sol, mys och fina flickor

så såg mig kväll ut igår, underbart! det var jag och mina två fina töser, millan & lina, på gröningen med en massa frukt, samt lite onyttigt och en jäkla massa skit snack. detta kan man bara gilla! 
-på fredag är det dags igen, dock förflyttar vi oss från gröningen, till fyllerondellen!


snart ska jag köra iväg till jobb, börjar tolv, och slutar halv tolv. underbart? så kör vi på en precis lika dag imorgon.

-

im still loving


have a nice day

för det har jag haft, och ska fortsätta med det i stan med min höna och något glas vin och cider!  ;*


hade en bra dag på jobb, dock sjukt trött när jag kom hem. så var in i duschen och ner i sängen. och idag har mamma & jag haft fullt upp med att påskpynta lite, mysigt!

nej, får klä på mig, tror inte min fina lina tycker det är helt ok att komma i underkläder.



-

Happiness is when
what you think, what you say & what you do are in
Harmony


Always kiss me goodnight

haft en otroligt spännande dag, jobbat från 12 - 22,30, intressant va?  gick minste om en fin dag, men underbart väder. men det kommer på torsdag, då jag är ledig!  för imorgon är det jobb 11 - 22,30!
så nu är det hopp i sängen



ikk li'så cool som dig.

haft en bra, ledig dag. med solsken hela långa dagen! hur underbart är nu inte det? 
fick gjort allt jag skulle på väla och ikea, och efter det la jag mig på altanen och sola i ett par timmar, så himla skönt!  imorgon är det jobb, onsdag jobb sen är jag ledig på torsdag, och hoppas på minst lika fint väder!

nu tänkte jag hoppa ner i sängen och somna i tid kanske? skulle varit skönt.


sunshine?!

godmorgon alla glada, och mindre glada!
hade värsta äckligad drömmen i natt, man får ju hoppas inte mardrömmar slår in.. fast det brukar de ju inte!

nu ska jag klä på mig, och iväg till väla och ikea. och senare ikväll får vi se vad som väntar.
måste bara tillägga att det är underbart väder, och jag är ledig! hur skönt är nu inte det!?

love my girls.

och dagen avslutar jag med att lägga
upp en bild på mina älsklings tjejer,
dock saknas en liten joseFIN, men hon blev ju iaf nämnd?
(visst man ser hennes hår)


och dagen avslutar jag med att lägga upp en bild på mina älsklings tjejer, dock saknas en liten joseFIN, men hon blev ju iaf nämnd?


välkommen tillbaka.. filla?

Jag är tillbaka, för tillfälligt iallafall. Har på senaste tiden saknat att blogga. Absolut nte för jag tror en massa människor läser den, utan för att skriva av mig.
På senaste tiden har jag haft det tufft, och jag har inte alls haft en tanke på att jag faktiskt kan logga in på min gamla blogg och skriva av mig lite, för det är ju faktiskt min blogg och ingen är tvungen att läsa den. (fast vissa är (; ) nej skämt åsido!  så jag tror nog jag ska börja blogga igen, för skojs skull!

Har nyss suttit och läst igenom en massa gamla inlägg, och tårarna har runnit sitt lopp för denna veckan kan jag lova. Saknar mitt gamla liv, fast vissa dagar inte var lika bra.. var det mycket bättre än nu. Kan vara därför jag även på senaste tiden mått lite sämre, varit lite gnälligare.
Men jag lever, har sjukt underbara vänner, så vad gnäller jag över egentligen? Såren läker ju med åren? Smärtan går över när jag gifter mig, visst? 

Just nu sitter jag och Sakina, eller jag sitter hon ligger i mitt knä, och myser lite. Vi ska snart vandra ner i sängen. Hur vi nu ska lyckas vandra ner i sängen, livet är en utmaning! ^
Så imorgon ska jag upp tio och iväg till väla och ikea. Efter det får vi se vad dagen har att bjuda på. Ska nog ta och installera PS så jag kan uppdatera min header, fast kommer väl bli som innan, att jag inte vet hur jag ska fixa och trixa. Har väl även glömt hälften om hur man gör om sin sida här på blogg.se.



RSS 2.0