fredag/lördag

15,31.
igår hann jag aldrig skriva :D haha. det blev fullt upp. :) först var det mys med älsk på morgonen, sen var det träna lite, och ut med azzar, och sen åkte bästis & jag till stan och kolla kläder och sånt ;D sen hem, sen gick hon hem till fidde, och sen kom älsk & hämtade mig, så körde vi också hem till fidde, så vi kolla på en film där, sen var jag trött, och då körde nicklas & jag hem. :)  imorse vakna jag skit tidigt. :(  redan nio .. fast älsk va här. :) sen var det iväg med azzar, spåra. gick åt helvete. :) men jag fick beröm iaf ;D haha.  sen hämtade vi bästis hos fidde, och nu ligger hon däckad i min säng. :)  ikväll blir det träffa östen och några andra från bhlm. :)  ingen alko denna helgen nej. :) 
puss.

and that's it.

13,29
jo, känns som om jag har hunnit med halva mitt liv. nej men jävligt mycket på 3 och en halv timme. :)  jag har ätit mys frulle själv och läst tidningen, jag har vatt och solat, jag har vatt ute med en lång mys promenad med azzar, jag har sprunigt i en halv timme, jag har dammsugat golvet, städat upp skit på rummet. :) och nu snart blir det dusch. :)  jo förresten, ni vet kommunnissarna?  hahahaha, de är roliga att kolla på. där är en som sitter på andra sidan bäcken på en stubbe, och lagt av kläder och hjälm, och har brillor på sig och har armarna i kors. där kom en tjejnisse som hade sågat sönder ett jävla stort träd. innan stod alla och snacka brevid en traktor, utom han på andra sidan bäcken, så börjar traktorn rulla iväg. HAHAHA. sen i träd de ska såga ner, har de hängt sina kläder. :)   jo, de är roande, fast de var jävligt jobbiga i morse. :)  nåja, efter jag duschat & så, så när pappa kommer hem, ska han & jag köra ut och handla presenter till mamma. :)  sen ikväll kommer älskling hit. :) mysmys :*    jag saknar dig bätis paj. <3
puss

hundar och nissar.

10,21.
ja jag är förbannad!!  aarh. bestämmer man sig innan man ska sova att man ska sova länge!  vid sju tiden sitter min hund & skäller för glatta livet och jag blir förbannad på den jävlen, så jag springer upp och skriker och smäller i dörrar, men dock blev han tyst (A)  jo, och sen nu vi tio tiden, kommer de jävla komunnissarna och börjar såga i träd, utan för mitt fönster!!! och hjälper inte att skrika på de i heller, jävla morgon.. :(  och sen snackar de om ngt pinken. !! :(     nu ska jag tiaf rösta mig med god frukost.
puss

uttråkad..

21,17.
innan bestämmde jag mig för att se på film, valde beck - tysta skriket (dock sett den innan) men jag somnade. skönt som fan, men vaknar av min jävla data ;s den låter som fan, åt helvete. haha. sen la tagentbordet ner, och då bestämmde jag mig för att röja upp på rummet litet, kom fram till att jag vill ha ny säng, ja, jag SKA ha en ny. haha. tar det snacket med mamma och pappa i morgon när vi äter ;D  nej, fy vad jag är uttråkad.. :(  bästis skulle vatt här, men det rövhålet är i ängelholm .. :( nej det blir väl film, och sen sova antar jag. :)
puss


image26


ingeting för dig, vänta här.

12,01.
go' dag alla glada! 
i morse vaknade jag hos älskling, men dock låg inte han i sängen när jag vaknade. men kom efter ett tag ;D  så fick jag frukost på sängen ;$ han är så gullig ibland, men dock får jag alltid mumma frukost på sängen hos honom. :)   sen blev det mys, sen fick jag gå hem till min kära hund, för han behövde gå ut och kissa. så jag kilade hemåt, det var mysigt. lagom kallt, dock ljust.  gick och kisa hela vägen hem. haha! måste ha sett kul ut ;D   när jag väl kom hem, gick jag ut med honom.  vi gick en härlig runda i snön som var kvar.
- jag valde dock att gå på ett hårt ställe,  det tog inte så hårt idag som jag trodde, jag måste ha kommit över det mesta, nu efter 2 och ett halvt år. du måste frysa bebe. :(  det är ju så kallt att alltid ligga ute, jag saknar dig. 

image25

tisdag.

idag är det tisdag. skönt som fan med lov. :) 
det blev väla idag, med kusin. :)  kul som fan ;D haha. köpte ett linne, byxer, smink & lite skit ;D   kevin köpte ett par byxer, som jag hitta. :)  snart blir det mat, sen blir det iväg med azzar, sen blir det hem till älsk och sova. :)   aarh, det är så mys att sova hos han ;$ hihi.
puss

.. ord finns inte.


bäst fest med bästis.

nu är det tillbaka i vanlig ordning, alltså bästis är hos mig, och vi ska på fest :D
vi ska först till åstorp, sen blir det kanske bjuv? :D
hör av er va! 
puss.
image24

I don't mind.

söndag, ljuva lunga söndag.
idag har jag bara sovit, älsk sov här i natt, så det blev lite mys och så i morse. sen när han gick, var det tänkt jag skulle till skolan med azzar, men det blev aldrig av. jag var för trött, så jag låg och sov istället, skönt as hell. förresten, jag somnade till ett bra program på 3an ;D bror kanin eller ngt hette det. haha. ikväll blir det inte som vanlig söndag, vilket är jävligt trist :(  vanlig söndag är, mys med älsk & kollar på skärgårdsdocktorn och sen wallander.  det blir iaf skärgårdsdocktron, sen skulle det ju vatt wallander, men det komm i morgon på tv tror jag. så det blir en trist söndag kväll. uppdaterar kanske senare.
puss
(förövrigt saknar jag bästis. <3 )
image21

glad påsk. :)

vaknade brevis älsk i vanlig ordning, alltid lika underbart. :)  sen gick vi ner och åt frukost, sen tillbaka & mös lite till, sen vandra han hemåt, och jag körde och hämta mormor :)  det blir gäster här idag, fredrik ulrika miranda isaac alice hugo, andy marlene lucas. :) och mormor så klart ;D haha.  sen kommer älsk i kväll kanske? :D hoppas som fan på det.  nej nu kom några, så jag får kila ;D
puss
image17


vit fredag.

imorse väckte älsk mig. :)  mys :*  sen skulle han hem nästan dirr :(  så jag gick och sov igen, sov till ett. skönt as hell. :)  hade stängt av mobilen, så hade fem sms när jag startade den ;D haha. :)  iaf, nyss ätit lite, och ska cykla iväg & sola. :)  sen blir det film & möjligt bada. bästis kommer ju inte. :(  för hennes pappa tror vi är alkolister. 8-)  hahaha.  uppdaterar senare.
puss
image23

lov.

imorse vakna jag när mitt alarm ringde, jag & var mega pigg och skrek till anya som låg brevid;
-OPP OCH HOPPA :D  DAGS ATT VAAAKNA!
& anya var trött och viska; jag vill inte hoppa! 
haha, det var rätt kul! ;D sen var det iväg till skolan. :) anya med mig hela dagen :'D  vilket gjorde skoldagen roligare. :) iaf, sen var det hem, och sen åkte hon hem. :(  men i morgon ses vi igen ;D  haha.  vi klarar oss inte utan varandra ;$$ iaf, älsk kom strax efter anya åkt. :)  & vi har haft mys. snart ska vi se på en film på tv, tror dock jag kommer däcka big time. haha. jo, förresten, nicklas hälsar! :)  haha.  jo förresten, nu har jag lov, fett skönt! :)
puss
image22

bästis hos mig.

jo, bästis har kommit nu & så. mys :)  vi har vatt ute, solat & så. :) 
vi ska iaf snart gå och lägga oss :}  se på film & somna.
i morgon hänger anya med till skolan. :)


jo, jag saknar min älskling som är tusen långt borta från mig :(
jag älskar dig min skatt. <3
du ÄR mitt allt.


image21

slappt.

underbara morgon? :)   haha.
jag vet inte vad jag gjorde i morse, jag försov mig inte, men missa bussen, & tog den en timme senare. så tänkte jag, ja med då sitter jag vid datan ett tag. men då ska den konstra, internet funka inte. datan stängdes hela tiden. så jag gick ner & käka istället. sen gosa jag med azzar, sen kom jag till bussen, och så satte jag mig, så kollar jag längst bak i bussen, där sitter oliwia och skickar sms till mig, så gick jag bak till henne. så skickade hon iväg smset när jag satt brevid henne, sen fick jag det när vi var i hbg ;b haha. cpppp.  iaf, tog den grönasköna bussen till skolan, när jag hoppar av, kommer danne och hans tjej och skriker att vi har slutat för dagen, jag bara jo kul danne! jag hade du ställt in mig på en hel dag, med 6 terori lektioner, dock minus en, eftersom jag kom en timme försent. men dock hade de rätt, och glad blev jag! så det var bara tillbaka till knutan, missa dock min buss ;s sen missade jag det första tåget, men sen kom jag på det andra. haha. :) nu ska jag se aa, sen iväg med mamma! :)
jo, jag saknar min bästis & vi ses på fredag. 
puss
image20

you're so fine.

idag i skolan stack jag mig med kniven i handen.  haha. grattis typ? 
iaf, jag fick gå tidigare, för min mamma kom och hämta mig. skönt som fan! farfar hade vatt på sjukhuset, så mamma tyckte jag kunde komma hem då också ;D så mamma farfar och jag åkte till maxi och handla. :) sen hem till farfar & farmor och lämna av allt, plus att jag blev 200:- rikare, och ett marabuo cohklad med nonstop i! :) mumsigt du. sen körde mamma mig till nicklas, som var hos norberg, så gick vi till allivs, sen gick nicklas & jag hem. :)   aarh, vad allt är på topp nu, förutom att nicklas åker massa nu några dagar fram. :(  jag får väl peppa mig med lov. och på att han alltid kommer tillbaka. :) 
förresten, vad alla ska klaga på bdb, det är kanske för mycket blått, och förlite rosa, ;}  men annars är den helt okej! förutom det är segt, men det är nog pga min data. :) höhö.
nej nu ska jag nog packa ner mig i sängen, och sova. trött som ett as, vatt det sen igår. det är inte lätt att va liten & växa. :( haha.
puss
image19

dagens, morgondagens?

måndag igen då. alltid lika tråkigt .. :(
vaknade dock brevid älskling, :) underbart.  sen var det iväg till skolan, laga mat, bränna handen ..  höhö. jag vet, jag ska inte bli kock. :) (varje gång vi lagar mat, skadar jag mig på något sett) det gör iaf ont som fan, har bandage om, som dawid sa till mig ;b haha. sen blev det storm ute, och jag & malin skulle gå till knutan, det var jobbigt. haha. jag flög lite då & då. men malin ville inte hänga på :(  sen bussen hem, & nu är älsk på väg hit :)
sen  blir det spela också ;D kanske aa också? ;s  vet inte.
förresten, vilket jävla väder det är. haha.
puss.
image18


your tears ain't worth a penny.

igår kväll blev det då melodifestivalen med bästis, kim och sen kom älsk :)  ja, vi hejar fortfarande på nordman ;D skikken skit låt.  iochförsig brukar melodifestivalen bli en besvikelse. sen åkte bästis med kim hem, och jag & älsk myste själva.
älsk väckte mig i morse, jag var stolt över han! han sov ända till elva, haha ;D iaf, sen var det iväg med azzar på skolan. gick skit bra idag ;D  vi hoppade hinder med. sjukt kul!
iaf, älsk kommer idag. och det  blir mys till tusen?! :)  jag älskar dig. <3
puss.
image17

så gick vi igen, bästis&jag.

godmorgon.
haha, igår åkte anya & jag till åstorp på lite förfest, skit skoj. :)  sen hamnade vi i kvidinge, där va ju mindre skoj ;s uuush säger jag bara. haha, men dock anya & kim var as söta hela kvällen ;DD ville knappt dra hem anya. haha. men iaf, i kvidinge var det trist, och de flesta gick, så vi åkte hem till kim istället. men där blev det bara tv & slapp, och prat med kims mamma ;D sen blev det hemgång, anya & jag tog bussen till hyllinge, dock hoppade vi av en hållplats för sent, så vi fick gå en liten extra runda ;b  men det gör inget, det var en mysig hem gång, med massa prat. :) 
nyss vaknade jag upp brevid anya, :) hon sover så sött, och jag har ont i hela kroppen, har hon nog också när hon vaknar ;D  ikväll får vi se hur det blir. jag mår inte alls speciellt bra. ;s kommer en update senare.
puss
image16

bästis hos mig! :}

vatt i skolan idag. och inte skolkat, vilket innebär att jag inte skolkat på hela veckan. :)  och det har nog aldrig hänt förr. grattis. :)  haha, iaf när jag slutat, var bästis på knutan och väntade :D  så vi tog bussen hem till mig tsm. där vi träffade dennis, dansk, chrille, bobo ;D  
vi ska nog snart börja göra v oss, haha. vi ska på festa som fan ikväll ;D   förfest i åstorp sen till kvidinge, sen ska anya & jag komma hem till mig på ngt vänster ;D  
puss.

image15

On and On.

idag missade jag nästan bussen, men det gör inget. haha! jag hann iaf. var i skolan hela dagen idag. förresten så har jag inte skolkat något under hela denna veckan.
-grattis till mig typ?
iaf, var hemma vid kvart över fyra, så åt jag. sen cyklade jag hem till bror, och passade lucas medans han åkte till väla. det var mys.  jag och lucas byggde lego, och kolla på mora träsk och käkade flingkuddar. haha! värsta söta ungen är han. :) just nu sitter jag bara och väntar på att bästis ska ringa mig. hon kommer i morgon förresten, det blir kul :D jo, älsk kommer också ikväll. :)
puss
image14 
LUCAS. <3


can't without you anya*

förlåt, har inte skrivit på ett tag. men har haft annat för mig ;D  som att mysa med älskling och så :}
igår va jag och oliwia på en fotoutställning, och på en toalett ;D   sen åkte vi bussen hem, och då kom dennis också :}  och sen på kvällen blev det mys med älskling. :} 
idag var jag då i skolan, fick en dundrande huvudvärk. och ont i magen, precis som om någon satt inne i magen och stack med en nål. haha.  jag vet inte vad som händer nu ikväll, precis sett klart aa. älskling sa ngt om att han skulle komma, men tvekar på det, eftersom han ligger och sover! haha, en amatör.
och jo, jag har pratat med bästis mycket i dag. hihi, myyyyys. jag typ saknar henne helt sjukt mycket. :(  tur hon kommer på fredag va! :D
puss.

image13

ny start.

jag har betsämmt att denna blogg sidan är bättre än den jag hade innan. därför  gick jag tillbaks till denna, och raderade alla gammla inlägg. :}
och tack till oliwia som lägger ner tid & fixar ;D haha.
jag ska försöka att uppdatera denna varje dag. :)
puss.


image12

RSS 2.0