen in till tindsryd och köpa lite, och sen öppnade sig himlen som jag vet inte vad! det gick inte ens att köra, så vi fick stå still, så vakna jag precis då, och skulle gå ut ur bilen, för jag trodde vi var hemma. haha :D  och så var pappa och jag tvugna att kissa, så vi fick springa ut i regnet! sen blev det malins jobb på hem vägen! ;D haha. bara vissa förstår, och det räcker :$ haha.
nej nu ska jag snart slänga mig i duschen, gnugga bort allt skit och sen lägga mig i sängen med en bra film! :} 
kommer antagligen en uppdatering senare. :)

godmorgon ..

fifan, klockan är 8 nu. och trött som ett svin, orkar knappt skriva, men gör det för er skull. det är inte nådigt att sova 4 timmar.. :)  sov hos älskling somnade nog inte förren klockan var närmare 2, sen gick jag upp hos honom vid halv sex. sen blev det hem, trött men pigg var man då :s somna inte förrens vid sju, och nu åtta väckte pappa mig. vi ska till småland.oooh vad jag ska sova i natt och ikväll när jag kommer hem, men jag lovar. det kommer en uppdatering! :}  förresten, så mycket stav fel jag gjort på denna biten och helt fel, tur man är lite vaken och ser, annars skull ni nog inte kunna läsa detta och fatta! :)

pocketful of sunshine

jo, den låten har jag fått på huvudet nu! haha.
iaf, nu blir det snart mat, findus färdigmat, fiskgratäng med dillsås, 
riktigt hungrig för en gångskull.  iaf, sen blir det cykla hem till älskling,
och sova där. mysmys :*   förresten, han bjöd i dag på den twistern
han var skyldig ;} hahah.


eftermiddag.

nu är klockan halv tre, och jag har klätt på mig, och gjort v mig och allt.
och ska alldelses strax hoppa på min cykel, och cykla hem till älskling. :}

måste vara lite snäll, ägna en tanke åt min bästa vän, som jobbar 12h idag.
och sen är det 6 dagar kvar tills vi åker bästis! :D <3



godmorgon.

eller ja,  god eftermiddag, klockan är ju ändå 27 minuter över
tolv! ;b haha. det blev rätt länge jag sov i natt, så det kommer
blir svårt att somna i natt! men det var iaf skönt ;bb  idag stå
det pojkvän på menyn. hehe, jauo. :')   och sen vet jag inte.
iaf dusch nu, och sen frukost! :}  och sen göra v sig antar jag.

-


lungt till slut, godnatt.

efter många timmar, har jag lugnat ner mig! :}  undra hur länge det vara.. nej men, allt känns iaf bättre nu. dooooock kunde allt vatt tusen gånger bättre, som att haft sin pojkvän hos sig och kuna krypa ner hos honom när man kännt sig lite frysen eller bara i behov av det, och som man kunde ha kommit in på sitt program man velat! men nu ska jag se det postitivt, jag är reserv, 22 (y)  kanske går med lite tur och lite hemligheter. hahaha. men det blir nog iaf snart sängen och sätta på en bra film och glo på och ha kattungar och gosa med. nej, men förövrigt har dagen vatt skit som sakt, och jag har sminkat mig i onödan, jo varför jag gjorde det i morse, var för jag började lite, och kännde riktigt hur jag saknade att sminka mig, så ja! hahaha. nej, men nu blir det bloggoff.  ha det bra, och sov gott mina vänner.
puss. :*



hur har er dag varit?



 

MEN ÅHHHH.

så fort allt känns lite bättre, så blir allt fel!!!!!!
pappa kan inte laga min kamera, så jag har
ingen kamera! och min gamla hatar jag.....
och har inte något skit alls att göra idag!!
kul :ss  orkkkkkkkkkkkk..
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, IDAG KAN DRA ÅT HELVETE..

bästavän.

det är skönt att ha en bästa vän att kunna
avreagera på, eller ja. haha. hon förstår
iaf alltid mig, hon är bäst och jag älskar
henne. <3

None

......

kan inte allt bara dra åt helvete? :S:S:S
låt mig flytta hemifrån..

eftermiddag.

jo, jag känner att jag har kunnit med en jävla massa idag. haha. :)  men iaf, när jag kom upp, var inte mamma och pappa hemma, så jag började göra v mig, för vi skulle till väla ju. så när jag gjort klart mig och så, så ringer jag, så kom de hem, så körde mamma och jag til väla. :} blev den rosa tröjan på bilden där nere, (klicka) och en mascara och rouge! :}  nog sugen jag är på glass förresten! får bli en twister, (som älsk lovade köpa till mig igår men blev aldrig av) så får jag köpa den själv idag! :) sen kilar jag hem till honom. :)




om en vecka åker vi bästa vän. <3



godmorgon.

nu har klockan snart slått halv tolv, och jag är uppe. vaknade själv.
och ingen kattunge väckte mig idag inte! nej, nu ska jag hoppa in i
duschen, göra v mig och äta frukost på verandan och undra var mina
föräldrar är!




godnatt.

nu har john blund vatt på safirgatan och strött sitt söta sömnpulver över mig, men han glömde nog mina två kattungar, som håller ett jävla liv vill jag lova! nu ska jag borsta tänderna och så, och sen lägga mig i sängen på hopp om att älskling råkar dycka upp! men det tror jag inte. :(  jag ska försöka se klart scream 2 också!  om jag orkar hålla mig vaken! puss, och sov gott :*


blodet droppar, bloder droppar.

joo, det kan man lugnt säga. jävla kattungar med vasaklor!
sitter på datastolen i klänning, så hoppar den andra, och
glider hela låret ner igen!  :(  ajjjj.
jo, min kamera funkar inte än, så ja. blir inga bilder.
imorgon blir det snabbis till väla, sen älskling! :D (v)

None

allt är klappat och klart. (nästan)

jo, ni minns när jag skrev vad jag skulle försöka hinna med under sommaren?
det med att möblera om mitt rum har jag börjat med. :) har mätt och grejjat med
två kattungar! ;D haha. och skissat upp en ritning om hur jag kan ha det! ;D nu
ska jag bara se vad pappa tycker! :} lär behöva hans hjälp med alla sladdar
från datan, tv, dvd, telefonen, internet & ja allt! haha.  mjo. :) 
iaf, efter förra inlägget cyklade jag hem till älskling, och kom på att mitt liv är inte
förstört, fast det är deppigt, jag har ju iaf han kvar! och min bästa vän. <3
egentligen behöver jag inget mer än de två. :)   ja. nu ska jag äta "frukost" (17.29)
och kolla på tv lite. :) 

:(

här sitter jag nu, men depp på läpparna..
Slet upp brevet från gymnasiumintagningen..
25 reserv i ängelholm
och
22 reserv i hbg. :(  
det var ju väntat, men ändå.. det betyder jag måste
gå tillbaka till hr.. vilket jag inte vill. :(

men dock lite ljus på allt, jag kan ju komma in på reserv palts.

in the summetime.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN, har sommaren kommit! underbart! :}  iaf,
har nyss vaknat, dock har jag inte alls sovit gott i natt. saknat
älskling vid sidan mest antar jag, sen PLUS!! två gummibollar
till kattungar som hoppat upp och ner från sängen.. 'suck' men de
är så söta ändå -.- iaf, nu blir det dusch. :} och sen göra v sig.


8dumdumma dagar kvar anya, <3
och jo, jag saknar östis, lite grann med, och det är 21dagar kvar tills han kommer hem! :)

ghost whisperer.

godkväll mina vänner! :}
idag är det torsdag, men inte vilket torsdag som helst inte, nej. det är ny säsong start av ghost whisperer.  älska :*:*  det har redan gått 10 minuter i den, reklam (hata fyran) men oj så inne jag redan är i det!  ooh. :D   och sen har faktiskt älskling och jag 13 månader! :}  dock har vi inte setts mycket, sov hos honom, men cykla hem vid tio, för att åka till danmark med familjen. :)  blev nya skor, klänning, shorts, linne och lite smått och gott! ;D  sen när vi kom hem, cykla vi hem, eller jag, de andra gick, hem till farmor och farfar, fick 120:- och får 500:- nästa vecka, och sen fick jag massa smycken av farmor! :D  ojoj vad snygg jag kommer bli! ;D haha.  idag är det också bara 9 dagar som är mellan mig&anya och gbg!  fiiifan vad härligt! :}  
nej nu börjar det igen! 
puss :*


None

go on and take a bow.

eftersom min kära bästa vän var hos mig innan och klaga på mig att jag aldrig skriver mer, så skiver jag! haha.
iaf, vaknade med älskling. :} alltid lika underbart!  sen blev det hem, och sen bussen till stan och träffa bästis & äta frukost på ebbas vid tre tiden haha, sen blev det stranden. riktigt skönt det blev i vattnet till sist, haha. så jävla kul hon & jag hade!  iaf, sen blev det tillbaka till knutan, träffa älskling och johan snabbt. :) sen hem till mig, och sen kom Göran och hämta anya. iaf, ska sätta mig och glo tv ett tag, och sen antagligen sova hos älskling! ;D i morgon blir det dk med mor o far. :)



josefin, du vet jag finns här för dig. <3

RSS 2.0